Mrb canım bende geçen çarşamba tartılmıştım 55.7 bu çarşamba aynı anlamadım akşamları dedigin gibi 6 9 kaşık yiyorum hergün yarım saat sporum oluyordu yapamıyorum tüp bebek tedavisindeyim sancılarım oluyor galiba birazda buna baglı.Canım akşamları tam olarak neyiyorsun benim 50 kilo olmam lazım hamilelik oluşmadan yazarsan sevinirim
Canım akşam 6 gibi işten çıkıyorum 15 geçe evde oluyorum. Biraz 9 aylık kızımla oynuyorum.engeç 19:30 gibi akşam yemeği yiyorum. Önceden eşimi bekliyodum geç saatte yemek yiyordum artık o hatayı yapmıyorum.öncelikle çok su içmeye bak. Genel olarak akşamları şunları yedim:
Pazartesi:6 yemek kaşığı mevsim türlü etsiz 4 y.k etsiz kapuska 1 dilim ekmek bir kase yeşillik salata
Salı:4 y.k kapuska 9 y.k kapuska marul maydanoz ku zeytin yağlı az tuzlu 1 kase salata
Çarşamba:1 dilim patatesli börek 6 y.k ıspanak yemeği 3 y.k yoğurt
Perşembe:6 y.k ıspanak yemeği 3 y.k biber kavurması 3 y.k yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kase yeşillik salata
Cuma:1 dilim patatesli börek 3 y.k ıspanak yemeği 3 y.k yoğurt 2 adet mücver
Cumartesi:3 y.k pilav 3 adet mücver 6 y.k patatesli havuçlu yemek,1 kase somon balıklı yeşillikli salata
Pazar:1 kase yayla çorbası 1 dilim havuçlu pırasalı mısır unlu kek 1 kase bol yeşillikli somonlu salata
Genel olarak 1 hafta bu şekilde yemek yemiş. Yedikleri gün gün yazıyorum.ayrıca kalori sini takip edebilmek için Playstordan kalori takibi programı indirdim.1200 kalorimi geçmeyecek şekilde besleniyorum. Şuana kadar çok açlık çekmeyi
. Karnım çok acıdır gibi olursa bastırmak için meyve veya eti formun bisküviler bir kaç adet yedim. Ayrıca ben çok su içen biri değildim.bunun içinde Playstordan su içmeli sağlayacak water su diye bi program indirdim.saat başı su içmek için uyarı geliyor ve bu sayede su içmeyi unutmuyorum Bu hafta asıl listeye bağlı kalmaya çalışacağım. Her pazartesi bilgi geçmeye çalışacağım.
Not:akşamları kendine belli bir saat koyup o saatten sonra yemek yememeye bak.bol salata tüket ve bol su içmeyi unutma. Birde Bu şekilde dendiğinde bence faydasını göreceksin.görüşmek üzere...