- Konu Sahibi armanselin
- #3.781
bnde şaşırdım bildigimiz balonmu :44:
he anam babam usulü balon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde şaşırdım bildigimiz balonmu :44:
Hiç bilmiyorum vallahi, okuyan tanıdık kimse de yok... Erciyesdeyim :)
burdasın yani bende fen-edebiyat okudum , 2. yılında marketimiz için bıraktım kaçıncı yılındasın
memnunmusn peki ?
Memnuniyet demeyelim de kendi tercihimdi zaten,tıbbı seçtim :) Ama temel bilimlerden yana sıkıntılıyım biraz
burdasın yani bende fen-edebiyat okudum , 2. yılında marketimiz için bıraktım kaçıncı yılındasın
ayy,hemşeri buldum 1.sıfıtayım
Ben dıaşrıya çıktığımd abalon alıyorum o zaman sizce ne akdar süre ve ne akdar aralıkalrla yapmalıyız bu işi?
ayy,hemşeri buldum 1.sıfıtayım
he anam ben kayserideyim, doğma büyüme erciyes tıpta amca kızı var, hümeyra aslan . belki tanırsın, gerçi o 4. sınıf olması lazım :44:
bu konunun ilk mesajında ek spor olarak belirtilmişti ama tekrarlayayım, ilk liste bitene kadar günde 5 kere, 2. liste bitene kadar 10 .... böyle her listede 5 er 5 er artıyor
maşallah 4'ler klinikte takılırlar bacı, bizim gibi çöm değiller ki
tahmin etmiştim de sana çömez demeye dilim varmadı ama olsun sende birgün profesör olabilirsin
ablacm çokk bilgilii gördüm seni okula devamm edicekmisn :44:
sağol yaa :2: profluk da falan gözüm yok vallahi,okulu bitireyim de
kendimi övmüyorum ama üniversitede bölüm 3.lüğüm vardı, ama ya ailemi bırakacaktım ya da okulu. ailemi bırakamadım okulu bıraktım, kısmet değilmiş hayırlısı buymuş marketimizde çalışıyorum, sigortamda var, istediğimi yiyorum istediğimi giyiyorum, sincabım da var artık, elimin altında internet bilgimi arttırıyorum, sizlere de yardımcı oluyorum, çok hayır duası alıyorum. yetmez mi yo düşünmüyorum canım
kendimi övmüyorum ama üniversitede bölüm 3.lüğüm vardı, ama ya ailemi bırakacaktım ya da okulu. ailemi bırakamadım okulu bıraktım, kısmet değilmiş hayırlısı buymuş marketimizde çalışıyorum, sigortamda var, istediğimi yiyorum istediğimi giyiyorum, sincabım da var artık, elimin altında internet bilgimi arttırıyorum, sizlere de yardımcı oluyorum, çok hayır duası alıyorum. yetmez mi yo düşünmüyorum canım
sağol yaa :2: profluk da falan gözüm yok vallahi,okulu bitireyim de
ben her zaman yüksek hedefler peşinde koşarım, ayağıma takılanları hep küçük taş olarak görürüm. o yüzden ki hedefime ulaşmam hiç zor olmaz. zoru denemezsen yaptığından zevk alamazsın düşüncesindeyim ben profesör olacağım fikrini aklına yerleştirirsen işlere ona göre yaklaşırsın. Bir dene, tüyo istersen burdayım
amiiiin :) hepimizin inşallah :)
yurttamı kalıyosn ? :44: