- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
-
- Konu Sahibi armanselin
- #4.821
kızlarr bende 14 nisanda n beri yürüyorum nerdeyse 2 ay oldu her fırsatta yürüyorum 1 saat 8 10 gün yürümemisimdir nacakk.. bi ara buraya takıldım ama diyet yapamıyorum yada söle yapıyorum gün boyu diyete uygun beslenip aksamda koca dilim yas pasta yiyorum - yada ekmek arası gece kokreç vs ve bu halde 4 5 kilo vermisim 2 ayda sadece yürüyüsle... simdi ekmeği kestim biraz daha hızlı vercem insallahh spora devammm.... kaçamak yokkk
Gün boyu diyet yapıp sonunda pasta he. Üstüne bir de kilo vermek. Vallahi harika maşallah diyorum.
Güzel olmuş kahvaltı canım. Öğlen ve akşam ne yedin?
Evet o yüzden hamart bi eş istiyorm :26::26:
Ablacm senn vınndn memnunmusn ? bn araştırdım herkes çokk çabk kotası doluyr diyo ve ilk ayy 20 lira fatura yerine 38 ikinci ay 90 faln geliyomş kendilinginden geçmeliyim snce vına ?
Ttnet taahhütsüz çalışır mı zaten?Çok sağ ol bacım benim eğer internetsiz kalırsam direkt ona başvuracağım.
bnde maşallah diyorm gerçektennselinnn ablacm napıosun nasılsın pekk girn yokk tpige ayrıca bakk bugnde gitmedm amaa az kldı umarım en kısa zamnda dönerm pazr günü sıonavm varr duaa edin bana olurmu ayetel kürsi okursanz çokk mtlu olurum ablalarm
kızlarrrrr ben geldim,herkes nerde yahuuu,kimse girmemiş topiğee. beroşum sen hiç görünüyosun artıkk yaaçok ihmal ettim bizi seloşş nerdesinn yaa,meloş,fatoş,sümoşş,kimsecikler yokk. noldu bu topiğe dağılıyomuyuz yoksaa,hayırrrr :18::18::18:
ben burdayımmdağilmayallım ama yaa
evet bericn abla nerelrde snde yoktun 2 gündür gülkem ablacm sana uzun uzun burç yorumu yptm kayboldunn snra :44:
kızlarrrrr ben geldim,herkes nerde yahuuu,kimse girmemiş topiğee. beroşum sen hiç görünüyosun artıkk yaaçok ihmal ettim bizi seloşş nerdesinn yaa,meloş,fatoş,sümoşş,kimsecikler yokk. noldu bu topiğe dağılıyomuyuz yoksaa,hayırrrr :18::18::18:
selam fatoşummmevet ya dağılmayalımm
Merhaba kızlar hiçbiriniz benimle konuşmuyor olsa da menülerimi yazıyorum işte :/
Sabah; yarım domates,yarım salatalık,yarım dilim peynir,1dilim çavdarlı ekmek yedim ve 1 bardak yeşil çay içtim
Öğlen; 5 yemek kaşığı ıspanak ve bol salata yedim
Akşam; 2 dilim çavdarlı ekmeğin arasına 70 gram tavuk ve 1 domates koyarak yedim
Akşam ekmek fazla kaçtı evet ama diyetisyenin bana verdiği sınırı geçmedim şuanda sınavlarım var o yüzden spor yapamıyorum :/
RAMAZANA KADAR ZAYIFLAMAM GEREEEK
merhabalarben Fatma tanışmamıştık diyetin kaç kalorilik ? sınavlarında başarılar
işin günah boyutuna girersek çıkamayız zaten herkesin yaşantısı kendine ama şu saatten sonra eemirle olan ilşkimi anlatmam cidden çok kırıldım şimdiyee kadar olan desteklerden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum emirle birlikte isek şuan sizlerin sayesinde allah razı olsun
bende sözü attımsincabıma kavuştum ama sonumuz ne o belli değil o yüzden mesafeliyim, Rabbime tevekkül ettim. Hayırlısı ne ise ona ulaştırsın
çok geçmiş olsun ablacım var mı elimizden gelen bişey:26: