Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Daha bir gün bitmeden insan ertesi günü planliyor degil mi?

Profil resmin çok hoş olmuş :KK16:

Ben şimdi Walk'n tone videosunu yaptım. Ama tam video değildi sanırım. Çat diye bitti soğumadan :KK1: Normalde kaç dk sürüyor deneyen var mı bu videoyu?.. (vadır da işte kibarlık olsun diye öyle sordum :p )
Sonra da mari winsor ile popo ve bacak videosunu yaptım. Ben kendimi çok yormadan spor yapmaya çalışıyorum. O nedenle kısa kesiyorum biraz. :KK39::80:

Walk'n tone'un ilk partını yapmışım. İlk partta 1 diye belirtilmemiş ama 2 de belirtilmiş. Sevdim ben bunu :126::122::124:

Profil resmin çok hoş olmuş :KK16:

Ben şimdi Walk'n tone videosunu yaptım. Ama tam video değildi sanırım. Çat diye bitti soğumadan :KK1: Normalde kaç dk sürüyor deneyen var mı bu videoyu?.. (vadır da işte kibarlık olsun diye öyle sordum :p )
Sonra da mari winsor ile popo ve bacak videosunu yaptım. Ben kendimi çok yormadan spor yapmaya çalışıyorum. O nedenle kısa kesiyorum biraz. :KK39::80:
Tesekkür ederim canim mandy ingber i sectim bu kez. O video biraz patavatsiz öyle isinmayi sogumayi kendin yapacaksin. Bölgesel calisma gibi biraz.

aynen ben de bugün sutyen aldım ama beğenmedim, daha pahalı bi şey alıcam parama kıyıp... 50 lira altındakilerde iş yok sanırım.

Bende pentinin spor için uygun sütyenlerinden var. İçindeki destekleri çıkarabiliyorsun istersen. Benim göğüslerim biraz küçükte sanırım o sebeple bana yeterli geliyor :KK5:

Tesekkür ederim canim mandy ingber i sectim bu kez. O video biraz patavatsiz öyle isinmayi sogumayi kendin yapacaksin. Bölgesel calisma gibi biraz.

Mandy ingber'in bir videosunu izlemiştim. Ben öyle açıp izliyorum işteyken :KK9: Çok hoşuma gitmişti, hem hatun hem video. İlerleyen zamanlarda bunu da deneyebilirim. Biraz denge sıkıntım var. Kaslar az oluşsun bakalım belki dengede zorlanmam :emir_bebek:

Mandy ingber'in bir videosunu izlemiştim. Ben öyle açıp izliyorum işteyken :KK9: Çok hoşuma gitmişti, hem hatun hem video. İlerleyen zamanlarda bunu da deneyebilirim. Biraz denge sıkıntım var. Kaslar az oluşsun bakalım belki dengede zorlanmam :emir_bebek:
Ben yapiyorum arada. Mandy nin videolari yoga bölgesel karisik oldugu icin tam esneme yogasi olmuyor. Aksam saatlerinde rahatlamak icin esneme hareketleri olan yogayi tercih ediyorum. Bu aralar o kadar yoruluyorum ki ona bile halim kalmiyor.

Ben artik yatiyorum arkadaslar. Sabah 6 mesaisi beni bekler. Herkese iyi geceler. Sizinle sohbet güzeldi.

Daha bir gün bitmeden insan ertesi günü planliyor degil mi?

Aynen yaaa :) o kadar cok video var ki hangisini yapsam bilemedim. Denemediklerimden yapmak istiyorum ama karar veremedim. Firm ve color miles videoları nasıl ki? Henüz inceleyemedim :/

Ben yapiyorum arada. Mandy nin videolari yoga bölgesel karisik oldugu icin tam esneme yogasi olmuyor. Aksam saatlerinde rahatlamak icin esneme hareketleri olan yogayi tercih ediyorum. Bu aralar o kadar yoruluyorum ki ona bile halim kalmiyor.

Ben artik yatiyorum arkadaslar. Sabah 6 mesaisi beni bekler. Herkese iyi geceler. Sizinle sohbet güzeldi.

İyi geceler..Bende kaçar ufaktan :KK42:

gunaydin sevgili yuruyusculer! bugun hava serin, o yuzden parka yurumeye gidecegim terlemeden rahat rahat yururum. oddk gibi ben de kendini yormayi sevmeyengilerdenim :)

günaydınnnnn
sabah yürüyüşümü yaptım ohhhh mis gibi hava insanın içi açılıyor :KK8:
umarım hepimiz için bol bol hareketlı bır gun olur:KK16:

Günaydin arkadaslar. Benden de erken uyananlar var diyecektim ki sizin bizden 1 saat ilerde oldugunuz aklima geldi.

