- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
kendimi birden bire çok kararlı hissettim, bir özgüven geldi sanki kendimi tutabilirim evet yarın bu diyete başlayacağım , çıktı da aldım hem
Hep böyle ol diyet boyunca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendimi birden bire çok kararlı hissettim, bir özgüven geldi sanki kendimi tutabilirim evet yarın bu diyete başlayacağım , çıktı da aldım hem
Selâm arkadaşlar,
bir müddettir diyet başlıklarında gezinip kendimi alıştırmaya çalışıyorum
karatay diyeti aklıma yatıyordu ama ekmek olmadan yemek olmaz deyip vazgeçtim,
bu başlığı yeni gördüm, listeler tatminkar ve kolay
birde 25 er gün ara ile farklı listeler motivasyonu canlı tutabilir.
ramazan ayına 3 ay var, 3 listeyi de uygulayıp küçülmek istiyorum.
pazartesiden sonra aranıza katılmak isterim ben de.
nasil yapabildin arkadasim yaaa bende de hep formata uymuyor diye yazip duruyor bende pes ettim
bende yediklerimi yazayim (yemek yerken buraya yazacagimi dusununce kendime dur diyebiliyorum) :))))))
8.30 iki bardak su
10.00 bir dilim tam bugday ekmegi,peyaz peynir,maydonoz
12.00 iki hurma ,bir ceviz
13.30 yayla corbasi,etli patates yemeginin sadece etleri (suyuna ekmek banmak vardi ama isde ama),cok az tursu
16.00 alisveristeydim yarim salatalik,uc kuru erik
19.30 6 kasik sebze yemegi,salata ,ogluma ton balikli makarna yedirirken iki kasigida ben yiyince ekmek yemedim
cnm çok değil mi bu liste?çorba var patates yemeği ağır bir yemek..ben mi çok az yiyorum da kendime eziyet ediyorum acaba?dün gece açlıktan ağladım resmen
iki günde 1.3 kilo vermişim kızlar ama ancak 2 gün dayanabildim çünkü yaklaşık bir saat önce neredeyse bayılıyordum her bünye sağlam değil işte bana yaramıyor demekki rejim bırakmıycam ama daha da hafifletip uyguluycam kendime göre
Çok mutlu oldum canım ya. Tebrik ediyorum seni.
Bence de çalışma tempondan kaynaklanıyor. Ekleme yapman en doğrusu zaten.
evet canım çok güzel olmuş,ben bugün akşam maalesef 2 lokum yedim((aslında lokumu da hiç sevmem reglim yakın olduğu için oldu sanırm(kalkınca 1 bardak yarım yağlı süt
sabah: 2 dilim ekmeğin içine peynirli maydanoz ve şekersiz çay
ara: 2 kayısı, 1 ceviz
öğle: tavuk döner, bol salata, 1 dilim ekmek
ara: şekersiz nescafe, yarım form büskivi
akşam: 5 kaşık sebze yemeği, 1 dilim ekmek, salata
ara: 1 kivi, 2 çilek
aktivite: uzun süreli, ev temizliği, 2,5 lt su, 2 form çayı
bugün tam yerine getirdim dieti galiba:26:
iki günde 1.3 kilo vermişim kızlar ama ancak 2 gün dayanabildim çünkü yaklaşık bir saat önce neredeyse bayılıyordum her bünye sağlam değil işte bana yaramıyor demekki rejim bırakmıycam ama daha da hafifletip uyguluycam kendime göre
cok mu yemisim bilmiyorum sizede danisayim dedim, corba yedigimde ekmek yemiyorum ve patates yemeginin sadece etlerini yedim catalla sadece yaninda tursu yemistim buyuk hata yaptim bugun karnim davul gibi sis (((
cnm çok değil mi bu liste?çorba var patates yemeği ağır bir yemek..ben mi çok az yiyorum da kendime eziyet ediyorum acaba?dün gece açlıktan ağladım resmen
hiçbir diyeti doğru düzgün yapamadığım için hep yerimde sayıyorum. mutsuzum
merhaba arkadaşlar
öncelikle kendimi tanıtayım. 26 yaşında evliyim ve 1 oğlum var. malum kilolarımdan dolayı burdayım. 67 ile hamile kalıp 74 ile doğuma gittim, oğlum şu anda 3 yaşında ve ben kilo vermem gerekirken neredeyse doğuma gittiğim kilomdayım bu liste çok hoşuma gitti hem zahmeti yok hem kolay malzemeler var. daha önce bikaç diyet girişimim oldu, bikaç kilo verdimde. ama 68 e kadar düşen ben bu gün 72 73 geliyorum artık dur demeliyim kendime. eğer yardımcı olursanız sizi yakından takip etmek istiyorum. yarın malzemelerimi alıp allahın izniyle salı günü bende başlamak istiyorum
kızlar ben hergün giremiyorum,çok yorgun oluyorum maalesef.eve gel yemek yap ortalık tpola derken gece oluyor.2 güne bir falan geliyorum ama her gün yarım saatte olsa girmeye çalışıcam.bugün şunları yedim
Sabah:süt kalmamış ben de limonlu su içtim
bir saat sonra uno denge tost ve maydonoz
Ara :3 gün kurusu,1 ceviz,yeşil çay
Öğlen :şinitzel( şu hazır olanlardan)salata,1 dilim uno
Ara :yarım form bisküvi,yeşil çay
Akşam:mercimek çorba,salata,taze fasulye 4 kaşık
öğlen ile akşam arası 1 ara daha yapıyordum fakat öyle yoğundum ki ara öğünü unutmuşum.bugün az su içtim maalesef.akşam da çorba içmemem gerekiyordu fakat faranjit olmuşum boğazım çok yanıyor.mecburen içtim.malum öğretmenim ve meslek hastalığı maalesef
ve en kötüsü akşam çayla 2 tane lokum hüplettimilk kaçamağımı da yapmış bulunuyorum.bana kızn lütfenreglim yaklaştı bu hafta çok zor geçecek benim için,inşallah en az hasarla atlatırım:18
Hiiii lokum ha. Reglken tatlı krizin tuttuğunda kayısı veya hurmaya abanabilirsin. Çok da abartma da. Keser tatlı ihtiyacını. Bu arada geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşirsin.
ara | 1 bardak süt |
sabah | 2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz, 2 kuru kayısı, 1 ceviz |
öğle | Tavuk, salata,1 dilim uno denge |
ara | 1/2 paket form bisküvi |
ara | 2 kuru kayısı |
akşam | 6 kaşık lahana,1 dilim uno denge, salata |
gece | 1 meyve |
Günaydın, iyi haftalar.
Bugünkü listem;
ara 1 bardak süt sabah 2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz, 2 kuru kayısı, 1 ceviz öğle Tavuk, salata,1 dilim uno denge ara 1/2 paket form bisküvi ara 2 kuru kayısı akşam 6 kaşık lahana,1 dilim uno denge, salata gece 1 meyve
teşekkürler tatlım,sen vesile oldun:))))))))))))
2 günde çok değil mi canım??biraz eklemeler yap yanına,güçten düşersen diyeti de bırakırsın....
evet canım bence de çok olmuş ben biraz abarttım sanırım:) bugün eklemeler yaparak yiyeceğim güçten de düşmemem lazım.bir de dün dışarda çok zaman harcadım pazar günü diye gezdim ora senin bura benim bayılıyordum az daha kayısılarımı da yemeyi unutmuşum ah ben ahhh .. evett rejime devaaam hepimiz tığ gibi olacağız kızlarrrr :)