- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.241
pizzamı afiyet olsun canım benimmmmmmm ama dikkat et lütfen gelinlik giyeceksin kugu gibi olmak istersin o yüzden bunu düşünerek diyete sadık kal canım
berivanım nickimi beğendiğine sevindimBelli olmuyor mu işte ağır vasıtayım
. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata( BAKLİYAT YENE BİLİR TATLIM )
TAKILDIKLARINI SELİN GELİR O DAHA NET CEVAP VERİR TATLIM
ET VAR ÖĞLEN CANIM
ama ama ama neden beğenmedin kihihihhhhhiiiiiiiKız hiç begenmedim başka hitap biçimi bul bize canımmmmmm öyle de deme harika kilor verip resim paylaşacağız burada daha
bidaha yemicemmEbet gelinlik giyecem ben yaa vermeliyim
iste böyle damaradan girerler annemde beni aynı şekilde korkutur
ama ama ama neden beğenmedin ki
şaka yapıyorum canım bu sitede ki bütün nickleri denedim olmadı
en sonunda bunu kabul etti mecburen öyle kaldı
ismim yeliz istersen ismimle hitap edebilirsin canım
o konuyu hiç sorma canım motivasyonumu irademi herşeyimi yitirdim
ne yapıcam bilmiyorum
yeliz canım neler yaşadığını düşünebiliyorum stresini ve kaygını ama bu şekilde yaşamayı istemiyosun ki burada sın o yüzden çaba lütfen idareni en üstte tut bu diyeti harfiyen uygula aksi taktirde zayıflama zamanın artıyo yaşını medeni halını hatırlamıyorum ama bunu yapabiliriz ben 91 den 65 düştüm sonra 85 çıktım ve tekrar 60 oldum kolay olmadı ama azmettim azmet sendeama ama ama neden beğenmedin ki
şaka yapıyorum canım bu sitede ki bütün nickleri denedim olmadı
en sonunda bunu kabul etti mecburen öyle kaldı
ismim yeliz istersen ismimle hitap edebilirsin canım
o konuyu hiç sorma canım motivasyonumu irademi herşeyimi yitirdim
ne yapıcam bilmiyorum
acaip damardan yakaladın hem deBu anneler var ya çok fenalar haa Bitanecikler ama
bende memnun oldum canım inşallah geliriz canımnick komikmiş tatlım,ama ,ismin güzelbende gül,memnun oldum bacımm
motivasyon bende de hiç kalmadı canım,2 gündür bıraktım diyeti falan,beraber gelelim bunu üstesinden :13:
berivan ne güzel şeyler yaznışsın sağol canım 23 yaşındayım ben evliyim birdeyeliz canım neler yaşadığını düşünebiliyorum stresini ve kaygını ama bu şekilde yaşamayı istemiyosun ki burada sın o yüzden çaba lütfen idareni en üstte tut bu diyeti harfiyen uygula aksi taktirde zayıflama zamanın artıyo yaşını medeni halını hatırlamıyorum ama bunu yapabiliriz ben 91 den 65 düştüm sonra 85 çıktım ve tekrar 60 oldum kolay olmadı ama azmettim azmet sende
benim en büyük sıkıntı pantolonlarım dı ağ bölgesi yıpranıyo ve yırtılıyo du o kadar canımı sıkardıki sırf o yüzden zayıflamak isterdim kimler ne kilolar veriyo asla bilincini negatif yönlendirme olumlama yap
kilo vereceğim veriyorum mutluyum gb canım
hep korkudur yok fermuarı kapanmaz yok yakışmaz falansayesinde kilo verdim diyebilirim birde şey der hani kucakta gelini eve taşıma varmış ya taşıyamaz seni diyordu daha neler neler
bende memnun oldum canım inşallah geliriz canım
berivan ne güzel şeyler yaznışsın sağol canım 23 yaşındayım ben evliyim birde
kızlar inanın öyle bir motiveye ihtiyacım var ki bana da yardım edin korkuyorum ben yapamıycam diye
ya ben tam olarak bilmiorum ne yenir ne yenmez :44: bulgur yenir sanıodum mesela,yada pilav,yada etli yemek,bezelye falan,karbonhidratmı almamlıyım. benim pek bilgim yok ya,ne ağırlıklı beslenmeliyim ki. bide nişanlım gelince haftasonu yedim,geri de odaklanamadım diyete, görünce dayanamayıp yiyorum,öğlen pizza yedim
bebiş yok canım çalışmıyordum ama 2 haftaya başlıycam kısmetse yaa ben birde çok tembelim oturduğum yerden kalkmak istemiyorum özelliklede yemekten sonra hareketsizlik diz boyuAllah mesut bahtiyar etsinn bebiş var mı canım
vereceğiz hiç dert etme çalışıyor musun spor yapma imkanın nasıl :26:
berivan bacıkilo cetvelini nasıl yaptın acaba,bende yapayım,gördükçe gaza gelirim belki
Kaçırdıklarını diyete ara vermiş gibi,tenefüs yapmış gibi say kendini yeniden başlaaa :)
ayrca ben şimdikinden 15 kilo eksik halimle gelin olmuştum ve o zamanlar keşke kilo verseydım da fotolarda daha ince belli görünseydim diyordum :)
şimdi o halime de razıyım ama nerde
onun için tutu kendini gelinliğin güzel olsunn
inşallah bende sorunsuz yapabilirimbu yazı bana kendımı hatırlattı :) ben de pek diyet yapamam ama bu liste diyet gibi değil sadece sağlıksız şeylkerden uzak duruyoruz gibi düşün..
ben bile yapabiliyorsam kii yuzde yuz uyamıyorum elbet ama yıne de gayret ediyorum..o zaman herkes yapar inan bana..
tüm öğlleden öncemi cetvel yapmaya uğraştım yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bu belki yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?