- 13 Mart 2012
- 408
- 49
-
- Konu Sahibi armanselin
çook teşekkür ederim canım ama açlık başıma vurdu sanırım beceremedim.şöyle bi yazı çıkıyo;
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun :)) neyse kalsın napalım tekrar teşekkğr ederim sana da :)
:)) oldu sonunda teşekkür ederim canıııımmm :)
:)) oldu sonunda teşekkür ederim canıııımmm :)
nasil yapabildin arkadasim yaaa bende de hep formata uymuyor diye yazip duruyor bende pes ettim
kalkınca 1 bardak yarım yağlı süt
sabah: 2 dilim ekmeğin içine peynirli maydanoz ve şekersiz çay
ara: 2 kayısı, 1 ceviz
öğle: tavuk döner, bol salata, 1 dilim ekmek
ara: şekersiz nescafe, yarım form büskivi
akşam: 5 kaşık sebze yemeği, 1 dilim ekmek, salata
ara: 1 kivi, 2 çilek
aktivite: uzun süreli, ev temizliği, 2,5 lt su, 2 form çayı
bugün tam yerine getirdim dieti galiba:26:
slm arkadaşlar aranıza bugun katııldım keyifle takıp edıyodum ama dışardan bugun üye oldum fakat dogru yeremı yazıyorum onuda bılmıyorumbende yediklerimi yazayim (yemek yerken buraya yazacagimi dusununce kendime dur diyebiliyorum) :))))))
8.30 iki bardak su
10.00 bir dilim tam bugday ekmegi,peyaz peynir,maydonoz
12.00 iki hurma ,bir ceviz
13.30 yayla corbasi,etli patates yemeginin sadece etleri (suyuna ekmek banmak vardi ama isde ama),cok az tursu
16.00 alisveristeydim yarim salatalik,uc kuru erik
19.30 6 kasik sebze yemegi,salata ,ogluma ton balikli makarna yedirirken iki kasigida ben yiyince ekmek yemedim
bende ölüyorum adeta açlıktan ama oldu 6 kılo verdim 1 ay gıbı bı zamanda hurma ve cevizle 61 kıloydum şimdi ise 55.400 durmak yokk devammbende çok sevindimben açlığa hiç dayanamam :26: umarım aç kalmam ve bir de annemgil mangal ve hamurişini dibimde götürürlerse kan çıkar
bende ölüyorum adeta açlıktan ama oldu 6 kılo verdim 1 ay gıbı bı zamanda hurma ve cevizle 61 kıloydum şimdi ise 55.400 durmak yokk devamm
slm arkadaşlar aranıza bugun katııldım keyifle takıp edıyodum ama dışardan bugun üye oldum fakat dogru yeremı yazıyorum onuda bılmıyorumbende dıyette olunca dıkkatımı cektı yazayım dedim
bende çok sevindimben açlığa hiç dayanamam :26: umarım aç kalmam ve bir de annemgil mangal ve hamurişini dibimde götürürlerse kan çıkar
kalkınca 1 bardak yarım yağlı süt
sabah: 2 dilim ekmeğin içine peynirli maydanoz ve şekersiz çay
ara: 2 kayısı, 1 ceviz
öğle: tavuk döner, bol salata, 1 dilim ekmek
ara: şekersiz nescafe, yarım form büskivi
akşam: 5 kaşık sebze yemeği, 1 dilim ekmek, salata
ara: 1 kivi, 2 çilek
aktivite: uzun süreli, ev temizliği, 2,5 lt su, 2 form çayı
bugün tam yerine getirdim dieti galiba:26:
tüm listeyi yazsan iyi olmaz mı
bende yediklerimi yazayim (yemek yerken buraya yazacagimi dusununce kendime dur diyebiliyorum) :))))))
8.30 iki bardak su
10.00 bir dilim tam bugday ekmegi,peyaz peynir,maydonoz
12.00 iki hurma ,bir ceviz
13.30 yayla corbasi,etli patates yemeginin sadece etleri (suyuna ekmek banmak vardi ama isde ama),cok az tursu
16.00 alisveristeydim yarim salatalik,uc kuru erik
19.30 6 kasik sebze yemegi,salata ,ogluma ton balikli makarna yedirirken iki kasigida ben yiyince ekmek yemedim
slm arkadaşlar aranıza bugun katııldım keyifle takıp edıyodum ama dışardan bugun üye oldum fakat dogru yeremı yazıyorum onuda bılmıyorumbende dıyette olunca dıkkatımı cektı yazayım dedim