Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

arkadaşlar netten baya baktım ama kafam çok karıştı birkaç gün yaptım ama içime sinmedi.sizlere soryım dedim.walk at homa 3 mil.3 mil weigh lose walk ve 3 fast mil farklı egzersizler mi acaba? farklıysa hangisi kilo verme amacı için daha etkilidir

selam kızlar bugün değişiklik olsun diye YouTube den: pilates butt burner full 30 minute workout +butt workout 1 + total arm workout yaptım..

Hepsi kilo vermede isine yarar. Ayni programin farkli versyonlari. Degistirerek uygulayabilirsin sirayla.

Spor yapmaya bir türlü zaman bulamıyorum. Oğlum uyuduktan sonra yapayım diyorum. O da bu saat oldu hala uyumadı. Sonra bağırıyorum sonra üzülüyorum. Sonra uyusa da spor yapasım gelmiyor.

Spor yapmaya bir türlü zaman bulamıyorum. Oğlum uyuduktan sonra yapayım diyorum. O da bu saat oldu hala uyumadı. Sonra bağırıyorum sonra üzülüyorum. Sonra uyusa da spor yapasım gelmiyor.

Bunlari sanirim cocuklu tum anneler yasiyoruz zaman zaman. Ben kizimi alistirdim gel spor yapalim diyorum. O da beni taklit etmeye calisiyor. Gozu alisirsa cocugun kaniksiyor bir sure sonra annesinin evde spor yapmasi dogal geliyor. Bebekken benim de cok zor oluyordu. Geceyarisi leslie yapardim ama cok gec saatte de uykusu kaciyor insanin.

slm arakadaşlar yeni katılan herkes hoşgeldi bu aa bakamıyorum sizlere çok oğlum diş çıkartıyor büyüme atağı yaşıyor o yüzden spor bile yapamaz oldum ama belki yeni başlayanlar bilmezler. ben temmuz 2013 de anne oldum. 65 kilo ile hamile kalan ben 83 kilo ile doğum agirdim doğumdan eve geldim 75 kiloyun 3 ay sonra bir baktım ki 83-84 olmuşum sonra nasıl zayıflarım diye nette araştırıken Deryacım ile tanıştım kendisi bana çok yol gösterdi. geçen sene aralık ayında 83 kilo ile başladım haziran ayında 65 kiloya düştüm. şu an 65 im. hedefim 58-60 boyum 1,70. beslenme tarzımdan bahsedeyim ne karatay ne dukan ben Ayça Kaya ile beslendim onun tarzını kendime daha yakın buldum. şundan asla yemedim bundan asla yemedim diye bişey yok herseyden yedim ama az kararında o gün çok yediysem diğer günler telafi etim. ama haftada 6 hatta 7 gün devamlı 45 dak leslie yaptım

Canım benim oğlum da alışık aslında. Küçükken benimle leslie yapardı. Ama zaten sadece akşamları görüyorum. Onunda bir saatini spora ve duşa ayırmak istemiyorum.
Önemli olan oğlum. Sporu fırsat buldukça yapayım artık

Merhaba kızlar, ben de bugün Debbie ile start it up yaptım. Akşamları doktora derslerim başladı gündüz fazla spor yapınca da akşam enerjim kalmıyor ders için o yüzden bir süre 5 mil vs sadece haftasonu yapacağım. :)

leslie yapan arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim
Bende 3 mil weight loss ve 5 millik videolar var. Bacaklarım kalın benim üst bacak ve içi kalın. Leslie ile yürüyüşlerin bu bölgeye etkisi oluyor mu? Çocuklardan fırsat buldukça yapıyorum bacaklarımın çok çalıştığını hissediyorum ama incelmeye sebep olup olmadığını bilmiyorum. Diyet de yapıyorum tabi bu arada.

Canim leslie hem bir kardio hem de yaptirdigi hareketler nedeniyle bölgesel de calistiran bir program. Yag yakarken vücudun genelinden yakarsin. Senin bacaklarinin kalinligi yag fazlasindan dolayi ise incelip sikilasir, genetik bir kalinliksa bunu degistirmek mümkün degil tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…