- Konu Sahibi armanselin
- #4.621
ne küsü bacımmm
bize üzül kızzz,sevgililerimize ne üzülüosunn
ay yerim bens eni,oburum beroşum benim
ya ignis neler demişsin sen böle,kanım dondu resmen ya,günlerdir haftalardır dertleştiğimiz insalnalr olnlar,bu kadar sert konuşman çok üzücü.yok öpme morartma yok erotik,çok çok ayıp bunlar ya,nasıl yakıştırdın kendine böle seviyesizce konuşmayı.tartışmanında bi adabı var. konuyu tekrar açmak gibi bi niyetim yoktu ama meleğe bunları sölediğini görürnce kendime sölenmiş gibi hissettim.en çok iyi hatılıorum melek onları anlattığında yorum yaptığını,seni okudukça kendi günlerim aklıma gelio falan filan dediğini. şimdi nie böle kıvırdın hiç anlamadım.yazık ya çok yazıkk
ya saçmalama beroşum lütfen,bi kişi çıktı böle yapı die huzurumuz bacılığımız bozulamaz.biz sohbetimize devam edecez ona inat,ortalığı karıştırıp kaçtı,huzurumu bozmasına izin veremeyiz
canım benim
ya sen ne terbiyesiz saygısız bişe çıktın ya
çok çok haklısın canım,herkes görüşünü söler ama kimse böle saygısızca konuşmalalı,hakaret etmemeli,herkesin görüşü kendine.ignise çok şaşırdım ya
ben unutmaya çalıştıkça yüzüme yüzüme vuruldu söz olayım kapalı biri olduğum için facemde bile fotoğraf paylaşmıyorum, fakat ısrf kendimi ispat etmek adına b kaç söz fotomu seline faceden gösterip kapatacağım geri, mazimi görmek ve hatırlamak zor olacak ama napalım beni yanlış tanımanızı istemiyorum, hele ki söz olayım yalanmış, kendime sevgili bulmuşum, düzmece hikayeler yazıyormuşum neyseki gerçek yüzünü gördük kendisinin, ben şimdiye kadar yaşadıklarımı yazdığıma pişman değilim çünkü ben yanlış bir ilişki yaşamadım, sözlendim ve sözlümde beni öptü ne var bunda neyse boşverelim bu konuyu beni bilen biliyor ve artık onu da biliyor