Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Ben Leslie'ye basladim bir hafta once. 1 mil ile basladim suan ikinci hafta 2 mil ile devam ediyorum. :)
Kalcalarim ve kollarimda hareketlenme var hissediyorum. Karnimda da yanma oluyor. Insallah veriyordumdur kilo ve sikilasiyorumdur. 77 kg ile basladim ay sonu tartilacagim insallah. :) Herkes istedigi kilo ve huzura ulasir insallah.

Tartilmakta acele etme istersen canim 2 mil ile kg verebilmek icin kilonun 100ün üstünde olmasi lazim. Kac kg ile baslamistin. Eger 60 kg ve üzeri isen 3 mil ile anca kg verebilirsin. Önce vücudunun alismasini bekle.

Tartilmakta acele etme istersen canim 2 mil ile kg verebilmek icin kilonun 100ün üstünde olmasi lazim. Kac kg ile baslamistin. Eger 60 kg ve üzeri isen 3 mil ile anca kg verebilirsin. Önce vücudunun alismasini bekle.

77 ile basladim gecen hafta. Vucudum alissin diye 1 mil ile basladim, 2 mil ile devam ediyorum. Ileriki hafta 3 mil yaparim diye dusundum alistiktan sonra. Cok tesekkurler yardimci oldugunuz icin.

Direkt 3 mile gecmemi mi tavsiye edersiniz?

77 ile basladim gecen hafta. Vucudum alissin diye 1 mil ile basladim, 2 mil ile devam ediyorum. Ileriki hafta 3 mil yaparim diye dusundum alistiktan sonra. Cok tesekkurler yardimci oldugunuz icin.

Bir sey degil canim, sor kafana ne takiliyorsa. O zaman 3 mile basladiktan 4 hafta sonra tartil istersen. Mutlaka sonuc alirsin düzenli yapinca merak etme.

Direkt 3 mile gecmemi mi tavsiye edersiniz?
Sen kendin hazir olmayi bekle, istersen 3 mili bir dene zor gelirse 2 mil sonunda esneme hareketleri yaip birakirsin. Leslie de her milin sonunda birakabilirsin sorun yok. Ben ilk yaptigimda 1 mil yaptim baktim cok hafif geldi, disarda da yürüyordum aliskindim. Sonra hemen 3 mille baslamistim. Vücudumuz bize en dogru sinyali verir.

O zaman bugun deneyeyim 3 mili. :) Peki gunun hangi zamaninda yapiyorsunuz? Gunde bir kere mi?

Siz nasil bir yol izlerseniz ben de ona uyayim diye size sormak istedim, yukarda alinti yapmayi unutmusum. Ona da bakar misiniz? :)

O zaman bugun deneyeyim 3 mili. :) Peki gunun hangi zamaninda yapiyorsunuz? Gunde bir kere mi?
Canim benim 3 cocugum var bir sürü de isim ne zaman vaktim müsaitse o zaman yapiyorum. Tabii sabah hemen ypaip bitirince kafam rahat oluyor ama her zaman olmuyor iste. Gece bile yaptigim oldu. Ama gec saatte artik hareketli kardiolar yapmiyorum cünkü enerji verip uykuyu kacirabiliyor. Ne zaman müsaitsen o zaman yap hareket harekettir. Yeter ki düzenli yap. Zayiflamak icin haftada 5-6 gün kardio yapman lazim. Daha sonra konusuruz yine kilolari vermeye baslayinca.

Allah bagislasin yavrularinizi. :) Tamam ben size yazacagim yine cok tesekkurler..

Herkese merhaba. Uzun süredir foruma giremedim, spor ve beslenme mevzularını da biraz savsakladım diyebilirim. Yazın sıkılaşma ve selülitlerimde ciddi azalma olmuştu.

Şimdi tibetlerden başlamayı düşünüyorum. Kitabıyla ilgili bir çok yorum okudum ve denemeye karar verdim. Hafta sonları açık havada yürüyüş ve hafta içi pilates yapacağım.

Sayfa oldukça ilerlemiş, vakit buldukça geriye dönük sayfaları okuyacağım. Herkese sevgiler, bol sporlu sağlıklı günler.

Hosgeldin canim, basligi senin actigin saflik ve güzellikte korumaya calistik. Aramiza yeni arkadaslar katildi. Bundan sonra sana da spor dolu fit günler diliyorum.

Günaydın arkadaşlar yeni gelenler hoşgeldiniz leslie sansonenin son videoları var youtubeda hemen indirmenizi öneririm daha sonra kalkacak acele edin elinde olmayanlar indirsinler
uzun süredir giremiyordum, yazını tesadüfen gördüm.
aylardır aradığım 30days videosunu sayende buldum.
hbr verdiğin çok teşekkür ederim.
akşama yapmak için sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…