- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #3.741
herkese merhabaaa.bir süredir forumu takip ediyodum ve bu liste gerçekten çok güzel.daha önce kısa zamanda kilo verdiğim için fazlasıyla geri aldım.ve bugün bu diyete başladım :) umarım kalıcı ve sağlıklı kilolar veririz hep birlikte.şuanki kilom 71.2 boyum 1.68 bugün listedekilere aynen uydum sadece maden suyu içtim fazladan.onunda kalorisi yok sanırım :)
güzel bakan güzel görür canım benimm teşekkürler
ben de 19 yaşındayımmm
Bende 29 olucam 1 ay sonra :))))
ahh :) neler yapıyosun,kaç kilosun boyun kaç,hedefin nedir
66 kiloyum 167 boyum hedefim 58 lere inmek :)) inşallah :)) neler yapıyorum bekarım ( hala ) :))) bi çorap fabrikasında çalışıyorum lise mezunuyum :)) sen canım ????
aa 66 nedrki boyundan uzunmş ablacm :)
Öyle canım ama 78 lerden bu kilolara indim dahada inicem inşallah darısı başınıza :)))
Öyle canım ama 78 lerden bu kilolara indim dahada inicem inşallah darısı başınıza :)))
ne güzell :)) nası oldu ne kadr zamnda verdin ? amin amin
tüm umutlarımız o yönde
Benimkinin amcası babasına uzun zaman sonra yine gidelim tanışalım demiş babası hep olmaz istemiyorum derdi bu sefer bakarız demiş hayırlısı inşallah :)))
66 kiloyum 167 boyum hedefim 58 lere inmek :)) inşallah :)) neler yapıyorum bekarım ( hala ) :))) bi çorap fabrikasında çalışıyorum lise mezunuyum :)) sen canım ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?