- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.363
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Şu ne kadar icebilirsen iç kuzum ben içemiyorum fazla yaaaOnu sirkeli yapmak istiyorum ben.
Eminim o da yarar.Bir kupam var, 3bardak su alıyor,sabah ve aksam birer kupa nasıl olur sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu ne kadar icebilirsen iç kuzum ben içemiyorum fazla yaaaOnu sirkeli yapmak istiyorum ben.
Eminim o da yarar.Bir kupam var, 3bardak su alıyor,sabah ve aksam birer kupa nasıl olur sizce?
Harikaaa kuzum afiyet olsun çavdar ekmeği alsan daha faydası var kuzumBende kahvaltımla geldim kızlar bugun gec kaldım ama olsun
Biz dönüşümlü gidiyoruz esimle beraber yiyoruz canım bi cavdar bi kepek bi tam bugday bazen de beyaz ekmek hem vücut aynı seye alısmamıs oluyorHarikaaa kuzum çavdar ekmeği alsan daha faydası var kuzum
Oda GUZEL CANİM HADİ BAKALIMBiz dönüşümlü gidiyoruz esimle beraber yiyoruz canım bi cavdar bi kepek bi tam bugday bazen de beyaz ekmek hem vücut aynı seye alısmamıs oluyor
Seni rahatsız etmiyorsa iyi geliyorsa çok güzel tabi dengelide beslendikten sonra mis gibi bir düzen bence ♡Günde birkaç kez bitki suyu,örneğin sabah tarçınlı gece biberiye ya da yeşilçay,boyle bir düzen oturtsam nasıl olur,sabah sirkeli su tabii.
Ne güzel yaaa bende icebilsem zor iciyorum su yazın coook içerimBende 1 litre su ictim hedef 2 bucuk litre
Yanıma litrelik sise alıyorum öyle içiliyor gördükceNe güzel yaaa bende icebilsem zor iciyorum su yazın coook içerim
Valahi gozmunun önünü göremiyorum yoğunluktanYanıma litrelik sise alıyorum öyle içiliyor gördükce
Afffiyet olsunHayırlı geceler kızlar ben aksam yemeginde bir kepçe tarhana corbası biraz tavuk haslama iki yemek kasıgı pilav yedim en son 7 bucukta da bir tane kandil simidi 2 litre de su ictim günü kapatıyorum
Günaydın tatlım gebelikmi düşünüyorsun. MORALİNİ BOZMA STRES EN BÜYÜK DÜŞMANKuzular günaydın bir süredir yazamıyorum beslenmemde bozuldu canım bir şey yemek istemiyor bir şey yapmak istemiyor. 2 kaybım var tekrar denemeyi düşünüyoruz hem çok istiyorum hemde acayip korkuyorum aynı şeyi yaşarım diye istemiyorum o yüzden düşüne düşüne kendimi depresyona soktum sanırım. Bugün daha iyiyim ama biraz daha kafamı toparlayıp donecem sahalara görüşene kadar iyi bakın kendinize
Evet kuzum çok istiyoruz ama olmaz denileni iki defa yaşayınca korkuyor insan. Hayırlısı olsun. Konu dışına çıkmayayım. Umarım birkaç haftaya dönerim eski halime öpüyorum hepiniziGünaydın tatlım gebelikmi düşünüyorsun. MORALİNİ BOZMA STRES EN BÜYÜK DÜŞMAN
Hep olumlu düşünüyorsun tamammi .Olumsuzu kendi alanına çekmiyorsun ve zamanı gelince herşey çok güzel olacak.Evet kuzum çok istiyoruz ama olmaz denileni iki defa yaşayınca korkuyor insan. Hayırlısı olsun. Konu dışına çıkmayayım. Umarım birkaç haftaya dönerim eski halime öpüyorum hepinizi