- 1 Haziran 2010
- 1.121
- 61
Gecmis olsun canim. Benim de bogazim agriyor ama islerim oldugu icin mecburen yürüdüm cok disarda. Bugün dinlenirim herhalde. Ya da kisa bir pilates yaparim aksam bakalim halime göre. Biraz adacayi iceyim.bugun dinlenme gunum,yine de karin hareketleri yapacaktim ama nezle olmusum,zorlamamaya karar verdim.
Birkac gundur incelme hissediyordum.bugun olcum yaptim 1 cm gobekten,2 cm kalcadan gitmis.Callanetics etksi sanirim karnimdaki yaglar alta dogru inmeye baslamis.Cunku bir pantolonum vardi,yakin zamanda giydigimde bacaktan zor geciyor,ama beli rahat kapaniyordu.Simdi ust bacak biraz incelmis,fakat fermuari kapatamadim.acilen alt karin calismam lazim her gun.
Yine de incelmeye sevindim,epeydir umutsuzdum.Yasasin spor.
Sana da gecmis olsun.Bu gecis mevsimi yaramiyor bize.Gecmis olsun canim. Benim de bogazim agriyor ama islerim oldugu icin mecburen yürüdüm cok disarda. Bugün dinlenirim herhalde. Ya da kisa bir pilates yaparim aksam bakalim halime göre. Biraz adacayi iceyim.
Sağ ol arkadaşım.
Arkadasimiz derindenizlerden anneannesini kaybetmis, saskinliktan herhalde öbür leslie basligina yazmis. Burdan tekrar bassagligi diliyorum...[/QUOTET
İnan hiç farkında bile değilim, tekrar sağ olasın arkadaşım.Arkadasimiz derindenizlerden anneannesini kaybetmis, saskinliktan herhalde öbür leslie basligina yazmis. Burdan tekrar bassagligi diliyorum...
Amin, sen de sağ ol canım."derindenizlerden başınsağolsun Allah sabırlar versin
Bosuna korkmussun gördün mü? Leslie düzenli yapinca cok iyi geliyor. Ben ara ara vücudumu sasirtmak icin ara verip baska seyler yapiyorum ama ana kardio calismalarim leslie ve acik havada yürüyüs. Bir kere yag yakmanin en iyi yolu. Ama arti sikilasmak icin kas calismasi ya da pilates gibi seyler de yapinca sonuc daha iyi oluyor.Ben leslie ye başlamadan önce 20 gün falan jillian yaptım.Şimdi 2 haftadan fazladır leslie yapıyorum.Ve başlamadan önce 42 beden pantolon giyerken şimdi 40 beden oldu.Aynı pantolonun . Leslie sayesinde bence.Çünkü bacaklarımdaki farkı görebiliyorumm
Benim ruhuma cok iyi geliyor acik havada yürümek. Hazimsizliga, siskinlige de birebir. Güzel bir sonbahar yasiyoruz su an umarim biraz daha yagissiz karsiz gecer de acik hava yürüyüslerinin faydasindan nasibimi alirim.Yürümek; bedene iyi gelmesi yanında ruha da faydalı ve o taraftan bakana felsefi de bir yanı var...
Dün 45 dk dışarıda yürüdüm. Bir evveli günü de 1 saat yürüdüm.