Bugün dışarıda 45 dk yürüdüm. Hafif hafif yağmur çiseliyordu.
Bundan sonra hep dışarıda yürüyüşler yapacağım galiba, çünkü hamileyim kızlar .) çok mutluyum. O üzüntüler, sıkıntılar bitti çok şükür.
Tebrik ederim,saglikla kucagina alirsin insallah.Bugün dışarıda 45 dk yürüdüm. Hafif hafif yağmur çiseliyordu.
Bundan sonra hep dışarıda yürüyüşler yapacağım galiba, çünkü hamileyim kızlar .) çok mutluyum. O üzüntüler, sıkıntılar bitti çok şükür.
Ayyy canım çok sevindim :) Allah tamamına erdirsin canım kucağına da alırsın inşallah sağlıkla :)Bugün dışarıda 45 dk yürüdüm. Hafif hafif yağmur çiseliyordu.
Hamileler icin özel pilates videolari var canim mari winsor unki uygun mu bilmiyorum.Mutluluğumu paylaşan herkese teşekkür ederim.
Bugün koşu bandında da 45 dk yürüdüm. Mari winsor'un bacaklar için olan pilates videosunu ben de yapmak istiyorum, özellikle her yürüyüşten sonra. Şuan benim için ne kadar uygun bilmiyorum ama denenebilir.
Günaydınlar... yazamadım epeydir, bayram sonrası az bir farkla artıdaydım tartıda... leslie yapamadım ama uzun yürüyüşlerim oldu. En son cumartesi akşamı 2 mil yaptım. toplamda 2 haftadır vakit bulabildikçe leslie ile arkadaşlarım ve kardeşlerim dahil belden, üst bacaklardan ve popodan inceldiğimi söylüyor
Bu arada 4 ve 5 mil'leri nereden bulabilirim evdeki net inanılmaz yavaş o sebepten indirmem gerekiyor videoları. yada dvd falan varsa nereden bulabilirim