- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
ya bir ara sormuştum ama cevapları göremedim,
herhangi bir öğün yerine , NEsfit yıyebılır mıyız?
yumurta yok bu listede yumurta yıyemez mıyız haşlanmış ya da yağsız tavada?
bizde selinim bizde hoşgeldin canımama ben çıkmak üzereyim herkese iyi akşamlarrrrrrrrr
beter olarkandan dedikodu yaptım hep BEN
Ayıp ama ya,
kilo bildirim gününde konu sahibi en son geliyor.
Kim öptü? Görümcen mi, müstakbel kocan mı?
2. ise acele etmişsin, niye öptürdün kız kendini hemen?.
bugünkü menüm hanımlar
kahvaltı: 1 parça peynir - 1 maydonoz - 1 fincan tarçınlı yeşilçay - 2 dilim tam buğday ekmeği
ara : 2 kuru erik 1 ceviz
öğlen: 1 porsiyon kıyma Az yağlı söğüşten salata, yarım dilim tam buğday
ara: 1 incir, 1 bardak ılık su
akşam: salata, 1 dilim ekmek, patatesli yemek var evde yesem mi bilmiyorum
2,5 litre kadar su
3 fincan yeşilçay
yürüyüş yok
bu arada 8 öğünümüz varmış Bugün farkettim :)
yoğurt niye hiç yok bu listede :44:
Kim öptü? Görümcen mi, müstakbel kocan mı?
2. ise acele etmişsin, niye öptürdün kız kendini hemen?.
Hiiii ben seni o kadar özleyeyim sen benim hakkımda ne düşün.
olsun sonucta oda etkili olmuş bu diyetı sporla desteklersek daha kısa zamanda daha fit olucaz demekki :)Gulkemm canım az yemişsin çok değil de listeden çıkmamaya çalış canım daha çok verim alırsın
zyx321 sanmam canım sıkılaşmışsındır bence
Tebrikler.
Zayıflamada baskül tek gösterge değil ki zaten. Şu örneği vereceğim gene, çünkü bayılıyorum buna.
Kadın 4 senede 3 kilo almış ama vücudunun yarısı gitmiş.
işte bu da yağdan verdiğinizin ispatı arkadaşlar.
aynen spora devam o zaman hergun 1 saat bi sürü hareket yapıyorum mekıktır bacak hareketleridir öyle mutfaga gıderken bile kosa kosa zıplayarak gidiyorm :) allahtan alt kat boşya bide ben yeşil çay içiyorum limonlu içiyorum onu diğer türlü içemiyorum bu sefer bi uykum geliyo zaten tansiyonnum genelde düşüktür herhalde limon iyice düşürüyo.ceyrek limon yapıyorum ama bu sefer kendime gelmek için tatlı yemem lazım e tatlı yıceksem nıye yesıl cay içim zayıflamam lazım :) bu diyetın dısnda her gün türk kahvesi içiyorum günde bazen 1 bazen 2 fincan 1 her zaman oluyoda 2. fal bakanı buldugumda oluyo :) kahvenın zayıflamaya bi etkisi varmı yoksa içmemelimiyim.
kilo verdiğimi görünce diyeti daha ciddiye aldım
öğlen yemeği listeme bunu eklesem ne olur ki filan demiycem artık
buzdolabına da astım listeyi, alternatifleri, kilo çizelgesini
bu arada yaş konuşulmuş
32 yaşında bi çıtırım ben
12 sene oldu evlilik kelepçesindeyim,
çocuğum yok, (zamanla olur, geçmiş olsun filan demeyin, istemedim hiç evlat sahibi olmak. ama son aylarda bir evlat sahibi olma kıpırtısı geldiböyle bana benzeyen kara kaşlı kara gözlü bir oğlum olsaydı... diye düşünüyorum zaman zaman )
benim de eteklerimde ve pantolonlarımda fark ettioo maşallah sen çok güzel kilo vermişsin ben de ilk hafta ikiye yakın verdim ama sonrası yavaş gitti..yıne de totalde mutluyum :)
eteklerimden farketti, bluzlarımdan fark etti.. yüzümden de fark etti :)
ya bir ara sormuştum ama cevapları göremedim,
herhangi bir öğün yerine , NEsfit yıyebılır mıyız?
