Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pişman olmazsın, ama dikkat et.32 dereceydi orası. Burası soğuktu. Bronsit oldum sporlarda yalan oldu tabiiOfffff en çok gitmek istediğim yerlerden biri....
Geçmiş olsun canımPişman olmazsın, ama dikkat et.32 dereceydi orası. Burası soğuktu. Bronsit oldum sporlarda yalan oldu tabii
geçmiş olsunPişman olmazsın, ama dikkat et.32 dereceydi orası. Burası soğuktu. Bronsit oldum sporlarda yalan oldu tabii
Ben Leslie'ye basladim bir hafta once. 1 mil ile basladim
suan ikinci hafta 2 mil ile devam ediyorum. :)
Kalcalarim ve kollarimda hareketlenme var hissediyorum. Karnimda da yanma oluyor. Insallah veriyordumdur kilo ve sikilasiyorumdur. 77 kg ile basladim ay sonu tartilacagim insallah. :) Herkes istedigi kilo ve huzura ulasir insallah.
Tartilmakta acele etme istersen canim 2 mil ile kg verebilmek icin kilonun 100ün üstünde olmasi lazim. Kac kg ile baslamistin. Eger 60 kg ve üzeri isen 3 mil ile anca kg verebilirsin. Önce vücudunun alismasini bekle.
Tartilmakta acele etme istersen canim 2 mil ile kg verebilmek icin kilonun 100ün üstünde olmasi lazim. Kac kg ile baslamistin. Eger 60 kg ve üzeri isen 3 mil ile anca kg verebilirsin. Önce vücudunun alismasini bekle.
77 ile basladim gecen hafta. Vucudum alissin diye 1 mil ile basladim, 2 mil ile devam ediyorum. Ileriki hafta 3 mil yaparim diye dusundum alistiktan sonra. Cok tesekkurler yardimci oldugunuz icin.
Sen kendin hazir olmayi bekle, istersen 3 mili bir dene zor gelirse 2 mil sonunda esneme hareketleri yaip birakirsin. Leslie de her milin sonunda birakabilirsin sorun yok. Ben ilk yaptigimda 1 mil yaptim baktim cok hafif geldi, disarda da yürüyordum aliskindim. Sonra hemen 3 mille baslamistim. Vücudumuz bize en dogru sinyali verir.Direkt 3 mile gecmemi mi tavsiye edersiniz?
Sen kendin hazir olmayi bekle, istersen 3 mili bir dene zor gelirse 2 mil sonunda esneme hareketleri yaip birakirsin. Leslie de her milin sonunda birakabilirsin sorun yok. Ben ilk yaptigimda 1 mil yaptim baktim cok hafif geldi, disarda da yürüyordum aliskindim. Sonra hemen 3 mille baslamistim. Vücudumuz bize en dogru sinyali verir.
Canim benim 3 cocugum var bir sürü de isim ne zaman vaktim müsaitse o zaman yapiyorum. Tabii sabah hemen ypaip bitirince kafam rahat oluyor ama her zaman olmuyor iste. Gece bile yaptigim oldu. Ama gec saatte artik hareketli kardiolar yapmiyorum cünkü enerji verip uykuyu kacirabiliyor. Ne zaman müsaitsen o zaman yap hareket harekettir. Yeter ki düzenli yap. Zayiflamak icin haftada 5-6 gün kardio yapman lazim. Daha sonra konusuruz yine kilolari vermeye baslayinca.O zaman bugun deneyeyim 3 mili. :) Peki gunun hangi zamaninda yapiyorsunuz? Gunde bir kere mi?
Canim benim 3 cocugum var bir sürü de isim ne zaman vaktim müsaitse o zaman yapiyorum. Tabii sabah hemen ypaip bitirince kafam rahat oluyor ama her zaman olmuyor iste. Gece bile yaptigim oldu. Ama gec saatte artik hareketli kardiolar yapmiyorum cünkü enerji verip uykuyu kacirabiliyor. Ne zaman müsaitsen o zaman yap hareket harekettir. Yeter ki düzenli yap. Zayiflamak icin haftada 5-6 gün kardio yapman lazim. Daha sonra konusuruz yine kilolari vermeye baslayinca.
Herkese merhaba. Uzun süredir foruma giremedim, spor ve beslenme mevzularını da biraz savsakladım diyebilirim. Yazın sıkılaşma ve selülitlerimde ciddi azalma olmuştu.
Şimdi tibetlerden başlamayı düşünüyorum. Kitabıyla ilgili bir çok yorum okudum ve denemeye karar verdim. Hafta sonları açık havada yürüyüş ve hafta içi pilates yapacağım.
Sayfa oldukça ilerlemiş, vakit buldukça geriye dönük sayfaları okuyacağım. Herkese sevgiler, bol sporlu sağlıklı günler.
uzun süredir giremiyordum, yazını tesadüfen gördüm.Günaydın arkadaşlar yeni gelenler hoşgeldiniz leslie sansonenin son videoları var youtubeda hemen indirmenizi öneririm daha sonra kalkacak acele edin elinde olmayanlar indirsinler