- Konu Sahibi armanselin
-
- #4.921
Allah her şeyin hayırlısını versin hakkında Sümüşüm benim.Neden ayrıldınız ki?
canım endüstri mühendisliği okuyorum 1. sınıf bitti böylelikle çok mutluyum yahu :)
allahımmmmmmmmm girebiliyorummmmmmmm inşallah geri kapanmaz kapanırsa beni unutmayın oldu mu msn adresim gülkem de var sizleri çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum
Merhabalar,
5 liste denilmiş ama 4 iste verilmiş. 5.listenin akıbetini bilen var mı arkadaşlar
Bana 4 liste yetmez gibi geliyo da
Sevgili "armanselin" ben de 5.listeyi merak ediyordum. Sonraki sayfalarda mı paylaştın yoksa 5 değil de 4 liste mi toplam. Benim epey yolum var da sonuca ulaşmak için,4 liste yetmez herhaldeListeler rahatlıkla uygulanabilir gibi görünüyor. Yarından itibaren başlayacağım inşallah
gerçekten mi ablacım çok sevindim okumanın yaşı olmaz ya yardımcı olabilicem bişey olursa her zaman burdayım
amin ya hepimizin gönlüne göre olur inşallahh
Hayırlı uğurlu olsun.Tebrik ediyorum.
allahımmmmmmmmm girebiliyorummmmmmmm inşallah geri kapanmaz kapanırsa beni unutmayın oldu mu msn adresim gülkem de var sizleri çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum
Evet tatlım ya maaşım olsun rahatça istediğimi alayım istediğim yerleri gezeyim istiyorum bide yurtta kala kala buzdolabını özledim
ohh sen enişteye kavuş da biz merak etmeyiz o bakar sana güzelce
Bence de vınn almalı Beriş çok iyi düşündün Güloşum.İnşallah bilgisayarı vardır. Fatoşun vınnından alır.
Allah her şeyin hayırlısını versin hakkında Sümüşüm benim.Neden ayrıldınız ki?
oh yaa burdasınn,yakaldım seni,yeni gördüm maili,kapamışsındır çok korkarak girdim topiğe,ama burdasın yuppiiiiiiiiiiiii
canım inşallah sınavın ıyı gecer atlatırsın..
bi tek bana burç yorumu yapmadın sanırım :)
burcum kova 15 şubat doğumluyum bana da bir yorum lütfeennnnn :)
ohh yaaa günler sonra hepimiz burdayızzz,yaşasınnnnnnnnnhepinizi çok özledim cadı bacılarım benimmmm
ebett merak emeyinn enişteciğiniz bana gözü gibi bakarrr.diorum özlediğin istediğin bişe var mı getireyim gelşrken,sen seni başka da bişer istemem dio
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyboll boll hasret gidern odaa seni özlemş bellikii illede senn bi hfta nrde kalcaksn ablacm
gülkemimmmm bideneeeeeeeeeeeeem , karanfiliiiiiiiiiiiiiiiiim nardeneeeeeeeeeeeem, selinimmmmm nurdeneeeeeeeeeeeem, sinnnfiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm kartaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. hani benim birtaneeeeeeeem
canım benim sümoşummm,dayısgilde kalıo orda tatlım,bende orda kalacam.evet yaa hasret giderelim artıkkkevet günler snra nihayt
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyboll boll hasret gidern odaa seni özlemş bellikii illede senn bi hfta nrde kalcaksn ablacm
ebett merak emeyinn enişteciğiniz bana gözü gibi bakarrr.diorum özlediğin istediğin bişe var mı getireyim gelşrken,sen seni başka da bişer istemem dio
kuzum bilg yokmuş evde yaa
ayy yerim seniiiiiiiiiii,birtanennnn sincabınnnn
kuzum bilg yokmuş evde yaa
tşk ederim ablacm öyle gerkti diyelm :44::44: seni özledk ya yoktun snde :44::44:
Evettt günler sonra hepimiz bir aradayız Allah'a şükür.ohh yaaa günler sonra hepimiz burdayızzz,yaşasınnnnnnnnnhepinizi çok özledim cadı bacılarım benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?