Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Merhaba, dün akşam sporumun bitmesine 8 dk kala elektirikler kesildi. Bugünde oruçluyum, onun için akşama kalıyor. Ama bugün oruçluyken yapmaya çalışacağım.
Allah kabul etsin canım son zamanlarda sık sık kesiliyor hemde akşamları.Birde yemek zamanı :kk77:.leslie red mile+miley cyrus legs+30 days burn yapıldı sonrada call

uzun süredir giremiyordum, yazını tesadüfen gördüm.
aylardır aradığım 30days videosunu sayende buldum.
hbr verdiğin çok teşekkür ederim.
akşama yapmak için sabırsızlanıyorum.
Çok sevindim biliyorsun uzun süre Leslie yapınca her videosu olsun istiyoruz.Son çıkardığı amazondaki çıkardığı videoyu bekliyorum elbet youtube düşecek

merhaba bende foruma yeni katıldım daha önceleri bir çok konuda üye olmadan okuyordum hep:) hepimizin derdi kilolarımız bende leslie yapıcam işteeee

Pek calismadan sayilmaz ama kisa bir barre karin videosu ile yoga yaptim.

Dun disarda cok az yurumustum.Bugun de sunlari yaptim.
Leslie walk to the hits party songs 47 dak.
T barre 25 minutes abs butt
T barre ballet workout sculpt your hips,tighs and butt 15 dak.
Sonuncusunu cok da becererek yapmadim.Genelde pilates benzeri yerde hareketleri kolay yapiyorum,ama ayaktaki hareketlere de alismam gerek.

Dun disarda cok az yurumustum.Bugun de sunlari yaptim.
Leslie walk to the hits party songs 47 dak.
T barre 25 minutes abs butt
T barre ballet workout sculpt your hips,tighs and butt 15 dak.
Sonuncusunu cok da becererek yapmadim.Genelde pilates benzeri yerde hareketleri kolay yapiyorum,ama ayaktaki hareketlere de alismam gerek.

Ilk hafta ben de cok acemiydim canim ikinci haftada hareketlere alistim biraz. Yaptikca daha rahat olacaktir.

10 Minute Booty Shaking Towel Workout! LOSE INCHES OFF YOUR WAIST!
p90x3 Eccentric Lower
x3 yoga
yapıldı.
Bunların ardından 5 tibet egzersizi yaptım ama 21 tekrar değil, 5 tekrar yaptım. Zaten şu sıralar adam gibi yapmadım, bu kadar uzun zaman yap sonra salla olmadı ama yapılacak birşey yok.

3 fast mile yaptım bugün ama 3 mile kadar terlemedim. Hatta hiç terlemedim desem yerdir.

3 fast mile yaptım bugün ama 3 mile kadar terlemedim. Hatta hiç terlemedim desem yerdir.

Terlemek her zaman basari isareti degil canim. 3 fast miles cok gpzel bir kol ve karin videosu. Bölgeselle birlikte kardionu yapmis gibi düsün. Biraz daha kendini zorlamak ve belki de ayni calismada terlemek istiyorsan eline bir agilrik ya da su sisesi alabilirsin. Hem daha cok kalori harcarsin hem de kollarini daha iyi calistirmis olursun.

Terlemek her zaman basari isareti degil canim. 3 fast miles cok gpzel bir kol ve karin videosu. Bölgeselle birlikte kardionu yapmis gibi düsün. Biraz daha kendini zorlamak ve belki de ayni calismada terlemek istiyorsan eline bir agilrik ya da su sisesi alabilirsin. Hem daha cok kalori harcarsin hem de kollarini daha iyi calistirmis olursun.
Bi de canım bu video 3 mille aynı süre. Yani fast olunca daha hızlı olduğu için daha kısa dürer gibi geliyor bana ama çok da önemli değil. Sonuçta spor spordur
Bir dahaki sefere dambıllarımı alayım elime.

X