• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Ab Cardio Workout 3 Fat Burn
Butt Workout 5 Sexy Beachbody
Ab Power Workout 4: Hard Core
Sabah babamla deyim yerindeyse tartistik.Kendisi 80 kusur yasinda.Yuruyusu iyi bir spor olarak biliyor,Arada bir disarda yuruyor.Ben disarda yurumeyi tercih etmedigimden,evde yaptiklarimi spordan saymiyor. Oysa o da 40 dak. spor yapiyor ben de.(tamam acik hava iyi de ben disarda terledigimde daha cok hasta oluyorum,yollar da tempolu yurumeye musait degil.)

Ab Cardio Workout 3 Fat Burn
Butt Workout 5 Sexy Beachbody
Ab Power Workout 4: Hard Core
Sabah babamla deyim yerindeyse tartistik.Kendisi 80 kusur yasinda.Yuruyusu iyi bir spor olarak biliyor,Arada bir disarda yuruyor.Ben disarda yurumeyi tercih etmedigimden,evde yaptiklarimi spordan saymiyor. Oysa o da 40 dak. spor yapiyor ben de.(tamam acik hava iyi de ben disarda terledigimde daha cok hasta oluyorum,yollar da tempolu yurumeye musait degil.)
Yürümek iyi ama, yürüdüğün yolun havası temiz değilse çokta iyi olmuyor. Kimisine yürüyüş yarıyor, kimisine yaramıyor. mesela ben yürüyünce diz ağrım oluyor ve kalçalarımdan kaybediyorum, onun için yürümüyorum. Aslında annemle yürüme şansım var. Biz evde yapmaya alışmışız artık.
Deryanın olduğu yerde olsam, hergün yürür, koştururdum. Bisiklete binerdim. :KK48:

Merhaba kızlar Sizleri görünce ben de bugün bir hevesle 30 day butt workout programına başladım ...Daha önce 4-5 gün yapmıştım sonra bırakmıştım nedense.. İnşallah hepimiz istediğimiz buttlara kavuşuruz:KK48:

Raporum: Butt workout 1-tone up ve Floor barre (son bölümde ki kol hareketleri bayağı zorladı beni)

jessica smith pear shape wourkout
Butt wourkout-3 :firm extreme
Butt wourkout cardio-2 (bu biraz zorladı)
Butt wourkout 4-dance fit
Benimde dışarıda 3 yaşındaki oğlumla bu soğuk havalarda yürüme şansım zor ama yazın her fırsatta dışarıya çıkmaya çalışıyorum burası yürüme şansı bakımından zor.

Merhaba kızlar Sizleri görünce ben de bugün bir hevesle 30 day butt workout programına başladım ...Daha önce 4-5 gün yapmıştım sonra bırakmıştım nedense.. İnşallah hepimiz istediğimiz buttlara kavuşuruz:KK48:

Raporum: Butt workout 1-tone up ve Floor barre (son bölümde ki kol hareketleri bayağı zorladı beni)
İnşallah, sanki bana faydası oluyor.

:nazar::nazar: Valla bravo sana.
BBen bugunu tatil ilan ettim kendime.
öbür yaptığım programa yetiştirmek için birkaç video birlikte yapıyorum aralıkta 2 programı bitirip hayırlısıyla yeni yıla
iyi gireyim istiyorum.Birde videolar beni çok zorlamıyor jessıca'nın hit kardiyolarından kondüsyonum var sanırım .

Caliskan hanimlarin hali baska oluyor. Ben spora ata verdim ama hareketim hic bitmiyor. Sirf gunde 300_500merdiven inip cikmam yeter. Pazartesi karin haftasi yapay doyorum. Butt lifti zaten cocuklarin tatiline kadar bitiremeyecegim. Zaten totostan memnunum ben bakim olsun diye yapiyordum iyi de oldu. Arada tekrarlarim.

Birkaç gündür spor yapmamamın acısını çıkardım bugün hava soğuk olmasına rağmen kalktım yeşil çayımı içtim aç karnına 1 saat 15 dakika hızlı tempoda yürüdüm soğuk insana enerji veriyor bence. Üşüdüm tabi ama olsun :)

Bunlar Nedir acaba :)
Kedi daha iyi aciklar,ama bu gibi videolar,yeni baslayanlari kendine ceken cazibe odaklaridir.Ay bunu da yapayim,su da iyiymis derken kendini kaptirir,bir guzel spor yapmis olursun.
Yeni basladiysan biraz guclendikten sonra dene bunlari.Karin ve kalca calistirirlar.

Back