- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.363
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off benim favori kahvaltım her gün yiyebilirimBugün geç yemek yedim ve ekmekgi kızartım bir bardak su içtim
Senin şu kahvelerine bayılıyorum bol köpüklü baktıkça içim açılıyorYemin ederim ki bayilacagim yok böle yoğunluk anca duble fayda eder
İşteyken en çok sevdiğim kahvaltı benimde evdeyken peynirli omlet flan. YapmakOff benim favori kahvaltım her gün yiyebilirim
Coook seviyorum kuzum yaaa buyur beraber olsun inşallah bir günSenin şu kahvelerine bayılıyorum bol köpüklü baktıkça içim açılıyor
Belli kuzum benim içemiyorum midem rahatsız ama içenlere hayranım özeniyorum ama içtikten sonra pişman ettiriyor ne yazık kiCoook seviyorum kuzum yaaa buyur beraber olsun inşallah bir gün
Offf kıyamam üzüldüm olsun sağlık cnmBelli kuzum benim içemiyorum midem rahatsız ama içenlere hayranım özeniyorum ama içtikten sonra pişman ettiriyor ne yazık ki
Sabah içmek metabolizma hızlandırıcı özelliği var canım içKızlar limonlu ılık su içiyorum kahvaltıdan önce işe yarar bu değil mi ?? Boşuna içmiş olmayayım
Tarti konusunda bibcozum bulamadım bende farklı yerlerde tartiliyourm hepsi farklı gösteriyor kafayı yiyecegim menun çok güzelSelammmm bugünkü listem..
Sabah
1 yk lor peynir üstüne 1 çk corek otu attım
1 domates ve salatalık
3 ceviz
1 bardak şekersiz çay
Bir dilimden az ekmek
Öğlen
Zeytinyağlı pirasa
Yogurt
Bir dilim ekmek
Akşam
Kıymalı patates yemeği
Turşu
Ayran
1 dilim ekmek
Ara öğün
Bir elma, bir portakal
Tartida pek bir değişiklik yok ama inceldigimi hissediyorum soğuk havalar biraz dinse de spor yapsam çok isteksizim buaralar
Ayy inşallah bu kiloları veririz içim şişti artık kilodan aklımda sürekli versekde rahatlasakSabah içmek metabolizma hızlandırıcı özelliği var canım iç
Aynen öle kuzu verirzAyy inşallah bu kiloları veririz içim şişti artık kilodan aklımda sürekli versekde rahatlasak
Bide kış üstümuz kat kat onlar da ağır çekiyor. Tartilarda soğukta yanlış tartıyor olabilir. Ben vücut şeklime bakıyorum biraz düzelmiş ama daha çok yolum var.Tarti konusunda bibcozum bulamadım bende farklı yerlerde tartiliyourm hepsi farklı gösteriyor kafayı yiyecegim menun çok güzel