Lahburgercim bir liste hazırladım sana kendimce. Arkadaşlarım lütfen sizler de yardımcı olun eklemeler veya çıkarımlar yapılması gerekiyorsa beni uyarın. Bizim listemize benzetmeye çalıştım elimden geldiğince.
Öncelikle canım boyuna,yaşına ve kilona göre alman gereken kalori miktarını hesapladım. Oldukça düşük çıktı. Kilo verebilmen için elimden geldiğince ayarlama yapmaya çalıştım. İnşallah uyar sana bu liste. 1. listeye göre ayarladım 25 gün uygularsın bunu. Sonra 2. listeye göre bir ayarlama yaparım.
7:30 1 bardak ballı sirkeli su
09:00 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta (peynir çok yiyemediğin için onun yerine yumurta yazdım yiyebildiğin zamanlarda peynir yersin) yanında az zeytin yağında pişmiş biberli domates ya da menemen yaparsın 1 yumurta 1 domates ve 1 biber ile (az zeytin yağı kullanarak)
10:30 2 kuru kayısı 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner veya 2 but yanında pişmiş biberli domates (az zeytin yağında) ve 1 dilim ekmek
15:00 Kepekli ürünler yiyemediğin için 1 çubuk krakerin 3'te 1'i
17:00 1 kase yoğurt
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği 1 dilim ekmek
21:00 1 kuru incir veya 3 kuru kayısı veya 4 adet hurma (elma veya muz yiyebildiğin zamanlarda onlardan yersin)
Canım inşallah uyar sana arkadaşlarım yanlışlık varsa lütfen yardımcı olun. Eğer uymayan şeyler varsa söyle canım el birliği ile değiştiririz. Bir de zumba yaparsın. Gitsin bakalım o kilolar.