- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.641
Kızlaaaaaaaaaar unutun şu pastaları vermem bak tariflerini.Diyet bitmeden vermeyeyim en iyisi.
berivannnnn ben de severim uuzn saçı şahsen eşimde olsa istemem ama :)
yani yakışana çok yakışıyor bir de öyle bele kadar değil de omuzlara kadar filan olsa güzel.. keçi sakalı sevmem kestir gitsin
sorsana sen neden bana teklif ettin vodafonlu birini niye düşünmedin diye :) laf at içinden sök al düşüncelerini :)
tamam kızlarrrrrrrrrr gideceğim ama karar vermemiş gibi davranayım şimdilik yoksa şımarır falan
yani yakışana çok yakışıyor bir de öyle bele kadar değil de omuzlara kadar filan olsa güzel.. keçi sakalı sevmem kestir gitsin
sorsana sen neden bana teklif ettin vodafonlu birini niye düşünmedin diye :) laf at içinden sök al düşüncelerini :)
peki bu liste ile haftada yada 25 günde ortalama ne kadar verilebilir pazartesi malzemelerımı toplayıp baslayabılırım
amaniiinn enişte baya belli etmiş gelmeni çok istiyo. tamam süslenip püslenip en çekici halinle o konsere gidiosunona en yükseğinden elektrik veriosun,çarpılsın iyicee snrsına bakarsın tatlımm
bilet işini hallettim bil dedi zaten bacımmm
bakalım zamanla istemezsem keser inşallah yoksa orman kaçkını gibi olacak
bu kaçıncı daveti ama hiç gitmedim şirketce gidiliyodu millet dedikodu yapar diye ama buna gidecegim bakalım nasıl olacak elektirik
Bence çok süslenmesin. Şımarır yoksa enişte.Aynı anda hem doğal hem de seksi olmalı.
Şöyle dedikoducu insanlara öyle uyuz oluyorum ki.Başkasının hayatı senin neden ilgilendirir ki anlamıyorum.
ne giyeceği mi tasarladım yanlız topukluyla rahat edermiyim onu bilemedim :44:
aynen bendeeeee
sakal kirli sakal değil küçük keçi sakalı var
Benimkinin çenesindeki sakallar uzun ama çok fazla uzun değil hafif uzun. Onlarla oynamaya bayılıyorum.Çok mu uzun sakalları? Ben erkekte kirli sakalı hiç sevmiyorum ya.
Konser sonuçta rahat ve şık olmalısın. :44:
amanda amannnnbende kirli sakalı seviorum yaa bu sefer tutmadı düşüncelerimiz seloşumm. bu arada onlara odun dioruzda bizde az kıskanç deilizz haa,demek yakılıo ama uzakta die uzattırmıosun haa seni seni senii bende çoğu yakışan şeyi yaptırmıorum ben yanında deilim die
katılıorum tatlım,topuklu giymek zorunda deilsin,şık ol rahat ol seksi ol yeterrrrama boyu uzun diosun istersen az topuklu giyeiblirsin. sen karar ver tatlımmm bak rahat edebilceğin dolgun topuk varsa giy,onlar diğerleri kadar yormuyo ayağı
Onunla oynamak çok eğlenceli Berişim ya. :26:
Doğru diyor Gül dolgu topuk ayakkabın varsa giyebilirsin onlar diğerlerine nazaran daha rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?