Günaydın Deryacım, nasılsın canım? Bu barre workout dediğin, ben youtubeda ultimate 20 min. barre workout diye bir video buldum o mu, yoksa başka bir video mu yapıorsun acaba? Çok eğlenceli görünüyor :)Günaydin kizlar... Dün bir sey yapamadim, bu sabah kisa bir karin kardiosu yaptim. Esim geldiginde ara veriyorum normalde ama hazir barre workout larla basarili olmaya baslamisken gerilemek istemiyorum, o yüzden sabah özellikle erken uyanip yaptim.
Gercekten cok keyif yaparak yapiyorum canim. Onumuzdeki hafta bu konuda baslik acip yaptigim videolari ekleyecegim. Ayrica karin problemi cogumuzda oldugu icin karin kardiolari ile ilgili de baslik acmayi dusunuyorum.Günaydın Deryacım, nasılsın canım? Bu barre workout dediğin, ben youtubeda ultimate 20 min. barre workout diye bir video buldum o mu, yoksa başka bir video mu yapıorsun acaba? Çok eğlenceli görünüyor :)
Tamam canım, ben de sabırsızlıkla bekliyorum o halde :) evet karın bölgesi hepimizin kabusuGercekten cok keyif yaparak yapiyorum canim. Onumuzdeki hafta bu konuda baslik acip yaptigim videolari ekleyecegim. Ayrica karin problemi cogumuzda oldugu icin karin kardiolari ile ilgili de baslik acmayi dusunuyorum.
Bunu yapman çokkkk çokkkk iyi oldu canım...Gercekten cok keyif yaparak yapiyorum canim. Onumuzdeki hafta bu konuda baslik acip yaptigim videolari ekleyecegim. Ayrica karin problemi cogumuzda oldugu icin karin kardiolari ile ilgili de baslik acmayi dusunuyorum.