Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bu yorulmayı sevmeyen halin mi

Canim bende söyle oluyor, aylarca bir duraklama yasiyorum kiloda sonra bir ara veriyorum yine. Ama sikilasma ve ölcülerde duraklama yok yavas da olsa ilerliyor. Önemli olan da bu degil mi? Ben ayni gün icinde bile farkli cikiyorum tartida. Bazen tartilar da sasirabiliyor.

Bu yorulmayı sevmeyen halin mi

:) bugün böyle oldu, zorlamaya karar verdim kendimi. yorulmaktan kastım, terlemek koşmak falan. yoksa saatlerce yürürüm. bugün o kadar yavaştım ki teyzeler beni geçti hep sesli kitap dinleyerek yürüyorum zamanın nasıl geçtiği belli olmuyor öyle.

Ah ne iyi yapmissin. Ben bu yil maalesef domates salatalik isine girisemedim cünkü cok ugrasmam gerekiyor, oraya bagla buraya bagla. Maydanoz, dereotu, roka, fasülye gibi basit birkac sey ektim. Nane, adacayi, melissa, ekinezya zaten var yaz kis. Kantaronum da var cok cayi sinirlere iyi geliyormus ama denemedim hic.

merhaba kızlar
yeni başlığımız hayırlı olsun.bir süre sizden uzak kalmıştım bu arada bazı sıkıntılar olmuş sanırım. çok anlamadım ama umarım herke iyidir.
şehir dışında çıktım bazı özel problemlerle uğraştım derken spora biraz ara vermek zorunda kalmıştım ki hemen vücudum belli etti. bel bölgemin kalınlaşmaya başladığını hissediyorum.
bu sabah ipleri elime aldım. çok vaktim yoktu onun için slim in 6 yaptım. akşam da belki dışarı da yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.

Aaa papatya da gelmis. Ne güzel eskiler geri döndü. Bütün negatif elektrigi geride biraktik canim beyaz bir sayfa actik buraya spora ve sohbete devam ediyoruz. Toparlarsin bazen ara verip dönünce daha cabuk sonuc aliyor insan.

Bugün 5 mega mile günü ilan ettim kendi kendime onu yapacağım ben çok sevdim pilates bandıyla yapılan videosunu daha önce hiç yapmamıştım ilginç geliyor..

Aaa papatya da gelmis. Ne güzel eskiler geri döndü. Bütün negatif elektrigi geride biraktik canim beyaz bir sayfa actik buraya spora ve sohbete devam ediyoruz. Toparlarsin bazen ara verip dönünce daha cabuk sonuc aliyor insan.

merhaba canım
bu beyaz sayfada sonuna dek yer almak isterim.
inşallah ara vermeden spora da devam edeceğim...

Herkese gunaydinnnnnnnnnn :)
Evdeki 63783828282 tane isi bitirdikten sonra Lesliecigimle kavusucaz inşallah bugun :)
Ama hala karar veremedim hangi videoyu yapacağıma ???

Kızlar valla sabah erken kalkmanıza hayranım..keşke bende erken kalkabilsem hayatım gerçekten düzene girecek...ama akşam yapınca sporu sabah kalkmam zor oluyor...

herkese günaydınlar sporumu yaptım leslie 4 fast milin 3 mili ve 30 days burn sonra kahvaltımı yaptım kızlar.Canım tartıya fazla takılma vücut bazen su tutuyor bende hergün tartılıyordum bıraktım hafta 2 gün tartılıyorum insanın motivasyonunu bozuyor.Bende dışarı çıkmak gerçi yürüyüş gibi olmasada alışveriş için çıkıyorum işlerimi hallediyorum oğlumla dışarı çıkmış oluyoruz temiz hava hergün bir ihtiyac buluyorum ufak tefek burda yürüyüş arkadaşımda yok bende kendi çabımda yürüyorum .Benimde 60 ilk olarak şok şükür az kaldı 3-4 kilocuk kaldı boyum 1,57 cm 57 -58 olsam iyi ama o kadar kasmam kendimi , sıkılaşsamda olur

evet canım tarı olayı can sıkıcı annem tartılma diyor saklıyor tartıyı ama ben buluyorum :) benim boyum 170 cm 60 olsam 10 numara 5 yıldız olurum :)

Selam herkese Yeni başlık hayırlı olsun burda sormamın bir sakıncası var mı bilmiyorum ama hangi başlığa sorabilirim bilemedim .
L carnitine kullanan var mı leslie ile yürüken ya da bölgesel çalışırken?

evet canım tarı olayı can sıkıcı annem tartılma diyor saklıyor tartıyı ama ben buluyorum :) benim boyum 170 cm 60 olsam 10 numara 5 yıldız olurum :)

inşallah canım devam çoğunu başardık sabırla devam edelim gerisi gelir:

Reactions: vsn
Arkadaslar yine sizin objektif fikrinizi almak istedim. Bir süre önceki halimi, bugünkü halimi ve leslie öncesi halimi ekliyorum. Karnimda fark görüyormusunuz sizde?

Eklentiler

• $IMG_1784.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 115
  • $asset.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 112
  • $IMG_1897.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 107
Ben gecen yil kullandim, enerji icecegi ve kahve l carnitinden daha fazla enerji verdigi icin biraktim.

Arkadaslar yine sizin objektif fikrinizi almak istedim. Bir süre önceki halimi, bugünkü halimi ve leslie öncesi halimi ekliyorum. Karnimda fark görüyormusunuz sizde?

e görülmiycek gibi değil ki... karnın bayağı düzleşmiş, duruşun düzelmiş, kıvrımların çok güzel görünüyor

e görülmiycek gibi değil ki... karnın bayağı düzleşmiş, duruşun düzelmiş, kıvrımların çok güzel görünüyor
Sagol canim bazen insan bana mi öyle geliyor diyor. Ilk resimle ikinci resim ayni sütyenle cekildi belki gögüslerimdeki fark da görülüyordur calismalardan sonra biraz dolgunlasip havalandilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…