- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.741
benden başka diyete devam eden yok mubugün tam 15.günüm 75,900 olmuş 72, kg herşey tam istediğim gibi gidiyor çok mutlu ve huzurluyum tabi aynı şeyleri yemekten bıkmanın haricinde bu diyetten sonuç almak muhteşem
Seni tebrik ederim nurgul. Bende bir sabirli olsam.....benden başka diyete devam eden yok mubugün tam 15.günüm 75,900 olmuş 72, kg herşey tam istediğim gibi gidiyor çok mutlu ve huzurluyum tabi aynı şeyleri yemekten bıkmanın haricinde bu diyetten sonuç almak muhteşem
Oo harikasin bende bayramda yapamadim hic ama kilo almamisim oda biseydir.3. Listeye basliyacagim insallah 75.600 kilodayim
benim cuma günü ilk liste bitiyor bakalım son durum neOo harikasin bende bayramda yapamadim hic ama kilo almamisim oda biseydir.3. Listeye basliyacagim insallah 75.600 kilodayim
kafaya koydunmu yapıyorsun istemek şart ben kendimi zayıflamış görmüyorum ama gözle görülür halde kilo vermişim ki herkes ne yaptın banada listeni ver diyorSeni tebrik ederim nurgul. Bende bir sabirli olsam.....
Nurgul seni tebrik ederim!!!günaydın kızlar
şükürler olsun ki ilk liste bitti75,900 olmuş 70,600 çok mutluyum yarın 2.listeye başlıyorum
Hosgeldin aramiza. Bu listelerle cok güzel kilo verenler oldu.ben yapamadim o ayrimerhaba nisanda düğünüm olacak inşallah ve ben tombik bir gelin olmak istemiyorum 10-15 kilo arasında vermek istiyorum ama sağlık da başta gelir tabi.sizin diyet listeniz gayet sağlıklı görünüyor ben çalışan bir bayanım harfiyen uyabilir miyim bilmiyorum!sizin en son durumunuz nasıl kilo vermede? merak ettim doğrusu...
teşekkür ederimNurgul seni tebrik ederim!!!
Ben bugun yeni bir listeye basladim. Gunum güzel geçti. Surekliyemek dusunmedim
çok tebrik ediyorum Nurgül'cüğüm muhteşemsin bende bugün yeniden başladım diyete hemde eşimle yapıyoruz bu kez :) 75,600 le başladım hadi bakalım çoğu gitti azı kaldıgünaydın kızlar
şükürler olsun ki ilk liste bitti75,900 olmuş 70,600 çok mutluyum yarın 2.listeye başlıyorum
evet yasemencim bence sen kilondan çok rahatsız değilsin yoksa yapardın 25 gün göz açıp kapayana kadar geçiyor.benden de tüm komşularım ablam falan aldı listeyi yapabilirler mi bilemem tabikafaya koydunmu yapıyorsun istemek şart ben kendimi zayıflamış görmüyorum ama gözle görülür halde kilo vermişim ki herkes ne yaptın banada listeni ver diyor
teşekkür ederimsen neden bu listeyi yapmadın ki
evet yasemencim bence sen kilondan çok rahatsız değilsin yoksa yapardın 25 gün göz açıp kapayana kadar geçiyor.benden de tüm komşularım ablam falan aldı listeyi yapabilirler mi bilemem tabi
çok teşekkür ederim azmime hayret ettim ama meyvesini almaya başladım kıyafetlerim üzerimden düşüyor hep bi övgü bunlar iyice gaza getiriyorçok tebrik ediyorum Nurgül'cüğüm muhteşemsin bende bugün yeniden başladım diyete hemde eşimle yapıyoruz bu kez :) 75,600 le başladım hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?