- Konu Sahibi armanselin
- #1.821
bi saniye herkes 10 da kalkıyor GÜNAYDIN diyor. Bi kere günaydın demek için benim gibi 6 da kalkmanız gerekiyor Siz TÜNAYDIN diyeceksiniz, ben GÜNAYDIN diyecemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi saniye herkes 10 da kalkıyor GÜNAYDIN diyor. Bi kere günaydın demek için benim gibi 6 da kalkmanız gerekiyor Siz TÜNAYDIN diyeceksiniz, ben GÜNAYDIN diyecemm
Di mi çok şekerler. Ben pilatesten ziyade callaneticsi yapmayı yeğlerim. Çünkü daha yakıcı hareketleri var.
bende 7 de kalkıorum günaydın diyebilir miyim kuzuş
Ben de çok üzüldüm berişim.
evet buldumm biraz zor görünüyor ben şuan elimdekilerle idare edeyim biraz alışınca başlayayım belki daha iyi olur
tabisiii deeeee 7 buçuktan 1 dakika bile olsa sonra kalkanlar TÜNAYDIN desinler ayıp
bende 7 olmadan kalkıyorum ama buraya girmem 9-10 buluyo meleğim
banane en erken ben kalkıyorum bu arada bugünün hatırlatmasını ben yapıyorum. HERKES SU İÇSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
bugun öğlen tempolu alışveriş yürüyüşü :) yaptım :)
çayı şekersiz içiyorum artık ama bunun için 3 aydır uğraşıyorum hala da zevk vermiyor bana :120:
ayol burda ne smileyler varmış bakın ne buldum benim kaçamaklar için :131:
bende indirdim 3 zumba videosu sınavdan sonra yapacağım
selin bacı bak topikce dondurmayı çok seviyoruzzz listelere ekleme imkanımız varmı bişeyler yerine değiş tokuş yapsak
bu arada söylemeden edemeyeceğim ben ağir tatlı dondurmayı sevmiyorum sade olacak bana bim de var kornetto sade 65 gr 124 kal. tadıda çok harika duyurmak istedim
nerde buldun tatlım. ben kaç gün baktım ama hepsinde de videolar inmio,açılmıoda. buldukların açlılıosa adresleri yazabilirmisin bana :26: bu arada çizelgemi yapabildim bende
Zor değil aslında.
ben videolara hiç ulaşamadım canım ya. burdaki grubun verdiği videolarda inmio. yapamıorum oyüzden
bende üzüldüm ya kuzenimin bebeğide sakat,okadar zor ki bakımı. hem bebek için çok zor hem aile için. her ne olursan olsun bu konuda Allah yardımcıları olsun