- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- Konu Sahibi armanselin
- #3.701
adı ve kodu ne canım
avon solutions BB gentle Beauty Balm SPF15 (Beauty balm krem SPF15 diye geciyor)
ben acik renk aldim kodu 16042
medium u da 16043 canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adı ve kodu ne canım
The Balm'ın Balm Shelter'ı güzel Gülüm eğer bb kremde karar kıldıysan. Gidip bir dene bence.
bende balm shelter kullanıyorum ve çok memnunum,hem nemlendirici hem fondoten yüzü parlatmıyor ve güzel kapatıcı özelliği var tavsiye ederim.
avon solutions BB gentle Beauty Balm SPF15 (Beauty balm krem SPF15 diye geciyor)
ben acik renk aldim kodu 16042
medium u da 16043 canim
ney bu ki nerden alınıyor banada söyleyinnnnn
avon solutions bb krem yağlı veya t bölgesi yağlı ( karma ) ciltler için iyi değilmiş ve kapatıcılığı da pek yokmuş :44: benimde cildim karma :26: yağlı veya karma ciltlerde yarım saat dayanabiliyomuş ancak
bu arada benim BMI : 22.2 benim kilom boyuma göre normalmiş
normal kilolu sayılıyormuşum ideal kilom 52 olmalıymış (ben kilomdan memnunum bi keremmm )
Vcut Kitle ndeksi (Body mass index, BMI) hesaplayc, imanlk, obezite hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe burdan hesaplattırdım
gülümmmm bacımmmmm bak bize kızmışlar boş bırakmayın sizde bizi kek yiyek dedik bisküvi yedim yaaaa
gülüm datlummmmmmmm kıymatlummmmmmmmm nasılsın bakem iştemisin
bana kilolu diyo
ney bu ki nerden alınıyor banada söyleyinnnnn
günaydın fırında sütlaçlarımmmmmmmm
selinim de gelmişşşşşşşşşşşş canım çok özledik seni bbacımmmmmmmmmmmm hoşgeldin birdaha kaybolma lütfen valla çok özlüyoruz
meleğimmmm bacım dün eve gittim hemen üstümü değiştirdim koyu renk kotumu üstüne gözlek tsrzı kırmızı tşörtümü giydim makyaf yaptım dolgu topuk kırmızılı,mavili ayakkabılarımı giydim aynaya baktım harika görünüorum saçlarımı saldım sabah maşa yapmıştım bozulmuş ama çok doğal duruyo dalgaları buşuştuk sevdiceğimle merkeze indik 2 ayrı yerde oturduk yanyana başta yemek yedik ama ben yiyemedim çokkk utandım birde açlık falanda yoktu sonrada canlı müzük dinledik oturduk pek konuşamadık arada bakıştık konuyu ben açtım adanalılar mış ama istanbulda yaşıyormuş ailesi burada babannesi ile kalıyormuş istanbulu hiç sevmiyo hiç iyi anım yok diyo ailesinin orada şirketi varmış sormadım ne şirketi olduğnu babannesi dinç bir kadınmış dedesi vefat edince ünv den sonra onla kalmaya başlamış ve gitmeyi hiç düşünmemiş
sonra 1 abisi varmış oda doğuda askeriyede müdür müş 35 yaşında eşide orada öğretmen yani kürtler içindeler ve çok memnunlarmış eşi hiç istemiyor muş büyük şehir insanlar çok sıcak diyorlarmış sonra ben anlattım
konyalı olduğumuzu biliyor kürt olduğumu da düşünmüş ailem karışmaz hatta severler dedi acayip sevindim ne oldu dedi yoksa dedi hiççç dedim öyle harika bir geçirdim o kadar huzurlu uyudumki akşam
biraz zayıflayınca insana özgüven geliyo ben bugday tenliyim çok güzel olmasamda hoş bir kızım ama onun yanında kendimi güzel hissetmiyorum o daha yakışıklı falan
ben aşkı yaşadığımı sandım 2 kez plotonik 1 kez de uzakdan yaşadm kimse ile öpüşüp elele tutuşmadım ilk aşkım diyebilir miyiz emir için rabbim bozmasın mutluluğumuzu buğün normalde operasyon çalışmaz ama emir gelmiş yanımda oturur yemekden sonra mesaj atamazsam afola
iyiki varsınız gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum nasıl bir ama insan göremez ve hissederse aynı öyleyiz grmesekde kalben sseviyorum sizi dostlarım benimmmmmm
benim 20.4 çıktı ya,kilo almalıymışım 59 kilo olmalıymışım yeaaakkkkkk yaaaaaa pışıkkkkkkk ben verene kadar neler çektim,alaymışmışım oldduuuuuu gözlerim dolduuuuuuuuuu
hayat insana neler getirirbilinmez,senin adına sevindim canım çok mutlu ol.
Ooo Fatoş'um evlilik konuları açılmaya başlandı he. Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Kızlar bundan sonra Berişle Gülü yalnız bırakmayalım. Hangimiz gelemiyorsak ayarlayalım biri mutlaka bulunsun yoksa bunlar iyi şeyler yapmyıorlar.
fondötenim bitmek üzereydi zaten bb denemeye karar verdim aslında :44: aklıma yatan bir bb bulursam alırım yoksa oriflame deneyeyim bir