Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

bugun dinlenme gunum,yine de karin hareketleri yapacaktim ama nezle olmusum,zorlamamaya karar verdim.
Birkac gundur incelme hissediyordum.bugun olcum yaptim 1 cm gobekten,2 cm kalcadan gitmis.Callanetics etksi sanirim karnimdaki yaglar alta dogru inmeye baslamis.Cunku bir pantolonum vardi,yakin zamanda giydigimde bacaktan zor geciyor,ama beli rahat kapaniyordu.Simdi ust bacak biraz incelmis,fakat fermuari kapatamadim.acilen alt karin calismam lazim her gun.
Yine de incelmeye sevindim,epeydir umutsuzdum.Yasasin spor.

Gecmis olsun canim. Benim de bogazim agriyor ama islerim oldugu icin mecburen yürüdüm cok disarda. Bugün dinlenirim herhalde. Ya da kisa bir pilates yaparim aksam bakalim halime göre. Biraz adacayi iceyim.

Geçmiş olsun arkadaşlar bizdede eşim hasta ufak oğluma geçecek diye korkuyorum evde bal+zencefil+zerdeçal üçlüsünü hazırladım evdekilere verip kendimde aldım hastalanmamak için inşallah olmam.Spor yapamayınca rahatsız oluyorum Radio remix ve call yaptım.

Bugun kendimi iyi hissediyorum.Dun ogleden sonra yarim saat kadar pazara gidip geldim,acik hava yaradi.
Bugun de arada molalar vererek 10 dakika alt karin hareketleri+ skinny jeans +callanetics + leslie 1 mil yaptim.

Gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar... Bogazim hala cok agriyor ama temiz hava iyi gelir dedim bir saat kizimla yurudum yavas yavas terlememeye calisarak. Bunaldim su son bir senedir viruslerden soguk alginliklarindan.

Ben leslie ye başlamadan önce 20 gün falan jillian yaptım.Şimdi 2 haftadan fazladır leslie yapıyorum.Ve başlamadan önce 42 beden pantolon giyerken şimdi 40 beden oldu.Aynı pantolonun . Leslie sayesinde bence.Çünkü bacaklarımdaki farkı görebiliyorumm

Bosuna korkmussun gördün mü? Leslie düzenli yapinca cok iyi geliyor. Ben ara ara vücudumu sasirtmak icin ara verip baska seyler yapiyorum ama ana kardio calismalarim leslie ve acik havada yürüyüs. Bir kere yag yakmanin en iyi yolu. Ama arti sikilasmak icin kas calismasi ya da pilates gibi seyler de yapinca sonuc daha iyi oluyor.

Yürümek; bedene iyi gelmesi yanında ruha da faydalı ve o taraftan bakana felsefi de bir yanı var...

Dün 45 dk dışarıda yürüdüm. Bir evveli günü de 1 saat yürüdüm.
Benim ruhuma cok iyi geliyor acik havada yürümek. Hazimsizliga, siskinlige de birebir. Güzel bir sonbahar yasiyoruz su an umarim biraz daha yagissiz karsiz gecer de acik hava yürüyüslerinin faydasindan nasibimi alirim.

Merhaba Derindenizlerden Allah sabır versin.. Mekanı Cennet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…