- 19 Nisan 2013
- 506
- 0
- Konu Sahibi armanselin
- #3.421
beroşummm özledim seniii kızz,nerelerdesin gel artıkkk selinim senlede konuşamıoz ne zamandır,meleğimm sende yoksun gelin ama yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kızlar kızlar kızlaaaaaaaaaar
sizinle taptaze bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. forumda dolaşırken egzersizler bölümünde jillian michaels'in konusunu gördüm ve açayım nası bir eşymiş diye baktım. level 1 o kadar kolay ki rahatlıkla yapabilirsiniz. ama ben ne yaptımmmm önce zumba yaptım diğer zumbalara göre daha kolay versiyonunu hemen atıyorum şu liink part1 ve part2den oluşuyor ;
zumba basic lesson 1 part 1 - YouTube
ardından hemen jillian'ın konusunda gördüğüm linki açtım ve ikinci egzersizime başladım o da şu link ;
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
sonuç; 500 gram verdim hahah her gün böyle yaparsak hem fit oluruz hem zayıf oluruz
sağol canımmm bu arada bayıldım lafına,nasıl aşkım diyeyim ünlü müyüm bennn
ikinciside mi zumba tatlım,yoksa başka bi spormu
tatlım tabiki bunları yaşamak kolay değil. fatih doğrumu söylüo yalanmı sölüo belli değil. ne bileyim annesi kardeşi yapmacık davranmış olsa anlardın ya,hep yazıodun burda,gerçekten seviolar belli oluo diodun,ne bileyim bence öle bişe yok ya. fatih ondan nefret etme die başka şeler sunuo ortaya bence. yazdıklarımı kimse bilmesin demesinin nedenide bu die düşünüorum ama her ne olursa olsun,ister ailesi istememiş olsun ister gerçekten fatihin içmesi olsun,sonuçta sen evlenmeden şimdiden kurtlmul oldun,önemli olan hangisinin doğru olduğu değil,senin kurtulmuş olman önemli,gerçeği boşverrr. RABBİM hakkında hayırlısını versin tatlımm
ayy aynen armiş ya,bende sevgilisyle okadar fark var sandım şok oldum
kesinlikle bu kadar erken öğrenmiş olman çok önemli. kızzz anlat hikayeni merakla bekliorum. demek 2 senelik bişe haa,hmm çok meraklandım bak şimdii
selinim azcık kızdınmı neee
Yogudu neden ana ögünlerde yemiyorsunuz yemeklerle beraber yenilen yogurt hazmi kolaylaştirir ve içindeki kalsiyum yag oluşumunu engeller diye biliyorum ben birde yemeklerle beraber deneyin yogurtu
4. liste daha dolu evet. Ama ben sırf çikolata var diye 3'ü daha çok beğenmiştim. Sabah kahvaltısını bence aynen bırakalım. Öğlen çorba salatanın yanına 1 dilim ekmek + 3 kaşık sebze yemeği + yoğurt ekleyelim. Çikolata ve meyveli yoğurt ara öğünleri yeterli gelir mi sana? Gelmezse birkaç tane bisküvi yersin. Akşam menüsünün yanına da ayran veya yoğurt eklersin. Uygun mudur öğretmenim?
kızlar ii günler ii haftalarrrrrrr
ikilo bildirimimi yapayım ama inş haftaya daha fazla vericem
geçen hafta: 79.000
bu hafta: 78.700
giden : 300 gr
bu ilaç iğne böle yaptı ama bu hafat inş daha dikkatli olup bu fazlalıklardan kurtulucam
herkese günaydınnn
haftasonu hiç giremedim nete,abimin bebeği oldu yengem doğum yaptı bayram bebeğimiz doğdu dün çok şükür. sağlıklı mutlu ömrü olur inşallah. bebeğimiz sayesinde de diyeti hiç bozmamış oldum,diyete pek uyamadım ama doğru düzgün bişe yiyemedim kaçamakta yapmamış oldum vee sabah tartıldım 56.200 olmuşum,tam 800 gr verdim yaşasınnn çok mutlu oldumm
Ben de geçen hafta 56
Bu hafta 55,900
Kilo verdim bile demeyeceğim 100 gr için.
Hafta sonu hemen hemen her öğünümde bol bol tatlı vardı, reglim çok yakın ve kendimi frenlemek istemedim açıkçası.
Yediklerimi yazıp da canınızı çektirmeyeyim.
Bol şerbetin bilançosu da böyle oluyor işte;
100 gr.
herkese günaydınnn
haftasonu hiç giremedim nete,abimin bebeği oldu yengem doğum yaptı bayram bebeğimiz doğdu dün çok şükür. sağlıklı mutlu ömrü olur inşallah. bebeğimiz sayesinde de diyeti hiç bozmamış oldum,diyete pek uyamadım ama doğru düzgün bişe yiyemedim kaçamakta yapmamış oldum vee sabah tartıldım 56.200 olmuşum,tam 800 gr verdim yaşasınnn çok mutlu oldumm
ama bir haftadır akşamları eve yarım saat yürüme dışında hiçç spor yapmadım,zumba bile oyüzden çok mutsuzum aslındaa :26: eksik gibi hisediorum zumbamı yapamayınca. ve hala sesli yapamadım indirdiğim videoyu armişim yaa.tekrar indrdim gene sessiz indi :26: nese abim bi bakacak fırsatı olursa inşalah halleder bende dönerim zumbama
Ben de geçen hafta 56
Bu hafta 55,900
Kilo verdim bile demeyeceğim 100 gr için.
Hafta sonu hemen hemen her öğünümde bol bol tatlı vardı, reglim çok yakın ve kendimi frenlemek istemedim açıkçası.
Yediklerimi yazıp da canınızı çektirmeyeyim.
Bol şerbetin bilançosu da böyle oluyor işte;
100 gr.
ayy çok güldüm olgun mu kız o yaşta adama nasıl aşkımmmm diyeyim ünlü müyüm ben
canım başlangıç kilon 83 diyor 65 e indiğinde gitsen alışverişe mutlaka yaşarsın haftaya falan yani ohh
berivancım nerlerdesin nasıl geçti pazar gezmesi
armanelin tşk ederim listeyi eklemişsin......
beroşummm özledim seniii kızz,nerelerdesin gel artıkkk selinim senlede konuşamıoz ne zamandır,meleğimm sende yoksun gelin ama yaa
kızlar kızlar kızlar kızlaaaaaaaaaar
sizinle taptaze bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. forumda dolaşırken egzersizler bölümünde jillian michaels'in konusunu gördüm ve açayım nası bir eşymiş diye baktım. level 1 o kadar kolay ki rahatlıkla yapabilirsiniz. ama ben ne yaptımmmm önce zumba yaptım diğer zumbalara göre daha kolay versiyonunu hemen atıyorum şu liink part1 ve part2den oluşuyor ;
zumba basic lesson 1 part 1 - YouTube
ardından hemen jillian'ın konusunda gördüğüm linki açtım ve ikinci egzersizime başladım o da şu link ;
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
sonuç; 500 gram verdim hahah her gün böyle yaparsak hem fit oluruz hem zayıf oluruz
ikinciside mi zumba tatlım,yoksa başka bi spormu