- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.261
inşallah bende sorunsuz yapabilirim
bebiş yok canım çalışmıyordum ama 2 haftaya başlıycam kısmetse yaa ben birde çok tembelim oturduğum yerden kalkmak istemiyorum özelliklede yemekten sonra hareketsizlik diz boyu
ayy sağol tatlımmmtüm öğlleden öncemi cetvel yapmaya uğraştım yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bu belki yardımcı olur.
ayy sağol tatlımmmbakalım ben ne kadar uğraşıp yapacam
tüm öğlleden öncemi cetvel yapmaya uğraştım yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bu belki yardımcı olur.
bencede dayak istiyoruzyaa aynı beennn,çok üşengecimdirr. yemekten snr hiç sofra toplama falan yapmak istemem,uzanırım hemen tv karşısına. dayak istioruz biz galiba
bencede dayak istiyoruzhem ince olmak istiyoruz hem de totomuzu yerden kaldırmıyoruz
ingilizce yazmayaydı iyiydi
bir kaç gün zorla kendini zorla iç sonra alışıyorsun zatenbenim de sorunummmmmm su ya az içiyorum valla 1 lt anca çok kızıyorum kendime ama olmuyo sevmiyorumya nasıl sevecem suyu
ben yaparken türkçe açıklaması vardı yok mu :26:
bir kaç gün zorla kendini zorla iç sonra alışıyorsun zaten
canım benım de sorunum bu ,hatta gecenlerde kum döktüm ve doktor bana 3 lt su içeceksin dedi..o kadar ağrıya mecbur içtim ..ama şimdi 1 litre zor içiyorum
ve alışamadım malesefsevemiyorum yaa..
benim de spo yapmam lazım aynen. oy oy oy görümceleride severmiş bizim bacımızısevecekler tabi,daha iyisinimi bulacaklar sanki hediyelerde alınmış,güle güle kullan rapunzelim benim
Arkadaşlar iş yoğunlu birde sınavlarım var haftaya bir süre tam giremem ama bildirim için gelirim zannedersem
kendinize çokkkk iyi bakınBENİ SAKIN UNUTMAYIM
benim gibi gelini nerden bulacaklar , hem ben ailenin tek geliniyim başka oğulları yokbugün düzene gittim pazar günü sözüm için bir lacivert abiye, lacivert platform ayakkabı, takım elbise, 2 şık badi, 1 pardesü, 1 takım çamaşır, 1 çanta, 1 tüllü ev terliği, 1 şal, 1 eşarp, 1 broş, 3 bone aldım ( tabi bu küçük düzen )
1 çift küpe, 2 bilezik, 1 tek taş, 1 alyans, 1 5taş yüzük, 1 saat aldık. ( tabi bu da küçük düzen)
anam bizim gelin fena çıktıgüle güle kullan nasıl içine sindimi canımımmmmmmmmmm
vah bideneeeeeem vah vaaaah vah nasıl yazıııııkRabbim zihin açıklığı versin İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?