Arkadaslar yine sizin objektif fikrinizi almak istedim. Bir süre önceki halimi, bugünkü halimi ve leslie öncesi halimi ekliyorum. Karnimda fark görüyormusunuz sizde?
Sagol canim bazen insan bana mi öyle geliyor diyor. Ilk resimle ikinci resim ayni sütyenle cekildi belki gögüslerimdeki fark da görülüyordur calismalardan sonra biraz dolgunlasip havalandilar.
Arkadaslar yine sizin objektif fikrinizi almak istedim. Bir süre önceki halimi, bugünkü halimi ve leslie öncesi halimi ekliyorum. Karnimda fark görüyormusunuz sizde?
Kızlar pinterestte çok güzel workoutlar var. Ben hep ordan bakıyorum. Beğendiklerimi arşivliyorum. Motivasyonuma da çok katkısı oluyor. Özellikle clean food taraması yapıp sağlıklı yiyeceklere iştah kabartıyorum.
Orada yürüyüş ile ilgili bir çalışma gördüm, sizinle de paylaşmış olayım.
4 dakika yavaş 1 dk hızlı ( setler halinde dönüşümlü böyle yürüyorsunuz örneğin (4+1)x10=50dk gibi)
3 dk yavaş 2 dk hızlı
2 dk yavaş 3 dk hızlı
1 dk yavaş 4 dk hızlı
Bunu sonra hızlı yürüyüş, yavaş koşu olarak falanda kombinleyebilirsiniz. Umarım anlaşılır olmuştur. Öncesinde ısınma, sonrasında soğumayı hesaba katmadım.
Kızlar pinterestte çok güzel workoutlar var. Ben hep ordan bakıyorum. Beğendiklerimi arşivliyorum. Motivasyonuma da çok katkısı oluyor. Özellikle clean food taraması yapıp sağlıklı yiyeceklere iştah kabartıyorum.
Orada yürüyüş ile ilgili bir çalışma gördüm, sizinle de paylaşmış olayım.
4 dakika yavaş 1 dk hızlı ( setler halinde dönüşümlü böyle yürüyorsunuz örneğin (4+1)x10=50dk gibi)
3 dk yavaş 2 dk hızlı
2 dk yavaş 3 dk hızlı
1 dk yavaş 4 dk hızlı
Bunu sonra hızlı yürüyüş, yavaş koşu olarak falanda kombinleyebilirsiniz. Umarım anlaşılır olmuştur. Öncesinde ısınma, sonrasında soğumayı hesaba katmadım.
Tesekkür ederim arkadaslar lütfen cekinmeden öbjektif fikrinizi söyleyin. Tartida fark olmayinca kendimi mi kandiriyorum diyor.
Hep ayni kiyafetle cekiyorum farki göreyim diye. Bir dahaki sefere baska bir sey giyerim. Ama bu sabah ölctüm karnim 80cm cikti yani 3 cm daha gitmis.Bütün olarak bir incelme var özellikle fotoğraflarda kalçan çok güzel toparlanmış, çok güzel görünüyor, karnında anlayamadım kıyafetten kaynaklanıyordur belki.
Artik baska cocugum olmayacagina göre o yaglar beni terkedebilir hic itirazim olmaz. Sadece gögsüm icin gerekli olani kalsin yeter.Benim profesyonel yüzücü bir arkadaşım var. Kız dal gibi ve çok fit. Kilosunu söylediğinde asla inanmamıştım. Sizinkisi de aynı durum bence. Önemli olan kaç beden giydiğiniz. Kiloyu umursamayın, boşuna üzmüş olursunuz kendinizi.Ama doğum öncesi de belli bir oran yağ olması gerekiyormuş. Ne kadar doğru bilemiyorum.
evet evet bende pinteresti son zamanlarda keşfettim... gerçekten diyet ve sporla alakalı o kadar güzel bilgiler, yiyecek tavsiyeleri ,motivasyonla alakalı yazılar , herşey var... bende tavsiye ederim herkese...
ben pinterest'a çok bakmıyordum genelde 13 yaşındaki kızlar gibi tumblr'dan motivasyon fotoğraflarına falan bakıyordum. ama iyi ki aklıma getirdin, orası daha temiz, ben de pinlerde takılıyım.
yazdığın egzersiz güzelmiş bayağı, ben dakika tutmaktan sıkılıyorum ama parkta yürürken 1 tur hızlı 2 tur yavaş, şu ağaca kadar hızlı... şeklinde yürümeye çalışıyorum. bugün hiç hızlı yapmadım yalnız.
Hep ayni kiyafetle cekiyorum farki göreyim diye. Bir dahaki sefere baska bir sey giyerim. Ama bu sabah ölctüm karnim 80cm cikti yani 3 cm daha gitmis.
Aynen canım 1 dk falan tutmak zor olur ama mesafeye, tura göre yapmak gayet pratik olur. Tumblr bana daha karmaşık geldi. Pinterestte direk beğendiklerimi like ediveriyorum
Arkadaslar pinterest ben hic kullanmadim. Özel bir bölümmü var orada baktiginiz? Ben de bakayim bugün.
Ben facebook hesabım ile bağlandım. Normal arama yapıyorsunuz. Beğendiklerinizi arşivleyebiliyorsunuz. Eğer karışır derseniz pinleyerek klasör oluşturabilirsiniz. Çok beğendiğim paylaşımların olduğu panolar olursa takip et diyorum. Onların eklediği herşey otomatik bende de listeleniyor ana sayfada.
herkese merhabalar.beni de kabul eder misiniz araniza .11 subattan beri leslie yapiyorum .boyum 167.79,1 kg ile basladim,bugun 69,6 ciktim.azar azar veriyorum.agustosa dugunum var,hedefim 60 ins