- 8 Nisan 2013
- 2.875
- 2.540
- 178
- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.961
ii günler kızlar öncelikle bu hafta inş herkes bol bol --- leri görürü tartıda
benim bu gün itibariyle 2.ci liste ye başlıyorummm
1.ci listeden bitiminden beri verilen kilolarımı yazayım
1 .ci listenin başlangıç kilosu:82.300
ve 25 gün sonraki kilom: 77.500 bu 25 günden beri verdiğim kilo:4.800 vermişimm
ama aşırı derece de düzensiz beslendim yoğunluktan bu kadar kilo verebilmişim olsun buna şükür ya
kızlar bu hafta kilo vermemişim kan iğneleri düzensiz yemek yemek allahtan kilo aldırmamış
inş bu haftadan sonra daha dikkatli olucamveeeeeeeeeeeeeee 2.ci listeme başladımmmmmmmm an itibariyleeeeeeee
kızlar zumbaya bakıyım dedim açmıyo bana onun linkini verirmisiniz bakıyım belki arada bi kere denerim nasıl yapılıyo
günaydınnn kızlaaaar :) acayip mutluyum ve mutluluğumu hemen sizle paylaşmak istiyorum heyecandan yazamadım bile
başlangıç : 28.04.2013 74.2
06.05.2013 72.2
2 kilooooo vermişimmmmmmmmmmmmm
tebriklerrrrrrrrrrrrrgünaydınnn kızlaaaar :) acayip mutluyum ve mutluluğumu hemen sizle paylaşmak istiyorum heyecandan yazamadım bile
06.05.2013 72.2
yok cnm youtube kaldırmış şimdi baktım açmıyo ondan yazdım belki linki vardır başkasında diye:26:tebrikler canım 25 gunde çok ıyı bır kilo veriş bence..
youtuba zumba e01 yaz çıkıyor mavi giyen bir bayan hareketli bir müzik süper..........
tebrikler...
ben de bugun çok mutluyummm her gun tartılıyorum ama bu sabah daha da farklı çıktı..
gerçekten hafta sonu kaçamak yapmayınca oluyormuş yaw
tebriklerrrrrrrrrrrrrdaha daha kilo vermelereeeeeeeeeeeeeee
teşekkür ederimmm inşallah hepimize darısı tartıda daha çok - ler görelimmm
günaydınnn kızlaaaar :) acayip mutluyum ve mutluluğumu hemen sizle paylaşmak istiyorum heyecandan yazamadım bile
06.05.2013 72.2
tebriklerrrrrrrrrrrrrdaha daha kilo vermelereeeeeeeeeeeeeee
yok cnm youtube kaldırmış şimdi baktım açmıyo ondan yazdım belki linki vardır başkasında diye:26:
Tebrikler fıstık, azmin daim olsun.
aaay çok fenayımmm hemen cetvelimi yeniledimmm gömemiş kilo vermişş gibi oldu buu
dimiii.. çünkü ben ilk aradığımda var görmüştüm hatta baktım aynı kadın heralde aynısı dedim indirmedim..
sonra arman dedi ki onda farklı hareketler var dun indireyım dedim bulamadım öff
ilk sayfada kilo bildirimlerimiz kaybolmuşş..bunu bulanaka kadar baya uğraştımm..
Eee bugun tartılan yok muuuuu
Ben sabah gözlerime inanamadım dünle baya bı farketti de :)
son kilo durumum :)
başlangıç:1 nisan 2013
bugün 06 mayıs 2013
başlangıç kilosu :77,900
bugünki kilo : 72.300
bu hafta verilen : 1300
toplam verilen : 5.600
Yok yok tartılalım.
Saçma sapan rakamları görünce aklımız başımıza gelir işte, bugün olduğu gibi.
Evet ya,
siz cumartesi bozmuşsunuz ya diyeti, sizin gönderdiğiniz enerji bana ancak pazar sabahı ulaşabilmiş.
Ben de o yüzden pazar sabahı yedim paçanga böreklerini.
Kilomu da bildireyim;
56,800.
Geçen hafta ile gramı gramına aynı. Basküle korka korka çıktım, artı görmeyi düşünüyordum çünkü.
Sabit kalmak bile mutlu etti, dünkü kaçamaktan sonra.
Haftaya böyle olmayacak, 0 kaçamak...
06.05.2013 72.2
merhaba aranıza yeni katıldım bir kaç sorum olacak daha önceki sayfaların hepsine bakamadım daha önce sorulduysa kusuruma bakmayın :) öncelikle hepinize kolay gelsin istediğiniz kilolara hemen ulaşırsınız inşallah :*
geleyim sorularıma
bu diyet sadece 3 listeden mi oluşuyor? yani 4 listeye çıkmıyor herhalde ? istediğimiz kiloya ulaşamadık ama azimle ulaşmak istiyoruz ve bu 3 listeyide bitirdik, tekrar başa sarmamız mı gerekiyor?
bende bugün itibariyle başladım umarım kilo verebilirim, diyetin yanında sporda yapıyorum :) bana önerebileceğiniz ipuçları var mı ?
şekerim fenalıktan dğil insan çok mutlu oluyo hemen değiştiresi geliyo hele ben 1 gr bile versem heemn değiştirmek istiyorum yadevamı gelsin sıra ebnde bende 2 .ci listede inş bol bol çizelgemi değiştiririmmmmmmmmmmmmm
aaay çok fenayımmm hemen cetvelimi yeniledimmm gömemiş kilo vermişş gibi oldu buu
bu mutluluğunla bizde mutlu oluyoruz canımmtebrik ederim. inşalaha daha çok çok verecez kiloları,kaçamakta yapmasak daha güzel olcaka ama olmuo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?