- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #4.941
gülkemimmmm bideneeeeeeeeeeeeem , karanfiliiiiiiiiiiiiiiiiim nardeneeeeeeeeeeeem, selinimmmmm nurdeneeeeeeeeeeeem, sinnnfiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm kartaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. hani benim birtaneeeeeeeem
ayy yerim seniiiiiiiiiii,birtanennnn sincabınnnn
canım benim sümoşummm,dayısgilde kalıo orda tatlım,bende orda kalacam.evet yaa hasret giderelim artıkkk
Bidenenle barıştın mı? :44:
yok bitirdim, geri başlatmak isteyecek ama bir daha beni bulamayacak
hangi topiğe koymuş sümoşum. tma tatlım özelden yazarım mailiablacm bericn abla öbür topige foto eklemş çokk begendigimi söle onaa ve bana msninii yazarmısın
ayy ben bilmiodum tatlımm,ya nie bitirosun yaa okadar bekledinizzyok onunla buluşmak istemiyorum diye bana küstü, bende bitirdim o işi
Ben kaçırdım galiba. :44: Güloşum nereye gidiyorsun?
Hayırlısı olsun hakkında tatlım.
hangi topiğe koymuş sümoşum. tma tatlım özelden yazarım maili
ayy ben bilmiodum tatlımm,ya nie bitirosun yaa okadar bekledinizz
bursyaa geliorumm yarın bacımmm,sevdiceğimin yanına,bir hafta ordayımm
mesaj atarsa size derim beni yönlendirin olur mu :26: tekrar başlamak istemiyorum, bir film düşünün 2 yıl boyunca hergün izliyorsunuz, hep aynı sahneler, başka bir film izlemiyorsunuz. İşte öyle birşey, sıkıldım istemiyorum
ayyyy süper süper bir haber bu.1 hafta süpermiş.
sağoll hayatımmm.bakalım 10 gün de olabilir.yaa çok heycanlıyım selinimmm,2 aydır görüşmüoruz. çok özledim keretayı. 2 hafta izin aldım,orda kalabildiğim kadar kalacam artık.gelince havadisleri veririm. Beni özleyin haa,unutmayın bacılarımmm
Vay pislik şey hala ne yüzle mesaj atıyor.
ebett merak emeyinn enişteciğiniz bana gözü gibi bakarrr.diorum özlediğin istediğin bişe var mı getireyim gelşrken,sen seni başka da bişer istemem dio
kuzum bilg yokmuş evde yaa
gülkemimmmm bideneeeeeeeeeeeeem , karanfiliiiiiiiiiiiiiiiiim nardeneeeeeeeeeeeem, selinimmmmm nurdeneeeeeeeeeeeem, sinnnfiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm kartaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. hani benim birtaneeeeeeeem
HANİ BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım benim nasılsın
sağoll hayatımmm.bakalım 10 gün de olabilir.yaa çok heycanlıyım selinimmm,2 aydır görüşmüoruz. çok özledim keretayı. 2 hafta izin aldım,orda kalabildiğim kadar kalacam artık.gelince havadisleri veririm. Beni özleyin haa,unutmayın bacılarımmm
canlarımmmm ciğerlerimmmmmmmmm çok özledim sizi ççokkkkkkkkkkkkkkkkk ayyy deminden beri ugraşıyorum olmuyo önce ve sonrası yapayım diye msn den istteyemn olursa atayım şekerlerimmmmmmmmmm çokkk özlemişim sizleri inşallah tekrar ayrılmam sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?