- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.121
Koskoca 700 gr
Şaka bir yana ilk hafta için çok az değilmi ya? Tamam uymadığım zamanlarda oldu ama abartmamıştım.
Ah canııım bişey demedik ki bilmiyorduk öyle yendiğini bizim cahilliğimiz. :26:
bugün ki menümmm
sabah resmen tepsi ile kavga ettim
sabah kslktım ılk suya liman sıktım içtim yumurta kırayım dedim 1 tane tabağa kırdım biber tuzkoydum buxdolsbından peynire yöneldim aaaaaaaa dün tepsiyi yıkamıştım dik vaziytte duruyordu sen tepsi devril yumurta yere tabak kırıldıher yer yumurta acayip sinir oldum
sabah:1 dilim peynir elmek ,1 domates
arada :2 kayısı
öğlen :yarım tabak nohut yemeği yanında salata
ara için 1 küçük muz getirdim
akşama tavuk var
700 gr veren bendim
Canım kaç kilo fazlan var? Verilecek kilosu az olanlar daha yavaş veriyor.
o haklin gözümün önüne geldi e çok güldüm yaallah iyiliğini versin
Yazdım yazdım. Üstüme gelmeyin ama acemiyim daha ben.
hedef 63. 79dan 73'e 2 ayda verdim. Aslında etrafımdakiler ne güzel 700 gr bile olsa vermişsin diyorlar ama burda 2-3 kilo verenleri duyunca imreniyorum, bende öyle olur sandım ama olmadı.
Ah o görünmez kazalar çok sinir bozucu oluyor.
sen bizim üstadımızsın armanselin
Ben de görmedim Türkiye'de. Arkadaşım Çin'den getirmişti bana. İnanılmaz güzel bir kokusu ve tadı var. Oradakiler hep öyle içiyorlarmış. Ne yazık ki burada bulamadım. bulan olursa söyleyebilir mi acaba?
hedef 63. 79dan 73'e 2 ayda verdim. Aslında etrafımdakiler ne güzel 700 gr bile olsa vermişsin diyorlar ama burda 2-3 kilo verenleri duyunca imreniyorum, bende öyle olur sandım ama olmadı.
tepsi tüm gece düşme sabaha beni bekle yumurtamı devir
aktarda var canım çin çayı diye gecıyo çin usulu yeşil cay da diyebilirsi alırken böyle serce parmagındakı tırnak boyutunda içinde yapraklar var bazen kısa kısa dallarda oluyo içinde bir yemek kasıgı koyuyosun demlıge su kaynatıp üstüne döküyosun beklıyosun öyle bı 5 dk fılan o mınıık taneler şişiyo kocaman yosun gibi oluyo nerdeyse uzun ınce yaprak gibi.hem öyle cokta kokmuyo hazırlar acaip kokuyo.
tepsi tüm gece düşme sabaha beni bekle yumurtamı devir
aktarda var canım çin çayı diye gecıyo çin usulu yeşil cay da diyebilirsi alırken böyle serce parmagındakı tırnak boyutunda içinde yapraklar var bazen kısa kısa dallarda oluyo içinde bir yemek kasıgı koyuyosun demlıge su kaynatıp üstüne döküyosun beklıyosun öyle bı 5 dk fılan o mınıık taneler şişiyo kocaman yosun gibi oluyo nerdeyse uzun ınce yaprak gibi.hem öyle cokta kokmuyo hazırlar acaip kokuyo.
Ah evet evet evet evet tam bu benim içtiğim. Çin çayı deyip alacağım yani? Ay çok mutlu oldum.
Pis tepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?