Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bugün spor yapamadım ben. Inşallah yarın yaparım. Evdeyim nasılsa

nİCE
Günaydin kizlar, spor ve saglik dolu bir hafta diliyorum herkese... Bugün benim dogumgünüm, hic öyle hissetmesem de 44. yasim geldi. Yeni yasimi sporla acayim dedim sabah yarim saat barre cardio yaptim. Islerimi toparlayip alisverise cikacagim ögleden sonra en az 2 saat yürürüm.
Nice yıllara canım, sağlıkla,huzurla...

Yarim saat barre cardio. Kilo ve olcu olarak fark yok ancak hissedilir bir sikilasma ve rahatlama oldu vucudumda. Simdilik devam ediyorum kizlar. Basarili olursam baslik acacagim cunku forumda goremedim.

günaydın ben diğer konuya yorum yazmıştım burada açık hava denilince ben açık havada yürüyemiyorum hemen faranjit oluyorum çünkü boğazım çok hassas o yüzden evde yapacağım sorum şu ben starter 3 miles olan ile başladım daha önce hiç spor yapmıyordum yorulmadım çok keyif aldım çok terledim ama ne kadar süreyle yapmam gerektiği konusunda hiç bir bilgi bulamadım bu programa ne kadar devam edeceğim ikinci aşamada ne yapacağım konusunda bir fikrim yok

günaydın ben diğer konuya yorum yazmıştım burada açık hava denilince ben açık havada yürüyemiyorum hemen faranjit oluyorum çünkü boğazım çok hassas o yüzden evde yapacağım sorum şu ben starter 3 miles olan ile başladım daha önce hiç spor yapmıyordum yorulmadım çok keyif aldım çok terledim ama ne kadar süreyle yapmam gerektiği konusunda hiç bir bilgi bulamadım bu programa ne kadar devam edeceğim ikinci aşamada ne yapacağım konusunda bir fikrim yok
Leslie de diger programlar gibi su kadar zaman sonra su gibi sartlar yok. Kendini hazir hissettiginde daha zorlayici videolarinan yapabilirsin. Kilo vermek icin haftanin 5-6 günü 3-5 mil arasi olanlardan yapmak gerekiyor. Sadece kilonu korumak ve spor yapip fit kalmak icin haftanin en az 3 günü 2-3 v.s. keyfine göre yapacagin calismalar yeterli olur. Biraz daha ilerleyince yine yönlendiririz ihtiyacina göre.

Leslie de diger programlar gibi su kadar zaman sonra su gibi sartlar yok. Kendini hazir hissettiginde daha zorlayici videolarinan yapabilirsin. Kilo vermek icin haftanin 5-6 günü 3-5 mil arasi olanlardan yapmak gerekiyor. Sadece kilonu korumak ve spor yapip fit kalmak icin haftanin en az 3 günü 2-3 v.s. keyfine göre yapacagin calismalar yeterli olur. Biraz daha ilerleyince yine yönlendiririz ihtiyacina göre.
teşekkür ederim bu sefer vazgeçmek istemiyorum başka birşeyle uğraşmak istemiyorum 2 yıldır bebek bebek diye içtim ilaçları yedim içtim oturdum aşağıya sonuç mu şiştim kaldım bebekte olmadı kilolarda yanıma kar kaldı offf yaa inşallah başaracağım bu sefer en azından bebek elimde değil ama kilo vermek benim elimde

Ben de evde leslie yapacaktım ama oğlum yürüyelim ddi. 35 dk uürüdük. Eve dönerken de okadar yürürüz. Spor olayını böyle kapatırım bugün.

teşekkür ederim bu sefer vazgeçmek istemiyorum başka birşeyle uğraşmak istemiyorum 2 yıldır bebek bebek diye içtim ilaçları yedim içtim oturdum aşağıya sonuç mu şiştim kaldım bebekte olmadı kilolarda yanıma kar kaldı offf yaa inşallah başaracağım bu sefer en azından bebek elimde değil ama kilo vermek benim elimde

O da olur insallah canim, kiloluyken hamile kalmak da cok saglikli degil. Ayrica leslie hamileyken de yapilabiliyor fazla hoplayip ziplamadan.

Sporumu yaptım. Program sonuna biraz daha yaklaşıyorum. Ama bu p90x3'teki plankler ne orjinal hareketler. Çok zor plank versiyonları var. Pilates'i de zor. :confused:

yaklaşık 1 haftadır spor yapamadım belim çok ağrıyordu şükür geçti,leslie ısınma+8 min buns+radio remix yapıldı
daha sonrada call :KK70:

Günaydin kizlar... Dün bir sey yapamadim, bu sabah kisa bir karin kardiosu yaptim. Esim geldiginde ara veriyorum normalde ama hazir barre workout larla basarili olmaya baslamisken gerilemek istemiyorum, o yüzden sabah özellikle erken uyanip yaptim.

X