- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
- #1.101
sagol selincim bende cevap bekliyordum simdi rahatlikla yiyebilirim
Afiyet olsun canım çoktan yazmıştım da cevap yollamamış 15 sn beklemek gerekiyormuş yeni mesaj yazabilmek için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol selincim bende cevap bekliyordum simdi rahatlikla yiyebilirim
E öyle yazmış.
Canım 42-44 giyiyordum. Şimdi bilmiyorum ki yeni pantolon almadım hiç. :26: Teyzemin aldığı 40 beden dar kalıp ama kumaş. Ve biraz da bol oldu.
ya ama gülmeyin ya ağlarım ha,öle yiyioruz biz ilk çıktığı zamanlarda
ya ama gülmeyin ya ağlarım ha,öle yiyioruz biz ilk çıktığı zamanlarda
38 oluyorsun selincimmmmm
ağlama ağlama ikram et beraber yiyelim bacım
Evet tatlım doğru hatırlıyorsun onlar yasak.
KİLO VERENLER :
Darlingim: 3.700 gr
Cemrem29: 1.800 gr
İgnis: 1.100 gr
Sinnnf: 3.800 gr
Nihil: 2.200 gr
Sevgi77: 700 gr (kaçamaklı)
Gulkemm: 700 gr (hafta sonu ne bulursa yiyerek)
Berivannnn26: 1000 gr PAZARTESİ'dir.
ağlama ağlama ikram et beraber yiyelim bacım
hmm tamam tatlım, ya bu arada liste yapcaktın kilo verenlerin,kim ne kadar vermiş die,listeyi göremedim,ben yok muyum listede
Ben listede yokum 2 gün ayrı kaldım, unutulmuşum.
O olayı ben pek anlamamıştım ya. :26::26::26: İlk mesaja tarihlerle ekleyeyim diye düşünmüştüm. Sonra liste falan dediler. :44: Pazartesi günkü bildirim günümüzde hem liste hem de ilk mesaja yazacağım. Tamamen benim hatam.
tamam diyet bitince,ozaman artık bende yemeyim ya
Ah canııım tamamen benim hatam o gün karışıklık oldu ben pek anlayamadım. :26: Hemen ekliyorum kaç kg gitti toplamda?
bugün ki menümmm
sabah resmen tepsi ile kavga ettim
sabah kslktım ılk suya liman sıktım içtim yumurta kırayım dedim 1 tane tabağa kırdım biber tuzkoydum buxdolsbından peynire yöneldim aaaaaaaa dün tepsiyi yıkamıştım dik vaziytte duruyordu sen tepsi devril yumurta yere tabak kırıldı her yer yumurta acayip sinir oldum
sabah:1 dilim peynir elmek ,1 domates
arada :2 kayısı
öğlen :yarım tabak nohut yemeği yanında salata
ara için 1 küçük muz getirdim
akşama tavuk var
oy kuzu asma yüzünü,ne hatası. gördüm listeyi demin,kim ne kadar yazmışın birz ama ben 700 gr vermedimki yaa 60 kg dım,57.600 kg dım pzt tartıldığımda,haftasonu ne bulduysam yememe rağmen
Yeme yeme hele bi diyet bitsin de. Belki yemeğe falan çıkarız.
oy kuzu asma yüzünü,ne hatası. gördüm listeyi demin,kim ne kadar yazmışın birz ama ben 700 gr vermedimki yaa 60 kg dım,57.600 kg dım pzt tartıldığımda,haftasonu ne bulduysam yememe rağmen