yumurta yok bu listede yumurta yıyemez mıyız haşlanmış ya da yağsız tavada?
ben geldiiiiiiim , arkamdan dedikodumu yaptınızdün küçük sözüm bitti. bugün eniştenizle gezdim. görümcemde sonradan katıldı bize.sonra enişteniz gitti. sonra görümcemle forum kayseriye girdik ve bana 2 ayakkabı aldı biri çok tatlı bir kırmızı renkte topuklu bir ayakkabı. diğeri de yavruağzı spor ayakkabı
Kızlaaar nasılsınız şehir dışındaydım giremedim. Sizi çok özledim.
Yalansa ben nasıl bu kadar kilo verdim? Ya da darlingim ya da cemrem? Ya da benim bu listeleri verdiğim diğer kişiler? 2 öğün az beslenme ile "sağlıklı" bir şekilde kilo verebilmek bence asıl yalan.
yo zorla aldırdı, bende nazlandım ama aldımiskender künefe yidik bana sarıldı ve yanağımdan öptü
Pazartesi gününün sana da uymasına çok sevindim.Çok teşekkür ediyorum. 6'ları görmeme az kaldı çok heyecanlıyım. İnşallah hepiniz de göreceksiniz. Çok güzel bir noktaya değindin o arkadaş için. İdeal kilosuna yakın olabilir o yüzden de olabilir bak.:44:
Canımm tabii ki senin tempona 3. liste çok az. Sana eklemeler yaparız beraber. 4. liste daha güzel. En güzel yanı kahvaltısı simit falan.Sen sakın moralini bozma ekleme yapacağız sana doyacaksın. Ki zaten miden küçülecek gitgide onu da hesaba kat.
yoğurt niye hiç yok bu listede :44:
aynı yaştayız ben de 5,5 yıllık evliyim bu yıla kadar hiç çocuk düşünmemiştim ama sanki artık istiyorum öyle bir kıpırdanmalar var bende:26:bende de kilo vermeye başladıkça bir şımarma oldu:18:bugün yememem gereken bir şey yedim mesela:18::18:ama reglime suçu atıyorum
benim de eteklerimde ve pantolonlarımda fark ettive bugün kendime 42 beden bir elbise aldım azıcık gerdirdi ama beş kiloya tamamdır bu iş
vallahi canım haftada 2 kere haşlanmış yumurta yiyorum çok yoğun çalıştığım için seline de söyledim bunu eklemeler yaptık yani.o eklemelere rağmen verdim 3.700ü.sanırım tempomla ilgili.evde de eliptik bisikletim var 74/72 olayım bisiklete de başlıcam
kesinlikle katılıyorum zaten ben bu kiloların bir kısmını tiroit tedevisiyle bir kısmını da günde 2 öğün yiyerek aldım.biz 8 öğün yiyerek kan şekerimizi dengede tutuyoruz ve sürekli metabolizmamız çalışıyor.asla 2 öğün yok
canım ben öğle yemeklerinin yanında bazen de akşam bir bardak ayran içiyorum.seline de söyledim bişeyler ekle sen dedi.çünkü ben günde 9/10 saat çalışıyorum.öğretmenim ve sürekli ayaktayım.mesela ilk haftamda çok zorlanmıştım bu yüzden.bir de özel bir kurumdayım canımızı çıkarıyorlar anlayacağın o listeye bişey eklemeseydim çoktan bırakırdım listeyi.vücunu tanoıyorsun sonuçta eğer tempolu bir yaşamın varsa küçük eklemeler yapmaktan bir zara gelmez.aksine yoğurt ve ayran yağ yakımını artırıyor diye biliyorum.ee ben de fena vermedim hani 2 haftada.dediğim gibi kendi vücudunu en iyi sen biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?