Bence ramazanda kilo vermekten çok kilo almamaya odaklanılmalı. İftardan sonra hafif bir yürüyüş sindirime de yardımcı olur.
teşekkür ederim ben evde bi süredir hergün 15 dk koşu yapıyorum...
zayıflamadım ama zindelik veriyor hareket gerçekten.....
acaba etkili olması için günde ne kadar yürümek gerekiyor....
inşallah en yakın zamanda yağlarımızdan kurtuluruz.......
10 puanlik uzman sorusu oldu bu simdi. Bilmiyorum ki canim ramazanda spor yapanlar yanitlasin hangisi daha kolay geliyor onlara. Iftardan sonra hazmedince daha rahat olmaz mi? Sahur icin uykun bölünecek erken kalkarsan. Iftardan 1 saat sonra yapsan? Zor oluyor ramazanda biliyorum ama elinden geldigi kadar iste.
Arkadaslar hareket motivasyonu arayanlara Allah benimki gibi bir cocuk versin diyecegim ama haksizlik olur. Kücük oglum yaramazligi ve huysuzluguyla bazen beni o kadar cildirtiyor ki evden kacasim geliyor. Ögleden sonr abeni bunaltinca tüm yorgunluguma ragmen attim kizimi arabasina yürüyüse ciktim 1,5 saat yürüdük. Biraz sinirim yatisti basimin agrisi da gecti. Yorgunluktan hareket edemem diyordum garip bir sekilde cok enerjigim su anda. Hayirdir insallah...
Bu motivasoynun üstüne bir de 5 mil yaparmisimEgzersizin yararları.Özellikle açık ve temiz havada yürümenin.
Bu motivasoynun üstüne bir de 5 mil yaparmisim.
Bu motivasoynun üstüne bir de 5 mil yaparmisim.
Evet o kişi benim. Ramazanda, dışarıdan her gün, hap şeklinde tiroid hormonu aldığım için( hipotiroid hastasıyım), iftardan yarım saat sonra yemek yiyebildim ve yemekten 2 saat sonra da, dışarda 45dk- 1saat arası tempolu yürüdüm her akşam. Böyle olunca zorlamıyor da, kilo da almadım. Oruçlu iken hele de o uzun ve sıcak günlerde fiziksel aktivite yapılmaması uzmanlarca salık veriliyor.
Leslie firm videosunda yaptiriyor biliyorsun o hareketler cok iyi, bunun yani sira gögüs icin push up dedigimiz hareket cok iyi geliyor. Bir de pilates cemberi ile sikip birakmak türü hareketler. Color miles videolarinin icinde push up var kisa videolarda chest and back olmasi lazim.yapabilirsin sende o enerji var bitmez canım maşallahCanım ben sana göğüs çalışmalarından hangisi daha etkili ?
Leslie firm videosunda yaptiriyor biliyorsun o hareketler cok iyi, bunun yani sira gögüs icin push up dedigimiz hareket cok iyi geliyor. Bir de pilates cemberi ile sikip birakmak türü hareketler. Color miles videolarinin icinde push up var kisa videolarda chest and back olmasi lazim.
Ah artik bugünlük cücelerimi yatirdim enerjim de bitti sayilir. Esimin mesaisinin bitmesini bekliyorum internetten onunla konusup yatacagim. Biraz daha forumda gezinirim uykum gelmesin diye.
Evet xhiit videolari da cok güzel leslienin bu son videolari cikana kadar yapiyordum artik leslie teyze her derdimize yetisiyor. Düzenli yapinca toparliyor gögsü bu tür hareketler.leslienin firm videosu müthiş heryeri çalıştırıyor onu en zan 3 kez yapmak istiyorum onun dışında ben xhiit chest and back videosunuda yapıyorum sütyen almadım ama toparlayıcı sütyen istiyorum zaman fitness blendırın güzel ama uzun belki daha sonra zaman ayırırım 24 dk fazla geliyor bana
Daha bir gün bitmeden insan ertesi günü planliyor degil mi?Deli gibi yorucu bir günün ardindan 3fast miles ve 10min booty shaking yaptım ve kendimi su an koltuga zor attim.
Yarin hangi videoyu yapsam acaba? Gerci color miles ve firm videolarına bakamadim daha. Onlar nasil ki ?????
leslienin firm videosu müthiş heryeri çalıştırıyor onu en zan 3 kez yapmak istiyorum onun dışında ben xhiit chest and back videosunuda yapıyorum sütyen almadım ama toparlayıcı sütyen istiyorum zaman fitness blendırın güzel ama uzun belki daha sonra zaman ayırırım 24 dk fazla geliyor bana