Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydın Deryacım, nasılsın canım? Bu barre workout dediğin, ben youtubeda ultimate 20 min. barre workout diye bir video buldum o mu, yoksa başka bir video mu yapıorsun acaba? Çok eğlenceli görünüyor :)

Günaydın Deryacım, nasılsın canım? Bu barre workout dediğin, ben youtubeda ultimate 20 min. barre workout diye bir video buldum o mu, yoksa başka bir video mu yapıorsun acaba? Çok eğlenceli görünüyor :)
Gercekten cok keyif yaparak yapiyorum canim. Onumuzdeki hafta bu konuda baslik acip yaptigim videolari ekleyecegim. Ayrica karin problemi cogumuzda oldugu icin karin kardiolari ile ilgili de baslik acmayi dusunuyorum.

Gercekten cok keyif yaparak yapiyorum canim. Onumuzdeki hafta bu konuda baslik acip yaptigim videolari ekleyecegim. Ayrica karin problemi cogumuzda oldugu icin karin kardiolari ile ilgili de baslik acmayi dusunuyorum.
Tamam canım, ben de sabırsızlıkla bekliyorum o halde :) evet karın bölgesi hepimizin kabusu

Bende 3 gündür leslie 3 mil yapmaya başladım.Yürüyüş yapıyordum ama saatler geri alınıp havalar erken kararınca (çalıştığım için akşamları yürüyebiliyordum) bir de yağışlar başlayınca evde spor yapmaya karar verdim.

Merak ettiğim şey leslie 3 mil ile kaç kalori yakıldığı.Bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
Hepimize sağlıklı ve fit bedenler diliyorum

Arkadaslar yeni basliklari actim. Hem görsel olarak videolari paylasabilmek hem de buradaki konumuzda karisiklik olmamasi acisindan ayri basliklar actim. Umarim hepiniz faydalanirsiniz.

Herkese iyi bir haftasonu diliyorum fit arkadaslarim... Allah kismet ederse bugun yuzmeye gidecegim. Yarin bos gecer pazartesi barre workoutlara tam gaz devam. Iki gun biraz aburcubur yememe ragmen sismedim. Vucudum cok guzel sekil aliyor. Call dan da memnundum ama bunda kardio var, bolgesel var her ise yariyor. Cok da eglenceli. Bu kadinin leslie gibi yurume videolari da var bazilarina ayakkabi bile gerekmiyor. Incelemenizi oneririm.

Merhaba, bugün sporumda tamamdır.
Önce, 8-Minute Boot Camp Workout
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips!
Kardiyolar yapıldı.
Ardından p90x3
p90x3'ü 2 günü birlikte yapıyordum ama, 2 günde bölgesel, onun için yapmadım.

Bugün spor olarak, yüzme öğrenme. Dünkü yaptığım bir kardiyo videosundan dolayı, yan karın kaslarım acıyor, başka birşey yapamayacağım.

Günaydinnnn forumun fit bayanlari... Güne bir popo bacak barre workout ile basladim. Daha bahcede calisip ögleden sonra yürüyecegim icin fazla abartmadim.

Size yeni bir baslik actim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/37592518/ . Dogum yapmis bayanlar icin cok önemli, ama yapmamis olanlar da faydalanabilir. Terapistler bu hareketlerle karnin eski haline dönecegini savunuyor. Hadi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…