- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
20 dk hula hoop yazmayı unutmuşum.Upper Body Workout- 6 Minute Arms, Jessica Smith
Ab Cardio Workout 1- Amrap - 30 DAY 6 PACK ABS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 dk hula hoop yazmayı unutmuşum.Upper Body Workout- 6 Minute Arms, Jessica Smith
Ab Cardio Workout 1- Amrap - 30 DAY 6 PACK ABS
Basin sagolsun canim.2 gündür spor yapamadım Çok genç yaşta bir arkadaşım vefat etti, toparlayamadım kendimi. Allah ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun. Yarın devam ederim sporuma tekrar. Hayat devam ediyo sonuçta. Ama hiçbir şeyi dert etmemek lazım, ne kadar küçük şeylere üzülüyoruz aslında. Halbuki yarınımızın bile garantisi yok .
Başın sağolsun.2 gündür spor yapamadım Çok genç yaşta bir arkadaşım vefat etti, toparlayamadım kendimi. Allah ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun. Yarın devam ederim sporuma tekrar. Hayat devam ediyo sonuçta. Ama hiçbir şeyi dert etmemek lazım, ne kadar küçük şeylere üzülüyoruz aslında. Halbuki yarınımızın bile garantisi yok .
Allah sabırlar versin, mekanı cennet olsun2 gündür spor yapamadım Çok genç yaşta bir arkadaşım vefat etti, toparlayamadım kendimi. Allah ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun. Yarın devam ederim sporuma tekrar. Hayat devam ediyo sonuçta. Ama hiçbir şeyi dert etmemek lazım, ne kadar küçük şeylere üzülüyoruz aslında. Halbuki yarınımızın bile garantisi yok .
Allah rahmet eylesin,basin sagolsun.2 gündür spor yapamadım Çok genç yaşta bir arkadaşım vefat etti, toparlayamadım kendimi. Allah ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun. Yarın devam ederim sporuma tekrar. Hayat devam ediyo sonuçta. Ama hiçbir şeyi dert etmemek lazım, ne kadar küçük şeylere üzülüyoruz aslında. Halbuki yarınımızın bile garantisi yok .
canım 30 days butt programında kaçıncı gündesin fark var mı ?Ab Power Workout 5 Tone Up
Butt Workout cardio 4 Brazilian Booty
Butt Workout 2: Booty Booster yaptim.
Dinlenme haric 7 gundur yapiyorum.Karin hareketlerini de birlikte yapiyorum.Kalca olcusu ayni,bacaklarimi olcmedim,karinda da 8 gunde 1 cm incelme olmus.canım 30 days butt programında kaçıncı gündesin fark var mı ?
Başınız sağolsun2 gündür spor yapamadım Çok genç yaşta bir arkadaşım vefat etti, toparlayamadım kendimi. Allah ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun. Yarın devam ederim sporuma tekrar. Hayat devam ediyo sonuçta. Ama hiçbir şeyi dert etmemek lazım, ne kadar küçük şeylere üzülüyoruz aslında. Halbuki yarınımızın bile garantisi yok .