slm deryacım ve diğer arkadaşlar kilomda bi değişiklik yok hafta itibariyle ama sıkılaşma var saırım bazı olmayan kıyafetler oluyor. bugün gördüm ben de başlığı artık burdaymışız. ya o burn vidosunu beğnmdim sanki ben ya :KK43: benim favorilerim 3 mil hit 3 mil mega 3 mil fast ve 3 mil power bunları yapıyorum dönüşümlü hala arada bi burn de yaptım ama benim asıl sıkıntı göbek. mekik de çekiyprum gün de 100 tane felan inşallah faydası olur

slm deryacım ve diğer arkadaşlar kilomda bi değişiklik yok hafta itibariyle ama sıkılaşma var saırım bazı olmayan kıyafetler oluyor. bugün gördüm ben de başlığı artık burdaymışız. ya o burn vidosunu beğnmdim sanki ben ya :KK43: benim favorilerim 3 mil hit 3 mil mega 3 mil fast ve 3 mil power bunları yapıyorum dönüşümlü hala arada bi burn de yaptım ama benim asıl sıkıntı göbek. mekik de çekiyprum gün de 100 tane felan inşallah faydası olur
Hosgeldin canim cok sevindim. Firm videosunu da yapacaksin canim haftada en az 3 kez karin hareketleri de var icinde. Göbek benim de derdim ama artik leslie ile oraya da sira geldi gibi gecen ay 2 cm daha inceldi böylece basladigimdan beri 14 cm gitmis oldu. Kiloyu zaten sorma bir gün 58 cikiyorum bir gpn 60. Takmiyorum artik. Ya kas yaptim ya da tarti kafayi yedi. Görüntü daha önemli.

Firm ve tibetlerimi yaptim, bir karin videosu daha yapacaktim ama su an icin yetti zorlamadim kendimi. Hava güzel ögleden sonra yürürüm yine 1-2 saat. Kizlar biri bana leslienin firmdeki agirliklarini sormustu 2,5 kg biri ikinci daha agir olanlari söylemiyor ama.

Günaydınn herkese :emir_bebek:

Sabah uyanıp dışarıda yürüyen herkesi çokkk kıskanıyorum. Benim içinde yürüyün :KK1: Ben de cumartesi pazar yürüyeceğim sahilde, kendime söz verdim :KK8:

Günaydınn herkese :emir_bebek:

Sabah uyanıp dışarıda yürüyen herkesi çokkk kıskanıyorum. Benim içinde yürüyün :KK1: Ben de cumartesi pazar yürüyeceğim sahilde, kendime söz verdim :KK8:
Sana da günaydin canim, begen tusu yine calismiyor cildiracagim. Dogrusunu söylemek gerekirse güzel havayi görünce bana da evde spor pek cazip gelmiyor ama eger halledecek islerim yoksa inan sabahlari ben de cikamiyorum hep ögleden sonraya kaliyor. O yüzden sabah biraz bölgesel calismak istedim sonra yürürüm diye.

Hosgeldin canim cok sevindim. Firm videosunu da yapacaksin canim haftada en az 3 kez karin hareketleri de var icinde. Göbek benim de derdim ama artik leslie ile oraya da sira geldi gibi gecen ay 2 cm daha inceldi böylece basladigimdan beri 14 cm gitmis oldu. Kiloyu zaten sorma bir gün 58 cikiyorum bir gpn 60. Takmiyorum artik. Ya kas yaptim ya da tarti kafayi yedi. Görüntü daha önemli.
ya bende mi bi anormallık var dyordum ya da tarı da mı diye geçirdim aklımdan geçenlerde 69 çıktım 3 gün sonra 71 oha lan dedim nasıl olur artık takmıyorum buraya kadar gelmek bile mucize ben ki doğumdan sonra devamlı ağlayan ağladıkça yiyen biriydim spordan nefret ederdim ama şükür ki gördüm bu günleri eski kıyafetlerimi. bende artık tartıya bağlı kalmıyorum ama hedefim 60 onun içinde zamana yaydım ilk hedefim gerçek oldu sayılır :) :KK16:

parkta 1 saat 45 dk yavaş yavaş yürüdüm, 370 kalori. aletlerle de çalışacaktım ama ellerim pislenmesin diye çalışmadım :) kahvaltıdan bi saat sonra Leslie 30 min burn yapıcam ve winsor pilates yapıcam. akşama da annemle yürüyüş, bugün bayağı kalori harcıycam. bu hafta arkadaşlarımın buluşma tekliflerini reddediyorum, çünkü alışma haftamda kaçamak yapmak sporumu aksatmak istemiyorum. bu sefer başarıcam galiba :KK52:

Sana da günaydin canim, begen tusu yine calismiyor cildiracagim. Dogrusunu söylemek gerekirse güzel havayi görünce bana da evde spor pek cazip gelmiyor ama eger halledecek islerim yoksa inan sabahlari ben de cikamiyorum hep ögleden sonraya kaliyor. O yüzden sabah biraz bölgesel calismak istedim sonra yürürüm diye.

bende bu aralar devamlı dışarda yuruyprum leslie aksıyor o yüzden de v,cdan yapıyorum ama dışarda çok geziyorum ya işe git gel işten sonra oğlumu gezdiriyorum vs derken akşam halim kalmıyor. bende bahçe işine giriştim derya sen gibi sebze ektim taze taze yesin oğlum diye :)

X