- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Çok yüksek evet bende köyden gelirdi kışın ama bu kış kv gelmedi oyuzden aldımIhlamur zencefil gibi kış çayları kışın çok yüksek fiyatlara satılıyor. Ben kışa girmeden Eylül gibi alıyorum baya uyguna geliyor.
Bu sabahki kahvaltımKahvaltimama domates salatayı unutmuşum iş yerinde kalmamış coook eksik yanında bir bardak su
Ahh köylerden gelen gibisi var mıÇok yüksek evet bende köyden gelirdi kışın ama bu kış kv gelmedi oyuzden aldım
Çok güzel bir menü bence ara ogunsuz olmaz canım tüm diyetisyenler bile ara öğün veriyor benim fikrim ara öğün olması şartBu sabahki kahvaltımtek fark tatlı kaşığı ölçüsünde çilek reçeli dayanamıyorum illa şekerli bir şey yemem gerek azıcık da olsa
Öğlen
Yeşil fasulye
Yoğurt
Turşu
Bir dilim tb ekmek
Akşam
Ispanak yemegi
Salata
Ara Öğün belki bir meyve ya da çerez yiyebilirim bir avuç.
Buarada ara okuduğum kitaplardan ve izlediğim videolardan öğrendiğim kadarıyla ara öğünü önermiyorlar. Yediklerimizi sindirmek için zaman tanımamiz gerekiyormuş. Bende acıktığımı hissetmediğim sürece arada bir şeyler yememeye karar verdim. Siz ne düşünüyorsunuz??
Evet herşeyi farklı tarhanası mısırı ,fasulyesi biberi domates salatalık herşey ahhhhhAhh köylerden gelen gibisi var mı
Kafam karışıyor ya sanki hepsi mantıklı gibi geliyorÇok güzel bir menü bence ara ogunsuz olmaz canım tüm diyetisyenler bile ara öğün veriyor benim fikrim ara öğün olması şart
Ohhh mis misEvet herşeyi farklı tarhanası mısırı ,fasulyesi biberi domates salatalık herşey ahhhhh
Kafan karirsir sen bildiğin gibi yap canmKafam karışıyor ya sanki hepsi mantıklı gibi geliyorkimseyi dinlemicem artık kendi rutinimi kendim oluşturacam. Çok fazla kişiyi dinlediyoru. hepsi farklı şeyler söylüyor doğru tek değil sanırım
Masallah kuzum mis gbi harika gidiyorsunSelammmmbugün biraz geç kaldım kahvaltı için yulafli kuru meyveli bir karışım yapacağım şimdi. Öğlen yoğurtlu brokoli 1 kase. Akşam mercimek çorbası kereviz yemeği. Bir de spor yapabilsem her şey güzel olacak