Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi kilo vermede isine yarar. Ayni programin farkli versyonlari. Degistirerek uygulayabilirsin sirayla.arkadaşlar netten baya baktım ama kafam çok karıştı birkaç gün yaptım ama içime sinmedi.sizlere soryım dedim.walk at homa 3 mil.3 mil weigh lose walk ve 3 fast mil farklı egzersizler mi acaba? farklıysa hangisi kilo verme amacı için daha etkilidir
teşekkürler. farklı versyonlarsa değiştirerek uygulamak iyi olabilir.monotonlasmazHepsi kilo vermede isine yarar. Ayni programin farkli versyonlari. Degistirerek uygulayabilirsin sirayla.
Spor yapmaya bir türlü zaman bulamıyorum. Oğlum uyuduktan sonra yapayım diyorum. O da bu saat oldu hala uyumadı. Sonra bağırıyorum sonra üzülüyorum. Sonra uyusa da spor yapasım gelmiyor.
Merhaba Derindenizlerden Allah sabır versin.. Mekanı Cennet olsun..
Aminn, sağ olun arkadaşlar.derindenizlerden basin sagolsun,Allah rahmet eylesin.
Bugun alt karin hareketleri, skinny jeans ve callanetics yaptim.
Canım benim oğlum da alışık aslında. Küçükken benimle leslie yapardı. Ama zaten sadece akşamları görüyorum. Onunda bir saatini spora ve duşa ayırmak istemiyorum.Bunlari sanirim cocuklu tum anneler yasiyoruz zaman zaman. Ben kizimi alistirdim gel spor yapalim diyorum. O da beni taklit etmeye calisiyor. Gozu alisirsa cocugun kaniksiyor bir sure sonra annesinin evde spor yapmasi dogal geliyor. Bebekken benim de cok zor oluyordu. Geceyarisi leslie yapardim ama cok gec saatte de uykusu kaciyor insanin.
Canim leslie hem bir kardio hem de yaptirdigi hareketler nedeniyle bölgesel de calistiran bir program. Yag yakarken vücudun genelinden yakarsin. Senin bacaklarinin kalinligi yag fazlasindan dolayi ise incelip sikilasir, genetik bir kalinliksa bunu degistirmek mümkün degil tabii ki.leslie yapan arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim
Bende 3 mil weight loss ve 5 millik videolar var. Bacaklarım kalın benim üst bacak ve içi kalın. Leslie ile yürüyüşlerin bu bölgeye etkisi oluyor mu? Çocuklardan fırsat buldukça yapıyorum bacaklarımın çok çalıştığını hissediyorum ama incelmeye sebep olup olmadığını bilmiyorum. Diyet de yapıyorum tabi bu arada.