- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #3.441
çooooook guzel bır lıstesı paylastıgın ıcın cccooook tesekkur ederııııız :))))))))))) bende baslayacagım ancaaaak ıstedıgım kıloya ulastıktan sonra omur boyu bu lısteyı mı uygulamam gerekıyor canım? :)
slmlar herkese.bu hafta yine gr oynamadı.2 haftadır kilo veremiyorum.
ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum.üstelik ayın 25inde 3. listeye geçicem.daha durmak için çok erken
ben zaten ekliyorum canım.yoğun çalıştığım için 2. listedeyim ve bana az geliyor.
sabah haftada bir kaç kez listedekini birkaç kez de eskisini uygulayayım.hem farklılık yaratmak iyi olur hem de simit yerimöğlen çorba,salata 1 dilim ekmek yeterli gibi canım.ara öğünler gayet iyi arada çikolata yerine başka şey yerim.tutabilirim yani kendimi.akşam menüsü de senin dediğin gibi olsun canım.gayet uygun şekerim
olsun canım gitmiş ya neticede.ben gr veremedim ve 2 hafta oldu:2:
tebrik ederim canım
slm canım sen ideal kilona yakınsın elbet zor gidecektir 100 gr 100 grdır canım,tebrikler
Lütfen üzülme.Sen böyle üzülüp kafana taktıkça etkilenir veremezsin. Bu hafta eksileceğini düşünüyorum. Tam anlamıyla uy bakalım bu hafta.
inşallah canım.ben de bu haftadan ümitliyim 2 haftadır duruyor yeterince korumaya aldı pes edecektir.bu hafta tam uyucam
Beğenmene çok sevindim.Zaten kızlar simit yerine 2 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsiniz.
25inde 3. listedeyim bakalım becerebilecekmiyim.zaten alıştım evden yemek taşımayasabahları dediğim gibi farklılık yaparım hafatada bir kaç kere daha iyi olu.böylece vücut diyet psikolojisinde olmaz tatlım
ben çıkıyorum iyi geceler güzelim yarın girmeye çalışıcam
65'e haftaya düşemem ki.Bu hafta çok az gitmiş. Regl olmanın verdiği şişkinlikten midir nedir bilemedim. Sanki kilo almış gibi hissediyorum kendimi.
Evet canım rica ederim.Beğendin mi? Sana uygun mu?
canım regl sonrası çok daha fazla verirsin ki şişkinliğin geçer
kızlar merhaba,
berıvan bızım dıyet topıgınde ama uc dort gundur ne buraya ne bıze yazmamıs anlasılan. haberı olan, reelde de gorusen var mı acaba kendısı ıle ?
Çok sevindim uymasına.evet cok sağol 1-2 ufak degısıklık yapabılırım hepsi o kadar
Merhaba. Biz de Berivan'ı merak ediyoruz. Bize de hiçbir şey yazmadı ne yazık ki.Sen böyle deyince içime bir kurt düştü. İnşallah kötü bir şey olmamıştır. :18:
merhabalar takımımmmmmmmm
mesajların çogunu okuma çalıştım ama bitiremedim daha
gelelim bana perşembe akşamı rahatszlandım anlayamadım böyle nasıl desem resmen kıçımın üstüne oturamıyorum hiçbir şekilde falan neyse dedim belki geçer geçmedi cuma işe gelmedim hastaneye gittik acil kısmından giriş yaptık kadın baktı apse bu dedi yahu popomda apsenin ne işi var neyse 1 antibiyotik yazdı içtim cuma ve cumartesi pazar günü saat 8 oldu akşam ben ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum nefes alamıyorum resmen özel hastaneye gittik bu kez acilden giriş yaptık acıbademden orda babamın arkadaşı var cerrahi o telefon ile pratisyen dr talimat verdi adam lokal anestezi ile buçak attı tabiri ile hafif orayı açtı apse varsa akıtmak için ama apse yok dedi pasuman etti
pazartesi cerrah dan randevu aldık muayene etti ve kıl dönmesi dediapse hap ile kurayacakmış ondan sonrada operasyon ile alacaklarmış şimdi işe geldim işler birikti diye ama rahatsızım
pazartesi bildirim yapamadım çok özür diliyorum tartılmadım da
merak ettik baya tatlım,kötü bişe mi var die çünkü seni çoookkk seviyoruzzzgerçekden çok üzgünüm kızlar valla rahatsızlıkdan hiç haber veremedim hattım faturalı nettim yok evde de yok hiç haber veremedim işler iyice birikti diye geldim ayyyyyyyy ya çok duygulandım meger ne çok seviliyormuşum sizleri çok seviyorum iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?