- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #1.781
Sizler hafta içi tartılıyor musunuz?
Ben pazartesi harici tartılmıyorum, sürpriz olsun diye.
Evet sürpriz oluyor güzel oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizler hafta içi tartılıyor musunuz?
Ben pazartesi harici tartılmıyorum, sürpriz olsun diye.
Kaçamaklar nedense hep dondurma ile yapılıyor.
bikaç şarkı ve hareketler farklı tatlım. hele e01 deki 2.şarkıda çok yorucu hareketler var,inanılmaz terletio teşekürler tatlım,dün dayanadı yaptım sonunda,güzel yapmışım demi
Normal canım o,
oh ne güzel ödemlerini atıyorsun.
Bu haftanın birincisi de belli oldu;
meantrees .
selinin blogunu aşk hikayemle sonurumla meşgul ettim affet selincim
yapamadım içim kan ağlasada onun mutlu olduğunu düşündüm kızın kendinden kadarlı emin bir şekilde söylemesi üzülmesini istemedim olmadı
kızlar ben diyete pazar günü başladım ama sanki bu işte bir tuhaflık mı var anlamadım çok hızlı kilo veriyomuşum gibi geldi bundan bir sorun yoktur değil mi ???
Aaaa,
ilk defa bütün grup böyle denk geldik, ne güzel, haydi kaynatalım.
:) :) çok teşekkür ederim amacıma ulaşayım da türkiyeye geri döndüğümde herkes çok şaşırsın en başta da erkek arkadaşım :))
aynen öyle oldu istemediler neymiş alevi olunmaz doğulurmuş falan filan soy adını özelden attım canım belki tanıyorsundur :26:
benim yüreği güzel arkadaşım ya,inşallah senin gibi biri çıkar karşına. sana bi tek şey için kızdım,o çocuk için alevi bile olmayı düşünmüşsün. sakın yanlış anlaşılmasın aleviliğe lafım yok. sadece kşmse için mezhep ırk din değiştirlmez. herkesin inancı kendine. sadece birbirinizin inançlarına saygılı olursunuz okadar. ister kürt ol ister türk ister alevi ister sunni,her nasılsan öle kabul etmeli seni,ve sende onu. kimse kimse için kendi inançlarını değiştirmemeli. evet aşk insanın gözünü kör edio ama okadarda olmasın tatlım ya melek mesela kürt,nişanlısı istio die türk olurmuydu,hayır. zaten olmamalıda,başkası istio die deil,kendi düşüncesi isteği kalbindeki neyse öle olmalı. dövecem seniii,ama yok kıyamam ki bacıma
Kız sen okumadın mı dediklerimi baştan hızlı veriliyor dedim.
Erkek arkadaşına söyleme ama diyet yaptığını, görünce şok ve yeniden aşık olsun.
Hayır hayır tatlım benim yok öyle bir şey ya burada hem sohbet ediyoruz hem birbirimize destek oluyoruz biz sakın öyle bir şey düşünme. Kimse düşünmesin. Kızarım. Hep diyet mi konuşacağız ayol.
Pis mendebur.
Bu yaptıklarının ayağına dolanmayacağını mı düşünüyor acaba?
Ben doğanın dengesine inanıyorum, kimsenin yaptığı kimsenin yanına kâr kalmıyor.
Bugüne kadar kimsede ahım kalmadı, acı acı çıktığını hep gördüm.
Emin ol canım, senin de öyle olacak. Ne affedeceksin ki zaten!
Bütün bunları hayatına yeni birisi girdiğinde unutursun, hâttâ şükredersin "iyi ki onunla olmamış" diye.
Ama gözlerini dört aç, kendini dışarıya kapatma.
Yok mu iş yerinde eli yüzü düzgün, efendi birisi? Atıver kancayı hemen.
tuhaflık olduğunu sanmıyorum canım. ilk hafta vücuttan sürekli ödem atılıo,su kaybı oluo oyüzden daha çok kilo veriliyor. hepimiz ilk hafta 2.5-3 kg verdik. snrki haftalar 1 kg hatta daha az verenler bile var. çünkü gittikçe yağdan vermeye başlıoruz ve kilo verimi azalıyor. bi sorun yok yani,doğru yoldasın genede konu sahibimiz,baştacımız armiş daha detaylı anlatacaktır tatlım
Erkek arkadaşına söyleme ama diyet yaptığını, görünce şok ve yeniden aşık olsun.
Canım yaa ne desem bilemedim.. kendi kaybetti de geç karşıya..
ama keşke facede o kıza senın durumunu da anlatsaydın da nişanlısı da onu terk etseydi
2 ye ulaşmadım ama 4 gün bitti 1.5 kilo vermişim yani bu kadar hızlı zamanda kilo verdiğimi hatırlamıyordum (Dukan diyeti hariç ) eğer normalse bir problem yok sanırım :)