Yürümek iyi ama, yürüdüğün yolun havası temiz değilse çokta iyi olmuyor. Kimisine yürüyüş yarıyor, kimisine yaramıyor. mesela ben yürüyünce diz ağrım oluyor ve kalçalarımdan kaybediyorum, onun için yürümüyorum. Aslında annemle yürüme şansım var. Biz evde yapmaya alışmışız artık.Ab Cardio Workout 3 Fat Burn
Butt Workout 5 Sexy Beachbody
Ab Power Workout 4: Hard Core
Sabah babamla deyim yerindeyse tartistik.Kendisi 80 kusur yasinda.Yuruyusu iyi bir spor olarak biliyor,Arada bir disarda yuruyor.Ben disarda yurumeyi tercih etmedigimden,evde yaptiklarimi spordan saymiyor. Oysa o da 40 dak. spor yapiyor ben de.(tamam acik hava iyi de ben disarda terledigimde daha cok hasta oluyorum,yollar da tempolu yurumeye musait degil.)
İnşallah, sanki bana faydası oluyor.Merhaba kızlar Sizleri görünce ben de bugün bir hevesle 30 day butt workout programına başladım ...Daha önce 4-5 gün yapmıştım sonra bırakmıştım nedense.. İnşallah hepimiz istediğimiz buttlara kavuşuruz
Raporum: Butt workout 1-tone up ve Floor barre (son bölümde ki kol hareketleri bayağı zorladı beni)
merhaba topiğin fit bayanları raporumu vereyim
pear shape wourkout slim saddlebags+lower bady barre
Butt wourkout 5 sexy beach body+cardio tabata+butt wourkout 6 yoga
öbür yaptığım programa yetiştirmek için birkaç video birlikte yapıyorum aralıkta 2 programı bitirip hayırlısıyla yeni yılaValla bravo sana.
BBen bugunu tatil ilan ettim kendime.
Bunlar Nedir acaba :)Butt Workout 4- Dance Fit - 30 DAY BUTT LIFT
Butt Workout Cardio 4- Brazilian Booty - 30 DAY BUTT LIFT
Ab Power Workout 1- Ripped - 30 DAY 6 PACK ABS
15 dk. hulahoop
Arm Flab Fighter, Tighten Triceps, Free Full Length Upper Body Workout- 6 Minute Arms
Ab Cardio Workout 2- Circuit Training - 30 DAY 6 PACK ABS
Hula hoop çevirme.
Kedi daha iyi aciklar,ama bu gibi videolar,yeni baslayanlari kendine ceken cazibe odaklaridir.Ay bunu da yapayim,su da iyiymis derken kendini kaptirir,bir guzel spor yapmis olursun.Bunlar Nedir acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?