- 5 Ekim 2013
- 82
- 3
- 18
- 34
- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.541
haklısın amadürtüyor kilom şimdi başlangıç kasım ayı 81
şimdi 3. listeyi bitirdim 68.100 grambir kaç gün sonra senin 1 haftalık diyetine başlıyacağım yalnız 2 diyet bisküvi 2 adet mi 2 paket mi birde ben öğle ile akşamı yer değiştirmek zorundayım bakalım ne olcak
diyet listesi nerde
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) 2 tane paket değil canım. Aynı kilodayız ha gayret az kaldı:)
Kizlar sayfalari okuyamadim direk sorim size. bu diyetle kilo veren arkadaslar varmi.ve kac kilo verdiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar bir sorum olacak lütfen cevaplarsınız çok sevinirim ben 68 kiloyum ideal kilom ise 55 ben bu diyeti tam olarak uygulasam faydası olur mu kilo veren arkadaşlar var mı nolur yardımcı olursanız sevınırım...
Ooo supermis bu benim 5 kilo vermem gerekio ne kadar surede veririm pekizeydomor ben 22 kilo verdim spor ekmeksiz ve şekersiz
evet bu diyet listesiyle kilo verdim
yeşil tişörlü benım 4 ayda 21 kilo verdım 77 kıloydum zeydeomer
Masallah super gorunuosun.sende bu diyetle verdin ama demi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım ben kendi diyet listemi kenmim yaptımhiç bir diyet listesi kullanmadım
sabakh saat 7 de kalktım limonlu ılık suyumu içtim 30 dk yürüyüş bandında geçirdgilm kızım derin uyan,dı doğdanın 9 çayı var onu içtim kahvtıda iki çatal süzme peynir üç zeytin ısparşnahklı omlet tatlandırıcılı çay ıkıdılım tamç tahıl ekmek saat 12 gibi bir kase yoğurt içine kuru incir kuru çekirdlekli üzüm yedim saat 4:30 da tavuk sote altı kaşık yarım kepçe bulgur bol salagtaj koca kas
e yoğurt akşam saat 5 gıbı sahilde yürüdüm bugünlük programbuydu :-:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönder
sabakh saat 7 de kalktım limonlu ılık suyumu içtim 30 dk yürüyüş bandında geçirdgilm kızım derin uyan,dı doğdanın 9 çayı var onu içtim kahvtıda iki çatal süzme peynir üç zeytin ısparşnahklı omlet tatlandırıcılı çay ıkıdılım tamç tahıl ekmek saat 12 gibi bir kase yoğurt içine kuru incir kuru çekirdlekli üzüm yedim saat 4:30 da tavuk sote altı kaşık yarım kepçe bulgur bol salagtaj koca kas
e yoğurt akşam saat 5 gıbı sahilde yürüdüm bugünlük programbuydu :-:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönder
bir an önce başla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?