- Konu Sahibi armanselin
-
- #3.221
Zumbanın gücü adınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Maşallah fatoşuma. Popişten en çok gitmiş süper ya. Benim ne kadar gitti acaba yarın ölçeyim. :26: Sevgiline de iyi olmuş. Kıskansın hıhhhhhh.
Ya bende zumba yapıyorum ya bende zaten popo yok üstüm var acaba terle kilo vericem diye iice poposuz kalırmıyım yaaa
canım işte daha fazla yapabilicem bişey olmayınca bende bıraktım bizim en jötü tarafı benim ayrılık kararımın askerlikten hemen önce olmasıydı ama mecburdum artık dayanamıyodum şükür şimdi mutluyum huzurluyum yastığa başımı koydugumda yarın ne için ağlıcam acaba demiyorum.. yok canım benim ne yüz vercem biz zaten ayrı ayrı şehirlerdeydik ve ilk sevgilim yani öyle kıskanacağı güvensizlik duyacağı hiç bişey yok ben ailesine de dedim bana şunu yaptı diyemez yani diye tatlım benim hatam 13 yaşında aşık olup masumiyetimle aman üzülmesin aman nolcak şunu da yapıvereyim derken bi baktım ki kendimden geçmişim ona göre yaşıyorum ve üzülen ben oldum haa sonra çok ağladı yalvardı hediyelere boğdu olduğum şşehre geldi ama ne fayda geçtiii
dün sevgilimde ilk defa sen ne kadar zayıflamışsın yaa bacakların incelmiş bu pantolon sana böyle olmuyodu dedi
zumbaya devam
zumbada kararsızım ben :44: çünkü ayıptır söylemesi kalçalarım muhteşemdir benim, öyle böyle değilküçülmesini istemiyorum
Gülümü unutmayınnnnnn.Canım benimmmmmmmmmm.
Alışıyor insan bir müddet sonra.Öyle olması gerektiğini düşünmeye başlıyorsun falan. Seni çok iyi anlıyorum Gülüm.
O zaman ben Almanım.
özür dilerim canım benimm ben bilmiyodum beraber başlattığınızı o bana face den demişti o yüzden öyle dedim özür dilerim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şoklardayımmmm az önce mezurayı görünce dur bakayım vücüt olçülerimi ölçmedim 15 gündür bi ölçeyim dedim veee
gögüs 3 cm
bacak 3 cm
göbüşüm 2 cm
popişim 4 cm incelmişşş
dün sevgilimde ilk defa sen ne kadar zayıflamışsın yaa bacakların incelmiş bu pantolon sana böyle olmuyodu dedi
zumbaya devam
En azından hatasını anlamış hediyeler falan. Bir nebze de olsa için rahatlamıştır Fatoş'um.Senin çektiklerini o da çekmiş ve çekmeye de devam etmiş. Canıma değsin.
Zumbanın gücü adınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Maşallah fatoşuma. Popişten en çok gitmiş süper ya. Benim ne kadar gitti acaba yarın ölçeyim. :26: Sevgiline de iyi olmuş. Kıskansın hıhhhhhh.
Benim popodan o kadar gitmedi ya.Herkeste farklı etki ediyor herhalde bir ölçüm yap sen de. Bence şekle giriyor popo falan. Benim en çok kollarımdan gitmiş sanırım ya demin inceledim kendimi bariz fark var. Ölçmedim onları baştan keşke ölçseydim.
yüz vermişsin işteaman böyle tecrübeleri anlatın ki örnek alalım :26:
aman dikkat fazla yüz verme
zumbada kararsızım ben :44: çünkü ayıptır söylemesi kalçalarım muhteşemdir benim, öyle böyle değilküçülmesini istemiyorum
ebettt beni unutmayınnn
beni anlayacağını biliorum tatlım,aynı şeleri yaşıyoruz çünkü,kader arkadaşımm
ben önce ingiliz hemen arkasından almanım. biraz dövüp hımcımı almam lazım çünkü,sonrada vurup kökten temizlerim
ayyy şaka yaptım bacımmm,takıldım sanaa,ne özrü deli bacımm
vayyy süpersin bacım gözün aydınnnn çok sevindimben bayadır yapmıorum,5 gün falan yaptım,snr hepten bıraktım sporu bakalım tekrar başlarım inşallah
bende hiç popo yokbirazcık basen var :) üst bölüm fazla bende göbek mide ve göğüs he bide sırtta birazcık fazlalık var ama onlarda gidiyo yavaş yavaş zumba sayesinde inşallah
ebettt beni unutmayınnn
beni anlayacağını biliorum tatlım,aynı şeleri yaşıyoruz çünkü,kader arkadaşımm
ben önce ingiliz hemen arkasından almanım. biraz dövüp hımcımı almam lazım çünkü,sonrada vurup kökten temizlerim
ayyy şaka yaptım bacımmm,takıldım sanaa,ne özrü deli bacımm
vayyy süpersin bacım gözün aydınnnn çok sevindimben bayadır yapmıorum,5 gün falan yaptım,snr hepten bıraktım sporu bakalım tekrar başlarım inşallah
Evet Beriş nerelerde yahu ben de çok özledim.beroşummmm nerelerdesin yaaa özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?