- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
-
- Konu Sahibi armanselin
- #4.781
kızlaaaar :2:
2 haftadır yapıyorum bu diyeti,ilk hafta 700gr verince çok sevinmiştim,2. hafta 100gr almışımbikerecik bile kaçamak yapmadım ki yaaa
ayyy seni yerm nasıda şımartıyosunn beniamin ablacm amin evet güzell günler bekliyor gözetlemek deglde içgüdüsl diyelm rica ederimm seni tanımkta bi mutluluktu
cnm tam beni anlatmışsın varya hakikaten ben herşeye katlanırım hep sabır ççekerim
ayy bide cocuğunu en ii şekilde yetişriri demişsin ya çok duygulandım kız
inş yaradan nasip eder bana evlatta en ii şekilde yetiştiriim ben onu oyyy annesi yer onu bi gelse.......
eşimin burcu yengeç .....
cnm ben de ilk haftalar bayağı verdim şimdi ben 3.cüğ listeye geçicem ama hala oynamalar oluyo bugün --- gördüysem yarın dikkat etsemde +++ görebiliyorum sebebi havadan cnm yaz gelince hem su tutuyo insan sıkma canını veririsin iraden olduktan sonra
güzel bir liste umarım faydalı oluyordur bir arkadaşıma tavsiye edeceğim. teşekkürler.
Rica ederim,inşallah işine yarar arkadaşının. Sabır çok önemli sabırla uygularsa bizim gibi sonuç alır inşallah.
aynen güzelim dağınıklık eşiminn 2.ci adırica ederim ne demkevet burçdn geln bi durm takntılardaa burçtn geliyo ayrıca çokk dagınk olur amaa çokk temizz titizz biridr kıyaft dolabını bi günn düzgün göremessiniz yengeç brcukendimdendee biliyorm
Allah Allah niye öyle oldu acaba? :44: Uyup da kilo alan hiç olmamıştı. Bu diyete başlamadan önce nasıl besleniyordun? Başka bir diyetten mi geçiş yaptın? Boyun ve kilon kaç canım?
evet bugün topiğimiz pek sessiz ya hakikaten darlıngımı aşırı möerak ediyorum ya inş kötü şeyler yaşamamsıştırHafta sonu ya Güloşla Beriş gelmemiş.Meloş da yok. Ah darlingim nerelerdesin yahu. Çok endişeleniyorum inşallah kötü bir şey olmamıştır. İnşallah çok güzel haberlerle gelir bize.
Diğerleri çok pahalı geldi cidden bunu duyunca. 4 Gb da baya iyi yani yeter.
aynen güzelim dağınıklık eşiminn 2.ci adı
hele bi görsen evde bi kere aradığını alacak ya mesela t sihirt adam dolabı döküyo ya hadii sonra gene ütü yap dur
kız hadi benim ki erkek sen kızsın be
yarın evlenince de senin arkanı eşin toplar galiba:26:
evet canım ya uygun oldu ttnet olunca 12 ay tahaütlü ama yetiyor tavsiye ederim
Merhaba canım vallahi tebrik ettim seni burda herkese destek oluyosun can oluyosun ümit oluyosun yalnız bişeyi merak ediyorum sen şuan kaç kilosun spor olarak ne yaptın yağ vücudunda nerede toplanıyor
aynen güzelim dağınıklık eşiminn 2.ci adı
hele bi görsen evde bi kere aradığını alacak ya mesela t sihirt adam dolabı döküyo ya hadii sonra gene ütü yap dur
kız hadi benim ki erkek sen kızsın be
yarın evlenince de senin arkanı eşin toplar galiba:26:
sınav zamanımdı, deli gibi çikolata falan yiyodum:26: boyum 1,57 kilom 59du başladığımda şuan 58,4. spora başladım acaba o mu ters etki yaptı bilemiyorumama bozmadım tam gaz devam şuan
evet bugün topiğimiz pek sessiz ya hakikaten darlıngımı aşırı möerak ediyorum ya inş kötü şeyler yaşamamsıştır
hiççç girmemiş pikniğe gidicem dediği günden bu yana:26::26::26:
evet canım ya uygun oldu ttnet olunca 12 ay tahaütlü ama yetiyor tavsiye ederim
bana niye burç yorumu yok sümoşşş,unuttunmu beniii :84::84::84:
bana niye burç yorumu yok sümoşşş,unuttunmu beniii :84::84::84: