• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Beni tanidiysaniz bos gunlerimde bile bos duramayacagimi biliyorsunuz. Sabah erken uyandim baktim herkes uykuda, tibetlerimle 50_60 squat yaptim degisik degisik versiyonlarini.
En iyisi sumo squat, sanki o zaman daha iyi çalışıyor kalçam. Birde jump squat ama zıplama olunca çok yoruyor.

Baktim aksam halim de vaktim de var callanetics yaptim...

Günaydın Bayanlar, ben düzenli 4 mile power walk yapıyordum ama eşimin ananesi bizim ile kalmaya başladı ve aksamları maalesef kendime zaman ayıramamaya başladım, yatağa zor atıyorum kendimi. yine hareket var tabi ama sonuçta disiplinli spor yapmak bir başka, inşallah en kısa surede yine kendime vakit ayırabilirim. Ama sizin ile ufak bir bilgi paylaşmak istiyorum, Dr.Fevzi Özgönül' ün bir kitabı çıktı. ben kendisinin daha önce hastasıydım ve faydasını cok görmüştüm. şimdi kitabı aldım ve onun belirttiği yeme düzenine girdim yaklaşık 1 haftadır o şekilde besleniyorum ve 3 kilo vermişim, aslında tartılmayacaktım ama giremediğim kıyafetlere girince merakımdan tartıya çıktım :)
birde yürüyüşlerime yeniden başlayabilsem harika olacak:) Sizin ile de paylaşmak istedim. Herkese kolay gelsin:)

Ennn fit basligin fit bayanlari günaydin!!! Kendime söz verdigim gibi bu haftaki abs challenge in acilisini yaptim ve sabah abs challenge shred ve cardio amrap videolarini yaptim. Listeyi bir tamamlamaya calisayim bu hafta bakalim. Bu arada videolari ikinci yapista o kadar zorlanmadim.

Günaydın Bayanlar, ben düzenli 4 mile power walk yapıyordum ama eşimin ananesi bizim ile kalmaya başladı ve aksamları maalesef kendime zaman ayıramamaya başladım, yatağa zor atıyorum kendimi. yine hareket var tabi ama sonuçta disiplinli spor yapmak bir başka, inşallah en kısa surede yine kendime vakit ayırabilirim. Ama sizin ile ufak bir bilgi paylaşmak istiyorum, Dr.Fevzi Özgönül' ün bir kitabı çıktı. ben kendisinin daha önce hastasıydım ve faydasını cok görmüştüm. şimdi kitabı aldım ve onun belirttiği yeme düzenine girdim yaklaşık 1 haftadır o şekilde besleniyorum ve 3 kilo vermişim, aslında tartılmayacaktım ama giremediğim kıyafetlere girince merakımdan tartıya çıktım :)
birde yürüyüşlerime yeniden başlayabilsem harika olacak:) Sizin ile de paylaşmak istedim. Herkese kolay gelsin:)
Üzüldüm canim temelli mi sizde kalacak? Senin spor yapmana anlayis göstermeyecek bir insan mi? Bu tavirlarikabullenemesem de maalesef toplumumuzun bir gercegi. 3 kg vermis olmana sevindim.

Kızlar merhaba şimdi zumbamı yapacağım ardından Jillian'ın kickbox videosunu yapacağım. Bir şey sormak istiyorum ben squat yapıyordum düzenli olarak fakat bir süre sonra dizlerimin zorlandığını ve titrediğini fark ettim. Bıraktım squat yapmayı . Bu durum sizde de yaşanıyor mu bir çözümü var mı ? benim dizlerimde sorun olabilir tabi ama sağlıklı dizleri olanlardan fikir almak istedim Hoppa

Kızlar merhaba şimdi zumbamı yapacağım ardından Jillian'ın kickbox videosunu yapacağım. Bir şey sormak istiyorum ben squat yapıyordum düzenli olarak fakat bir süre sonra dizlerimin zorlandığını ve titrediğini fark ettim. Bıraktım squat yapmayı . Bu durum sizde de yaşanıyor mu bir çözümü var mı ? benim dizlerimde sorun olabilir tabi ama sağlıklı dizleri olanlardan fikir almak istedim Hoppa
Bu tip hareketlerde dizler zorlaniyor tabii. Arada bir ara verip tekrar deneyebilirsin.

Evimi birazcik toparlayip yemek yaptiktan sonra kizimi yürüttüm yarim saat. Az önce de abs pilates videosunu yaptim. Böylece bugün 3 video yapmis oldum. Sonucta ya karin kaslarim fazla calismaktan sisecek daha sis karinli olacagim ya da tersi olup faydasi dokunacak.

evet haklısın. işte ben o ilk motiveyi kaç aydır yapamadım. şimdi aklıma birkaç yıl önceki zayıf halimi getiriyorum. etek ve uzun çizme giydiğim halimi.... yüzümde çok farklıydı. aklıma getirip başlangıç için motive olmaya çalışıyorum.
İstedikten sonra mutlaka başarırsın.

Ben geçen cuma itibariyle toplamda tam 20 kg vermiş oldum.
Haaa benimki biraz uzun zaman aldı ama oluyor.

Şimdiden kolay gelsin

Kaç gündür düzenli spor yapamadım ama hep çok hareketliydim.
Misafirlerim vardı sürekli.

Bugün güneşi görünce; 2 saate yakın önümde bebek arabasıyla yürüdüm.

Akşam kızımın uyku durumuna göre zumba yapmayı istiyorum(özledim kendisini yapmayı ;) )
Yaparsam yazarım yine

İstedikten sonra mutlaka başarırsın.

Ben geçen cuma itibariyle toplamda tam 20 kg vermiş oldum.
Haaa benimki biraz uzun zaman aldı ama oluyor.

Şimdiden kolay gelsin
:KK9::KK9::KK9:tebrikler canım Raporumu vereyim jessıca smıth pear shape wourkout
butt wourkout 2-booty buster , göğüs ve karında çalıştım genel olarak bütün vücudumu çalıştırdım sanırım :KK45:

Ablamiz kafayi yedi diyeceksiniz ama call yaptim az önce 50ser tekrardan. Sevgili kedi uzman tv den bi video göndermisti orada antrenör vaktimiz yoksa calismayi günde birkac parcaya da bölsek fayda görecegimizi söylemisti. Ben de her buldugum boslugu degerlendiriyorum.

Back