- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.761
benim kadar tatlı tükettiğini sanmıyorum her akşam marketten bi poşet dolusu kek çikolata tuzlu bisküvi puding alıp eve gidiyordum ve hepsini 2 saatte yemek yemeden tüketiyordum.önce bahanelerden kurtulmamız lazım 1 aydır çikolata ağzıma sürmüyorum demekki onun verdiği mutlulğu meyvede verebiliyormuş.bi sitede bi yazı okumuştum orda şöyle bi şey yazıyordu" çikolata bu kadar mucizevi bi şey olsa 3 kuruşa satılmazdı"yazıyordu herşey bizim elimizdeya her yemekten sonra canım tatlı çekti. daha çok yiyesim geldi. o yüzden yapamadım. Az sonra yeni başlık açacağım. Orada ne yaptığımı hergün yazmayı düşünüyorum.
Bende bayiliyorum abur cubura.bayramda birakmistim diyeti ogunden beri okadar cok yedimki ozledigim seyleri hele gram almadim sporu birakmadim ama sunu demek istiyorum istedigimiz kiloya duselim bidaha almayiz tabi hareketli bi hayati tercih etmemiz gerekiyorbenim kadar tatlı tükettiğini sanmıyorum her akşam marketten bi poşet dolusu kek çikolata tuzlu bisküvi puding alıp eve gidiyordum ve hepsini 2 saatte yemek yemeden tüketiyordum.önce bahanelerden kurtulmamız lazım 1 aydır çikolata ağzıma sürmüyorum demekki onun verdiği mutlulğu meyvede verebiliyormuş.bi sitede bi yazı okumuştum orda şöyle bi şey yazıyordu" çikolata bu kadar mucizevi bi şey olsa 3 kuruşa satılmazdı"yazıyordu herşey bizim elimizde
evet yağ oranı düşdükce metobolizma hızlanıyormuş sporu bırakmazsak almayız herhalde çünkü koruma aşaması bence daha zorAyy
Bende bayiliyorum abur cubura.bayramda birakmistim diyeti ogunden beri okadar cok yedimki ozledigim seyleri hele gram almadim sporu birakmadim ama sunu demek istiyorum istedigimiz kiloya duselim bidaha almayiz tabi hareketli bi hayati tercih etmemiz gerekiyor
3.gün ama gr değişiklik yokYARDIM
Bence hergun tartilma haftada bikere tartil hem motiven duser hem kafan karisir, ucgunde ne bekliyodun anlamadimki sok diyet degil bu yag yakimi okadar kolay degil3.gün ama gr değişiklik yokYARDIM
Konunun ilk sayfasında alternatif yiyecekler var . Gayet açık Yazılmış incire gelince bence iki Kayısı yerine 1 tane incir yiyebilirsin. Ben 1 haftada 1,6 kg verdim çok memnunum ve mutluyumbu diyet programına başlamak istiyorum ama vejeteryanım acaba et yenilicek öğünlerimi değiştirip bakliyat yesem yada başka bişeyle. Birde kuru kayısıdan nefret ederim onun yerine kuru incir veye meyve yesem olurmu.? eğer olursa yarından itibaren başlıycamm
günaydın
azmet ve nefsini körelt eminim hedefe ulaşıcaksın.allh kolaylık versin.kızlar yardıma ihtiyacım var.1.listem 10 ekimde bitti miss gibi 5,5 kg verdim 2.listeye başlayalı 11 gün oldu 1 kg vermişim bu normal mi ? bedenen baya küçüldüm kıyafetlerimden bariz ortada 5,5 kg değil sanki 10 kg vermiş gibi ama şu lanet olası tartıda değişiklik yoklistemin dışına hiç çıkmadım haftanın 3-4 günü spordayım daha ne yapmam lazım bilmiyorum
günaydın
azmet ve nefsini körelt eminim hedefe ulaşıcaksın.allh kolaylık versin.kızlar yardıma ihtiyacım var.1.listem 10 ekimde bitti miss gibi 5,5 kg verdim 2.listeye başlayalı 11 gün oldu 1 kg vermişim bu normal mi ? bedenen baya küçüldüm kıyafetlerimden bariz ortada 5,5 kg değil sanki 10 kg vermiş gibi ama şu lanet olası tartıda değişiklik yoklistemin dışına hiç çıkmadım haftanın 3-4 günü spordayım daha ne yapmam lazım bilmiyorum
75,900 den 69,100 gr düştüm tabi hergün tartılıyorum emek veriyorum bu yüzden merak ediyorum dediğin gibi tartılmayı bıraksam iyi olucak psikolojim biraz bozulduKa kilodan kaca dustunuz... verilecek kilo azaldikca verme hizi da yavasliyor... bence devam edin ve listeniz bitene kadar tartilmayin...
bende aynı durumdan muzdaribim hiçbirşey ilk listedeki gibi gitmiyor daha az yediğim halde bugün 10.günüm sadece 1 kg vermişim neden böyle oluyor bende anlamıyorumgünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?