Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Merhabalar, spor yapamadım ama bir selam vereyim dedim. Regl dönemindeyim ve ağrılı geçiyor 3-4 gün yapamayacağım. Bu arada video indiremedim, güya bilgisayarcıydım nekdr körelmişim böylee

Merhabalar, spor yapamadım ama bir selam vereyim dedim. Regl dönemindeyim ve ağrılı geçiyor 3-4 gün yapamayacağım. Bu arada video indiremedim, güya bilgisayarcıydım nekdr körelmişim böylee
indirvideo diye de bir sey var facebook videolarini indirmek icin.

Disarda islerim nedeniyle 20=25 dakika yurumustum.Evde de callanetics + skinny jeans yaptim.Bugun bir hafiflik hissediyorum.Bugunku sporumu yapmadan once de vardi.Insallah hep boyle devam eder bu his.

Birkaç gündür uğrayamadım ama cmtsi,pazartesi call yaptım.Bugün call ve 30 days burn yaptım tibetleri zaten sürekli yapıyorum.Kızlar call ile cardiyo arka arkaya yapılabilir mi sizce?

Allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin

Birkaç gündür uğrayamadım ama cmtsi,pazartesi call yaptım.Bugün call ve 30 days burn yaptım tibetleri zaten sürekli yapıyorum.Kızlar call ile cardiyo arka arkaya yapılabilir mi sizce?

Yapilir canim neden olmasin.

Ben de ogleden sonra yavas tempoda da olsa 3 saate yakin yurudum.

Günaydin kizlar... 15 gün arayla adet görünce bu sabah cok kötü uyandim. Henüz kalkip günlük islerimi bile yapabilmek icin kendimle savas halindeyim. Mevsim degisimlerinde biraz sorun yasiyorum, sanirim biraz da yasim menapoza dogru gidiyor.

Arkadasimiz derindenizlerden anneannesini kaybetmis, saskinliktan herhalde öbür leslie basligina yazmis. Burdan tekrar bassagligi diliyorum...

iyi akşamlar topiğin en fit bayanları radio remix ve callanetics yapıldı.Derindenizlerden başın sağolsun Allah sabırlar versin

arkadaşlar size bir sorum olacak. benim 9-10 gündür boynum feci ağrıyor. bu hafta pilatese başladım. oada bir bayan spora gelmeden once kahvaltıda 1 adet kas gevşetici hap içtiğini çok iyi hissettiğini söyledi.
ne derece doğrudur bilemedim. sizin fikrinizi öğrenebilir miyim ?

Sen uzun zamandir sikayetcisin bu konudan ve hala spora devam ediyorsun. Ben once doktora gorunurdum. Kas gevsetici ya da baska ilac ezbere alinmamali diye dusunuyorum.

Merhaba kızlar ne güzel devam ediyorsunuz. . Ben yaklaşık bir aydır çok gevşedim..1 yıl olacak spora başlayalı bayağı yol

kat ettim. 46 bedenden 42 ye düştüm ne oldu bana bilmiyorum bu durumdan hiç mutlu değilim inşallah bir an önce motive

olup aranıza geri dönerim.

P90X3 bugünde yapıldı 33/90
Bugün eve gelirken hiç yapamayacakmışım gibi geliyordu ama şükür yaptım. Bölgesel, ağırlıklarda. Barfiks bile vardı. Ben onlar kadar kendimi yukarı çekemiyorum hala ama azda olsa yaptım. Çok zor.

Gunaydin kizlar. Bana yine nazar degdi herhalde. Iki gun siddetli adet kanamasindan sonra gece de bogazim agridi. Gecen gun terli terli yuruyusten donerken yasli bir komsum lafa tuttu. Tam o sirada ruzgar da cikmisti. Sifayi kaptim herhalde. Sinir oluyorum bir seye baslamis iyi giderken aksilik cikmasina. Bugun islerim var mecburen disariya cikacagim. Size iyi sporlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…