- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #3.741
demek ki öyleymişsin
En azından kilolu çıkmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek ki öyleymişsin
herkese merhabaaa.bir süredir forumu takip ediyodum ve bu liste gerçekten çok güzel.daha önce kısa zamanda kilo verdiğim için fazlasıyla geri aldım.ve bugün bu diyete başladım :) umarım kalıcı ve sağlıklı kilolar veririz hep birlikte.şuanki kilom 71.2 boyum 1.68 bugün listedekilere aynen uydum sadece maden suyu içtim fazladan.onunda kalorisi yok sanırım :)
güzel bakan güzel görür canım benimm teşekkürler
ben de 19 yaşındayımmm
Bende 29 olucam 1 ay sonra :))))
ahh :) neler yapıyosun,kaç kilosun boyun kaç,hedefin nedir
66 kiloyum 167 boyum hedefim 58 lere inmek :)) inşallah :)) neler yapıyorum bekarım ( hala ) :))) bi çorap fabrikasında çalışıyorum lise mezunuyum :)) sen canım ????
aa 66 nedrki boyundan uzunmş ablacm :)
Öyle canım ama 78 lerden bu kilolara indim dahada inicem inşallah darısı başınıza :)))
Öyle canım ama 78 lerden bu kilolara indim dahada inicem inşallah darısı başınıza :)))
Ah şu babası bir razı gelse..
En azından kilolu çıkmadım.
ne güzell :)) nası oldu ne kadr zamnda verdin ? amin amin
tüm umutlarımız o yönde
Benimkinin amcası babasına uzun zaman sonra yine gidelim tanışalım demiş babası hep olmaz istemiyorum derdi bu sefer bakarız demiş hayırlısı inşallah :)))
66 kiloyum 167 boyum hedefim 58 lere inmek :)) inşallah :)) neler yapıyorum bekarım ( hala ) :))) bi çorap fabrikasında çalışıyorum lise mezunuyum :)) sen canım ????