- 25 Mayıs 2013
- 246
- 0
- Konu Sahibi armanselin
- #3.761
tüm umutlarımız o yönde
umarım evlenirsiniz ve babası razı gelirr ablacm yazdıklarını okudum çokk sıcakk birine beniyosun kanımm ısındı vallaa :)) nedn istemedigini anlamadm amaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm umutlarımız o yönde
umarım evlenirsiniz ve babası razı gelirr ablacm yazdıklarını okudum çokk sıcakk birine beniyosun kanımm ısındı vallaa :)) nedn istemedigini anlamadm amaa
sağolasın canım kanım sıcaktır benim Aaaaaaaaaaah ah nasıl özlemişim sincabımı babası zamanında kendi kardeşine söz vermiş, baldızını oğluma alacam diye adamda pişman verdiği sözden ama işte cayamıyor, sincabımın amcası boşver abi sevenler kavuşsun oğlan istemiyo dese herşey tamam da işte amcası da arıza
59 kiloyum ama boyum 1,57 üniverste 1.sınıftayım,dönem bitti ben de başladım diyet işlerine 52lere kadar inmek istiyorum yaaaa
çokk tatlısın ya :)) sincabım nedn diyosn ? :)) umarım kavuşursunuz hayrlısı olsn hakkndaa ablacm yaşınn faln kaçç ne iş yapıyosn ve burcun ne burçlarlaa yakından ilgiliyimm bn insanların ismini sormadan burcunuu sorarm :)) ne iş yapıyosn bide :))
onu lakabı ben ve ablalarım arasında sincap 22,5 yaşındayım nickimden de anlayacağın üzere akrep burcuyum tüm özelliklerini taşırım eksiksiz marketimiz var canım, kasa başında pinekliyorum
:)) akrepp süperr uyumlu burcum sevgilimde akrepp bide dolunayy hakkında faln bişilerr yazmışsn çokk begendim
beğendiğine sevindim canım hangi burçsun bakalım sen :44:
yengeç :44: dolunaylaa ilgili bu ayy diyete başlıyımmıı ? bide zumba yapamıyorm bn sevmedim :)) yürüyüşş yapıymmı merdiven inip çıkmak faydalımı sncee ablacm :44:
bugün kilo verme günleri başladı 14 gün boyunca iştahımız azalacak, porsiyonları küçülterek rahatlıkla doyabiliriz ve midemizi az yemekle doyurmaya alıştırabiliriz bu arada yarın epilasyon günü kızlar adetine 1-2 günden fazla olan ve adette olmayan her bayan uyabilir
hem zumbayı sevmediysen benim gibi oryantal ile kolbastı karışık yapabilirsin :124: özellikle kolbastı iyi terletiyor ekstra olarak göbişinin erimesini de istiyorsan balon şişir
Göbeğin erimesi için balon şişirmek mi bu konuda ciddiyseniz gidip alayım
hngi üni ? bnde seneye gidicm umarım hngi bölümm ?
Göbeğin erimesi için balon şişirmek mi bu konuda ciddiyseniz gidip alayım
tıp inşallah canım :)[/QUOTE
owww tıpmıı hngi ünii ? snce saglık yönetimi nası bi bölümm :44:
tıp inşallah canım :)[/QUOTE
owww tıpmıı hngi ünii ? snce saglık yönetimi nası bi bölümm :44:
Hiç bilmiyorum vallahi, okuyan tanıdık kimse de yok... Erciyesdeyim :)
spor konusuna ne diyosn :)) burçlarla ilgilenirmisin snde
Hiç bilmiyorum vallahi, okuyan tanıdık kimse de yok... Erciyesdeyim :)
memnunmusn peki ?